Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sürüm olayını nasıl güncelleştiriyoruz yardımcı olabilirmisiniz?
  • Arakadaşlar telefonda son fw var arada bir reset atıyor bunun çözümü yokmu
  • 2 sene oldu. artık miladini doldurmus bir model bence. gerçi gecen ay 2 arkadas gelip bana sat die yalvardılar ama satmadım telefonumu. dış kaplaması bayağ bi soyuldu artık ama her tusu sapasağlam. son yazılımdan sonra cok resetlemeye basladı bu beni rahatsız ediyor artık. acıkcası en güzeli ilk yazılımdı diyebilirim.ses konusunu beğenmeyenleri pek anlamıorum daha yeni cıkmıs bir expressmusic tel olan nokia 5530 ile karsılastırdım bariz bir sekilde w910i cok daha iyi muzik konusunda..pil durumu hala iyi 3 gün götürüyor. ben bu sene sonunda değiştiricem sırf şu resetleme yüzünden.yerine w995i almayı düşünüorum. herkese saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 6 Aralık 2009; 13:30:51 >
  • valla kadeşime alalı 10 ay felan oldu

gözü gibi bakıyor telefona

gerçekten çok estetik bir telefon
  • bende gzoum gibi bakiodum ama bikac sefer ustune yattim:( sabah kalktiğimad ustundeydim sonra kizak kayarken tuslarda iz yapmaya başladı sadece bu arada da reset gerci havadanmidir usuyo herhal resetler sıklastı:?==)
  • Arkadaşlar bende şuan nokia 6630 var.bayağı eskidi 3.el oldu Sizce W910i alsam iyi yapmış olurmuyum yorumunuzu almak istedim
  • kardes w910 i iyidir fakat harbi omru az kiz gibi kullanman lazim ama kullanirken zevk alarak kullaniosun telefonu... telefon yavas fellan deil gayet harika ama 2. el alma risktir 0 ıda yok... g705 al dicem paran yetiyosa ama o da cok para....biraz bekle elbet duscek g705....
  • Yaklaşık 1 yıl olmak üzere. Telefondan gayet memnunum. Reset olayı çok nadir geldi başıma ve telefonun kasası çok dayanıklı. Ayrıca bataryasıda sağlam 5-6 saat radyo açık kalıyor şarzın %15 i falan gidiyor en fazla.
  • ben de 2009 nisan ayında aldım telefonu. gayet güzel, estetik, büyük ekranıyla keyifli bir kullanımı var. Ancak telefon daha 3-4 aylıkken bazı sorunlar olmaya başladı. Gerçi çok ciddi sorunlar olmadığından dolayı garantiye gönderme gereği duymadım. Öncelikle kızak, tuş takımında iz bıraktı. şarj ve kulaklık giriş soketi de sorunlu. bazen şarj aletini takınca şarj olmuyor, girişi biraz oynatınca oluyor. Kulaklık takınca da bazen tek kulaklıktan ses gelmiyor, yine girişle oynayınca düzeliyor. Ancak bu soket sorunu öbür telefonum w880i'de de mevcut. Yalnızca bir modele özgü sorun olduğunu sanmıyorum. Birkaç kere de telefon çaldığında zil sesi kendi kendine kesildi (telefon çalmaya devam ederken) Tema olarak da telefonunun içinde gelen animasyonlu soundscape temasını kullanıyorum. Animasyonlu olduğundan telefonu biraz yavaşlatıyor.
    Yıllardan beri Sonyericsson kullanan biriyim ve bence Sonyericsson' un telefonları çok kullanışlı, tasarımları çok iyi ancak yeni modellerde malzeme kalitesi gittikçe düşüyor. Bunun da maksatlı olarak telefonun çabuk eskimesi adına yapıldığını düşünüyorum. çabuk eskisin ki, insanlar gidip yenisini alsın.. Eski telefonlardaki malzeme kalitesi şu an kesinlikle yok. Örneğin ben eskiden w550i, w810i kullanmıştım. Telefonu yere vursanız hiçbir şey olmazdı. kasaları falan çok sağlamdı... kız arkadaşıma da k750i almıştım 3 senedir falan yere düşüre düşüre bozamadı telefonu. Halen daha canavar gibi hiçbir sorunu yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 24 Ocak 2010; 12:11:07 >

• vay be artık telefonum eskiyor
  • bu arada kararımı degistirdim satio almayı dusunuyorum w995 yerine
  • boşver satio yu xperia x10 al nisan başı türkiyede olacakmış ereyona göre hem satio bozuldugu zaman paran boşuna gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachael

boşver satio yu xperia x10 al nisan başı türkiyede olacakmış ereyona göre hem satio bozuldugu zaman paran boşuna gider

ii diyorsunda ben haziran temmuz gibi 600-700 e ne alabilirim diye bakıoyorum o zamanlarda x10 1.250 civarında olucaktır satio ise 700 civarı olur
  • haklısın ceyar kardesim yeniiler kalitesi.z.z.

arkadaslar w910 ide hic akustik ve cam driver yuklemedim yukleyenlerde gorus bekliyorum denerim yuklerim bakarim ama sizin gorusleriniz daha onemli
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var. 4-5 Gün öncesi telefonla görüşme yapıyordum konuşmam sonlanınca kızağı kapatarak konuşmayı sonlandırdım fakat o andan itibaren YES ve NO tuşları çalışmamaya başladı.Kızağı kapalı şekildeyken çalışıyor fakat kızağı açtığımda YES ve NO tuşları çalışmıyor..Kısa bir süre kapak açık veya kapalı olmasına rağmen YES ve NO tuşları tamamen iptal oldu.Kısa bir süre sonra bu seferde SEÇENEKLER ve GERİ tuşlarıda çalışmamaya başladı dediğim gibi kızak kapalıyken çalışıyor ama kapağı açtığımda maalesef çalışmıyor..sorun sizce ne olabilir bilgi sahibi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum..
    TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 11 Kasım 2010; 19:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37
    Arkadaşlar benim bir sorunum var. 4-5 Gün öncesi telefonla görüşme yapıyordum konuşmam sonlanınca kızağı kapatarak konuşmayı sonlandırdım fakat o andan itibaren YES ve NO tuşları çalışmamaya başladı.Kızağı kapalı şekildeyken çalışıyor fakat kızağı açtığımda YES ve NO tuşları çalışmıyor..Kısa bir süre kapak açık veya kapalı olmasına rağmen YES ve NO tuşları tamamen iptal oldu.Kısa bir süre sonra bu seferde SEÇENEKLER ve GERİ tuşlarıda çalışmamaya başladı dediğim gibi kızak kapalıyken çalışıyor ama kapağı açtığımda maalesef çalışmıyor..sorun sizce ne olabilir bilgi sahibi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum..
    TEŞEKKÜRLER.

belliki baglantılarda sorun var.. acıp bakmak lazım ama o telefonu acmak emek ister

• quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Arkadaşlar benim bir sorunum var. 4-5 Gün öncesi telefonla görüşme yapıyordum konuşmam sonlanınca kızağı kapatarak konuşmayı sonlandırdım fakat o andan itibaren YES ve NO tuşları çalışmamaya başladı.Kızağı kapalı şekildeyken çalışıyor fakat kızağı açtığımda YES ve NO tuşları çalışmıyor..Kısa bir süre kapak açık veya kapalı olmasına rağmen YES ve NO tuşları tamamen iptal oldu.Kısa bir süre sonra bu seferde SEÇENEKLER ve GERİ tuşlarıda çalışmamaya başladı dediğim gibi kızak kapalıyken çalışıyor ama kapağı açtığımda maalesef çalışmıyor..sorun sizce ne olabilir bilgi sahibi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum..
    TEŞEKKÜRLER.

belliki baglantılarda sorun var.. acıp bakmak lazım ama o telefonu acmak emek ister

aslında açtım ama ööyylede baktım yani ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Tozunu falan aldım tozlanmıştır diye ama sorun gitmiş değil of yaaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 11 Kasım 2010; 21:30:56 >

• quote:

quote:

quote:

TEŞEKKÜRLER.

aslında açtım ama ööyylede baktım yani ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Tozunu falan aldım tozlanmıştır diye ama sorun gitmiş değil of yaaww

Ben sorunu buldum galiba..telefonun içini söktüm ekranı gövdeden ayırdım ve gördümki telefon gövdesiyle kızak (ekran) arasındaki bağlantı kablosunda kesik yani yırtık vardı.Kapağı açıp kapattıkçada yırtık büyüyor galiba çünkü ilk başta YES NO tuşları bir süre sonrada SEÇENEKLER ve GERİ tuşları ve en sonda C tuşu iptal oldu
    Yani güzelim telefon emekli oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 13 Kasım 2010; 11:18:18 >

• bencede sorun kesin ordadır. paraya kıyıp yenisini taktırmak tek care
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TEŞEKKÜRLER.

Ben sorunu buldum galiba..telefonun içini söktüm ekranı gövdeden ayırdım ve gördümki telefon gövdesiyle kızak (ekran) arasındaki bağlantı kablosunda kesik yani yırtık vardı.Kapağı açıp kapattıkçada yırtık büyüyor galiba çünkü ilk başta YES NO tuşları bir süre sonrada SEÇENEKLER ve GERİ tuşları ve en sonda C tuşu iptal oldu
    Yani güzelim telefon emekli oldu..

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bilsinler ki sorun ekran filmindedir.Ben siparişini verdim gelincede takıcam inşallah .Taktıktan sonrada görüşlerimi yazarım.Garantisi bitmiş ve ''parçasını bulsam ben takarım'' diyen arkadaşların ihtiyacı olan parça vereceğim linktedir
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSSON-W910-FLIM-FLEX-CABLE-ORJINAL_W0QQidZZ30778232

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.