Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fastteam

kulaklıktan gelen ses benım ıstediğiğim duzeyde deil metal dinleyince kafamın şişmesi lazımken şişmiyo ; 275 ytl ye westone um2 alıcam 2. el eger o kulaklıktan da yereti kadar ses alamazsam se' a şikayet dilekçemi yollıcam

Yeni f-w de belki bu dilekçemi goz onune alırlar :) gerci yazılımdan dolayı ses arttırılabilirmi daha fazla bilemiyorum neyse sağlık olsun telefonuma aşığım yaw

Abartmayın hocam sizde ne gerek var kafa şişirmeye.SONY yüksek ses verdirmeyi bilmiyor mu telefonlarına?Sağlık sorunları nedeniyle ses düzeyini güvenli düzeye çekiyorlar.Sen sesin berraklığına bakacaksın.

Yeni FW'da istediğin hiç bir şey olmayacak merak etme.

Bak ne güzel sağlık olsun sonunda demişsin.

Dikkatinizi çekerim.Bu telefonu kullanan herkes beğendiği-beğenmediği özellikleriyle bu telefona aşık.

• öle ama şuda var kullanmayanlarda aşık
    quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

kulaklıktan gelen ses benım ıstediğiğim duzeyde deil metal dinleyince kafamın şişmesi lazımken şişmiyo ; 275 ytl ye westone um2 alıcam 2. el eger o kulaklıktan da yereti kadar ses alamazsam se' a şikayet dilekçemi yollıcam

Yeni f-w de belki bu dilekçemi goz onune alırlar :) gerci yazılımdan dolayı ses arttırılabilirmi daha fazla bilemiyorum neyse sağlık olsun telefonuma aşığım yaw

Abartmayın hocam sizde ne gerek var kafa şişirmeye.SONY yüksek ses verdirmeyi bilmiyor mu telefonlarına?Sağlık sorunları nedeniyle ses düzeyini güvenli düzeye çekiyorlar.Sen sesin berraklığına bakacaksın.

Dikkatinizi çekerim.Bu telefonu kullanan herkes beğendiği-beğenmediği özellikleriyle bu telefona aşık.

• quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

quote:

arkadaşlar yeni f-w yalan mı oldu nedir :( annemin 2 sene once aldığı bi tel var onun sışarıya verdiği sen bundan kat kat daha iyiydi rezil oldum ya :( belki duzelir diye umuyom , bas namına hiç birşey vermiyo dışarıya tel:(

ona çare kolay al bi 5+1 kulaklık aparatına bağla deli gibi bas görr...

Şaka Bi yana..Bu kadar ince bi telefonda doğal olarak ince tasarlanmış içine sığacak bir hoparlör olmalı ki sadece tiz düşünülmüş gibime geliyor..

bende de cızırtı yok ama kullanımdan dolayı sağ arka alt kısmında gri kısımda aşınma var.. bide yere düştü bi kaç kere mermere çarptı ve yine sağ üstte ön tarafta köşede gri kısımda darbe izi var :)))

ama ben yazılım olarak geliştirme yapmadım yani FW atmadım 8 aydır.

Ve en son bi ara telefon hafızası kitlendi mesajlara falan giremiodum. msj atamıodum. sonra notlar a da girilmiodu çbaşarısız işlem uyarısı veriodu... bende mecbur fabrika ayarlara dön dedim ayarları sıfırladım düzelmedi.

Sonra mecburen tümünü sıfırla dedim. bu kez düzeldi ama tüm smsler gitti üstelik kullanılan hafıza Memory kart olmasına rağmen gitti. firmadan mesajları geri getiremezsiniz dediler...

Neyse... onuda geçtik.. Şuan öncelikle 24 saat açıkken 4-5 gün de biten batarya 2 günü geçemiyor. ve kendiliğinden bazen çağrı gelince bazen mesaj gelince kapanıp açılıyor...BAZENDE kapanıyor ve açılmıyor. Pili söküp takmam gerekiyor...

Ne yapsam bilemiyorum...

1) KVK ya mı yollasam istanbulda?
    2) Sony Ericsson' a mı yollasam? Yoksa;

3) Telefonda GARANTEX var ve ben bile duvara atıp parçalasam yenisini alacağım söylendi 600 lük paket var bende. onlara göndersem yenilenirmi

yada

paralayıp mı yollasam
    . 4 ay sonra garantex bitiyor....

arkadasım telefonu parcalamadan önce bi kaskonu arastır benden sana tavsiye ben cep kaskta böyle bi sorun yasadım elimde kapı gibi poliçe oldugu halde kaskonuz yoktur dediler bana... ve telefonumu senin gibi parçalamayı yada suya düşürüp sıvı teması yaptırcaktım iyiki yaptırmamısım dedim=)
    aslında dava açıcaktım kaskomu yapan genpaya ve cep kaska ama okulum yüzünden ugrasamadım :S
    sende kaskonu bi arastır egerolumlu sonuç alırsa at suyun içine birde üğzerine telefonu çaldır ohhhh mis gibi bozulur =)
    ama bunları yaparken hafıza kartın ve hattın telefon içinde olsun mutlaka yoksa kasko buna kılıf uydurur ve yapmaz=))

• quote:

quote:

abi yapma ya ben umutla bekliyom ses kalitesinin daha iyi ve yuksek olacağını..

sony den dinlemeye alıştık sadece berraklık yetmiyo artık

abim benden gordu telefonu diğer gun eline almış 1 tane eve geldi muhahah herkes aşık

not: 4 gb micro m2 kartları satacak birilerini tanıyosanız solermisiniz ; yurt dışından getirtmek zorunda kalacam sonunda bakıyom bakıyom satan birilerini hala goremedim etrafta.. istek mi yok acaba annamıyom ki:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastteam -- 15 Haziran 2008; 21:35:46 >

• arkadaşlar telefonu mediamarkt da inceledim özellikle ekran kalitesi konusunda çok büyük beklenti içindeydim ama sanki biraz kalitesiz gibi geldi özellikle pikseller kendini belli ediyor ekranın büyük olması da etkili bunda telefon örnek olduğundan mı böyle w910 sahipleri bu konuda bilgi verebilirse çok sevinirim
  • Tefefonu bugün aldım 6 taksit 625 ytl ye nasıl fiyat arkadaşlar.Telefon güzel inceliyorum şu an ben w810i kullanıyorum bu telefonu kardeşime aldık w810iden bariz hızlı açılıyor shakeit özelliği var teledon dönünce ekran dönüyor ondan hariç pek bir özellik göremedim telde.Ekranı büyük o güzel başkada bi numarası yok valla bilmem gereken bi özellik falan varsa banada söleyin.talefon telpa garantili ama çin malı benimki malezya malı idi.firmware varmı bilmiyorum sizlerden öğrenicez.kulaklık sesi 810i den daha canlı gibi gelsi sanki fakat yanında hpm-70 gelmesi bence eksi daha iyi bir kulaklık verebilirlerdi.
  • Ya inanamıyorum ekranın altında ve üstünde ölü pikseller çıktı of ya yarın gidip değiştirmeye çalışıcam.üstekiler daha fazla ve sadece siyah ekranda var beyaz ekranda hiç gözükmüyor.Restart atınca farkına vardım birden değiştirirlermi sizce daha bugün aldım.
  • İstanbul Sirkeci de doğu bankın yanında fotoğraf makinası satan yerlerde var ve 6 ay önce 4gb M2 kart 90ytl idi.
    quote:

quote:

quote:

abi yapma ya ben umutla bekliyom ses kalitesinin daha iyi ve yuksek olacağını..

sony den dinlemeye alıştık sadece berraklık yetmiyo artık

abim benden gordu telefonu diğer gun eline almış 1 tane eve geldi muhahah herkes aşık

not: 4 gb micro m2 kartları satacak birilerini tanıyosanız solermisiniz ; yurt dışından getirtmek zorunda kalacam sonunda bakıyom bakıyom satan birilerini hala goremedim etrafta.. istek mi yok acaba annamıyom ki:(

• quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Ya inanamıyorum ekranın altında ve üstünde ölü pikseller çıktı of ya yarın gidip değiştirmeye çalışıcam.üstekiler daha fazla ve sadece siyah ekranda var beyaz ekranda hiç gözükmüyor.Restart atınca farkına vardım birden değiştirirlermi sizce daha bugün aldım.

dostum hiç merak etme git soyle değiştirebiliyolarmı eger oyle bir sansın varsa ne mutlu sana

eger değiştiremiyosalar sakın merak etme sen arka temayı siyahj deilde benım kullandığım tarzda tema kullanırsan olu pixeller kesinlikle gozune çarpmayacaktır...

ki benim elime ilk gectiğinde 13 tane ust tarafta olu pixel vardı ve şimdi gayet mutluyum telefonumla:))

quote:

İstanbul Sirkeci de doğu bankın yanında fotoğraf makinası satan yerlerde var ve 6 ay önce 4gb M2 kart 90ytl idi.

abi bu kart orjinalmidir acaba :(

cin malı 35 dolara ebaydan getirtmek mumkun :( acaba ne yapsak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastteam -- 17 Haziran 2008; 3:05:45 >

• quote:

quote:

İstanbul Sirkeci de doğu bankın yanında fotoğraf makinası satan yerlerde var ve 6 ay önce 4gb M2 kart 90ytl idi.

bildiğin spot olayları olsa gerek sirkeci yi farklı kılan spot mallar yani garantisiz işte. hazır alırken orda denersinde mesela telefon 4gb ı görüomu diye ki 4gb destekliyor zaten.. ben işte ebay den yani netten alırsam emin olamıom..ama başka yerlerdede benzer fiyatlara vardır.. fakat GG de bile bi ara yoktu 4gb M2 kartlardan acaba gelmişmidir GG ye
  • quote:

quote:

quote:

bildiğin spot olayları olsa gerek sirkeci yi farklı kılan spot mallar yani garantisiz işte. hazır alırken orda denersinde mesela telefon 4gb ı görüomu diye ki 4gb destekliyor zaten.. ben işte ebay den yani netten alırsam emin olamıom..ama başka yerlerdede benzer fiyatlara vardır.. fakat GG de bile bi ara yoktu 4gb M2 kartlardan acaba gelmişmidir GG ye

vala uzun zamandır yoktu şimdi baktım 81 ytl ye satan bir arkadaş var , bildiğimiz cin mallarından olsa gerek.. bi duşunelim ya 2 hafta bekler cinden getirtiriz ya arkadaşsa 35 ytl daha fazla verir hemen alırız.. duşunmek lazım:)

• quote:

quote:

Ya inanamıyorum ekranın altında ve üstünde ölü pikseller çıktı of ya yarın gidip değiştirmeye çalışıcam.üstekiler daha fazla ve sadece siyah ekranda var beyaz ekranda hiç gözükmüyor.Restart atınca farkına vardım birden değiştirirlermi sizce daha bugün aldım.

dostum hiç merak etme git soyle değiştirebiliyolarmı eger oyle bir sansın varsa ne mutlu sana

eger değiştiremiyosalar sakın merak etme sen arka temayı siyahj deilde benım kullandığım tarzda tema kullanırsan olu pixeller kesinlikle gozune çarpmayacaktır...

ki benim elime ilk gectiğinde 13 tane ust tarafta olu pixel vardı ve şimdi gayet mutluyum telefonumla:))

quote:

Ya daha aldığım gün çıkması çok üzücü yani üstelik benim değil kardeşimin daha görmedi telefonu biraz pimpiriklidir bu kadar para verdik olaya bak der o anlamaz fazla bu işlerden.Zaten teli eve gelip açtığımda bi terslik sezdim fakat ölü pikseller 4-5 saat sonra ortaya çıktı.Bence sony-ericcson bu telefonla malzeme kalitesini biraz düşürmüş w810i yi paketinden çıkardığımda daha bir kaliteli görünüyordu daha sağlam duruyordu.Birde pikseller 23 tane kadar saydım yeşil ve kırmızı altta ve üste en fazla üstte var.

• Telefonu malesef geri almadılar servis teklif ettiler bende vermedim tabiki ölü piksel derken ölü telefon kalmasın elimizde.Bu arada sony ericssonun notunuda bir kere daha düşürüyorum üretim kalitesi hayli yerlere düşmüş bu son modelle birlikte cihaz zaten çin malı her yerinde çince yazıyor.Bendeki 810i malezya üretimi ama çok sağlam.Bilemiyorum artık sony almam herhalde.Telpayada buradan ban diyorum en azından bu tür bir sorunun farkında olmamaları mümkün değil neden karşı tarafa baskı yapmadılar her zamanki sebeplerden dolayı olabilirmi acaba maliyet Türkiyeye özel muamele falan danışıklı dövüş.
  • yav tırstırmayın beni haftaya alacam bunu :S
  • malesef 1 deil 2 deil baya kişide cıktı bu olu pixel sorunu harbi uyuz oldum bende..

abim de aldı sansına onunki cok sağlam cıktı hiç bi tane olu pixel yok, kıskanmadım deil.. neyse zamanla olu pixellerle yaşamayı oğreniyruz:)

bu arada kulaklık hakkında 2 şey soleyeyim,, ben rock metal agırlıklı dinlediğimden kulaklıktan gelen ses hoşuma gitiyodu ses seviyesi olaraktan..

bende ne yapım ne yapım derken araştırmalarım sonucu westone um2 almaya karar verdim, 20 dk dır um2 kulağımda ve ses duzeyi 2 katına cıktı nerdeyse bu telefonla rahatlıkla soleyeblirim kaliteli bir mp3 çalardan alınacak ses rahatlıkla alınıyoo, sadece iyi bir kulaklık edinmeniz gerekecek.. benımki biraz kazık ama ne bilem telefonla gelen kulaklıkla idare etmeye devam etmeyin bence

forever music

• quote:

malesef 1 deil 2 deil baya kişide cıktı bu olu pixel sorunu harbi uyuz oldum bende..

abim de aldı sansına onunki cok sağlam cıktı hiç bi tane olu pixel yok, kıskanmadım deil.. neyse zamanla olu pixellerle yaşamayı oğreniyruz:)

bu arada kulaklık hakkında 2 şey soleyeyim,, ben rock metal agırlıklı dinlediğimden kulaklıktan gelen ses hoşuma gitiyodu ses seviyesi olaraktan..

bende ne yapım ne yapım derken araştırmalarım sonucu westone um2 almaya karar verdim, 20 dk dır um2 kulağımda ve ses duzeyi 2 katına cıktı nerdeyse bu telefonla rahatlıkla soleyeblirim kaliteli bir mp3 çalardan alınacak ses rahatlıkla alınıyoo, sadece iyi bir kulaklık edinmeniz gerekecek.. benımki biraz kazık ama ne bilem telefonla gelen kulaklıkla idare etmeye devam etmeyin bence

forever music

Bende gördüm piksel sorunlarını demekki kronik sorun hayır bende 20 küsür var bazılarında 1-2 çıkıyomuş gelde ayar olma.

• desenize alırken iyice incelemek gerekiyo :S
    teknosa okadar inceletmiyor gene genpanın eline düşücez :S
    yanlız genpada hat takıp baktırırlarmı ???

birde bi arkadas 20küsür ölü piksel var yeni aldım diyordu sanırım 7tanenin üzerindekileri servise verdiginde degiştiriyorlardı
  • Arkadaşlar bu konuda bahsedildi zaten hatta 17 ölü pikselin resmi var bu sitede Yani diyorlarki bu kadar kaliteli kristal bir ekranda ölü piksel olmaması mümkün değil.

Her neyse bende 1 tane var ama görmek için çok dikkatli bakmak gerek.Yani 10 tane de olsa rahatsız etmez gibi geliyor bana.

Çin olayına gelince telefonun Çinde üretilmesi kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.Dünya donanım devi hatta bence 1 numarası ASUS'un 2 tane fabrikası var Çinde.%90 dizüstü bu fabrikalarda üretiliyor. He size kalitesiz gelmiştir orası ayrı ama bence w910i üretim kalitesi kesinlike iyi derecede.Her elime aldığımda elime ipod almış kadar oluyorum.

Ölü piksel için kutuyu açıp baktırma söz konusu olmaz ama bi şansınızı deneyin derim.

@fastteam ;başını şişirecek kadar ses alabildiğin için tebrik ederim seni.3 sene sonra hafiften sağırlık başlar dikkat et bass ve akustiği fazla kaçırma.

• Ben alırken açıp bakarak aldım ama orada bişey yoktu eve geldim 3 saat sonra çıktılar.Ayrıca telefon benim malezya malı 810i ile kalite bakımından yarışamıyor çok daha farklı tayvan olsa malezya olsa onun bile farkı belli ediyor kendini çin son nokta olmuş çinden adam gibi alet çıkmaz kimin direktörlüğünde üretilse üretilsin kafadan 2 sene at aletin ömründen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 17 Haziran 2008; 19:23:44 >
  • quote:

Ben alırken açıp bakarak aldım ama orada bişey yoktu eve geldim 3 saat sonra çıktılar.Ayrıca telefon benim malezya malı 810i ile kalite bakımından yarışamıyor çok daha farklı tayvan olsa malezya olsa onun bile farkı belli ediyor kendini çin son nokta olmuş çinden adam gibi alet çıkmaz kimin direktörlüğünde üretilse üretilsin kafadan 2 sene at aletin ömründen.

Yapma hocam ya kötü olmuş bence servise ver 3 günde geri dönüyorlar zaten.Sıfır telefon olduğu için zarar verme gibi bir ihtimal yok.(benim k550i min iç camını çizmişlerdi)Ayrıca içini de açmazlar.Kendiniz götürürseniz veritabanına işlettirmeden işinizi halledebilirsiniz belki(2.el açısından)Ama 2 sene kullanacaksanız sorun yok o halde.

Çin işi dediğiniz gibi de olabilir.Ama ben şu ana kadar çeşit çeşit elektronik alet kullandım Çin malı hiç öyle bir durum hissetmedim(Marka kendini gayet belli ediyor Casio,Sony,Sparkle,Biostar,ASUS,MSI..) Garantiye yolladığım ürün de olmadı.Şu an için ben Çin olayının sadece önyargı olduğunu düşünüyorum.Markasızlar zaten belli.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.