Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda yorum yazanlara kimse kızamaz sonuçta herkezin istekleri farklı

Kamerasında oto fokus olmayan telefonu ben ne yapayım ?

o kamera ile ne yapılabilrki bi söleyin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

burda yorum yazanlara kimse kızamaz sonuçta herkezin istekleri farklı

Kamerasında oto fokus olmayan telefonu ben ne yapayım ?

o kamera ile ne yapılabilrki bi söleyin?

Hocam biz kamera süper ötesi hayvani video çekilir demiyoruz ki.

Sizin söyledikleriniz zaten bu forumda 100 kere söylenmiş şeyler.Siz kamera kötü biz ekranı iyi deyince sadece forumu kirletmiş oluyoruz.Yorum yapın ama yorumun da bir amacı olsun.

Bize bizim amacımız illa bu telefonu sizlere aldırmakmış gibi davranılıyor.Ben şahsen benden sonra bir kişinin daha almasını istemiyorum bu telefonu Türkiye'de.Çünkü sadece bizde olsun istiyorum.12 mp KODAK makinemde var oh deme keyfime...

Onun dışında biz tüm içtenliğimizle burada cevapları veriyoruz.

Telefon ile ilgili sorunuz mu var buyrun cevaplayalım.Soru olmadan yazılmış çizilmiş şeyleri sürekli yazarak post kasmayalım.Onun dışında w910i kullananlar kendi içimizde paylaşımlarımıza devam edelim

• hiç ama hiç kusra bakma yukarda yazdığım + yada - lerini koyun ortaya dediğimde bu telefonda oto fokus yoktur diyen olmadı.

ha şu var adam söylemek istemeyebilir yada unutmuştur sölemek zorunda da değil fakat ben mesala düne kadar bu özelliğin tüm kameralarda olduğunu var zannediyordum.

Demek istediğim okadar bazı arkadaşlar yılın telefonu felan deselerde kime göre neye göre diyorum.

tasarımsa elimdeki w880i bana hayli hayli yeter ama özellik yok telefonda bilmem anlatabildimmi.
  • arkadasım sana yetmiyorsa bu telefon AF si olan telefonlarda mevcut her sayfada senin gibi 10kişi gelip böyle aaaa kamerasında af yok mus flash.ı yokmus diyip çıkıyor herbirinize teker teker bunu anlatmak zorunda degiliz forumda 10kere 100kere yazıldı telefonun kamerasının durumu fakat sen hala bir önceki sayfaya dahi bakmadan aaaa telefonda af yok biseye yaramaz diyorsun adı üzerinde telefon bu her telefonda her özellik olucak diye bir sey yok bende derim ki aaaa suna bak nokianın yeni çıkarıcagı N96 bi halta yaramaz hareket senssörü bile yoktur derim şimdi bu N96.nın rezalet bir telefon oldugu anlamına mı geliyor hayır yanlış seylere yanlış yerden bakıyorsun bakmasını görmesini ögren derim sana

sen bardaktaki 10da 1lik kısıma bakarak bu bardak bos dersen herkes gelir sana güler 10.da 9luk kısmını gör gözlerini biraz ac bir telefon sadece af ile telefon oılmuyor af ile kamera oluyor buda kamera degil sadece telefon anlatabildimmi?

sadece bir telefon almak istersen w910i. bence iyi bir tercihtir
    ama sen anlaşılan kamera istiyorsun ozaman yanlış telefon aldın diye gelipte bu 10da 1lik kısım için 10da 9luk kısımı kötüleyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 2 Haziran 2008; 17:12:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fastteam

quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

almayın yav berbat telefon çok çirkin bişe

evet evet almayın berbat otesi

evet evet almayın sadece bizlerde olsun =)))

2.5 haftam kaldı alıcam bu aleti inş. yeni fw fazla gecikmez yeni fw ile bakalım su begenmeyen arkadaslar ne dicekler görünce merak ediyom:D
  • KİM NE DERSE DESİN BU TELEFON TEK GEÇERİM KİMSE YIRTINMASIN YOK KAMERASI İYİ DEĞİL YOK SESİ İNCE YOK AUTO FOCUS YOK GAYET GÜZEL VİDEOSU OLSUN FOTO ÇEKİMİ OLSUN ÖNEMLİ OLAN FOTOĞRAFI ÇEKEBİLMEK MARİFET MAKİNEDE DEĞİL ÇEKENDE..
  • Defalarca söyledim, yine söyleyecem, telefon tarz-müzik telefonu, ekstra bişey aramayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

Defalarca söyledim, yine söyleyecem, telefon tarz-müzik telefonu, ekstra bişey aramayın.

hocam hay agzını seveyim
  • Bende forumu en başıdan okudum hoş bi telefon olduğu kesin ama benim şuanda kulldığım model w610i acaba diyorum değiştirsem w610i'yi özlermiyim pişman olurmuyum yoksa aksine 610'u unutup 910 aşık olurmuyum tama bilemiyorum
    Bir sorum daha olcak bu modelde kulaklık tel ile aynı renkmi resimdeki gibi kutu ile mi satılıyor merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıceberg_32 -- 3 Haziran 2008; 1:11:30 >
  • valla insan zaten söyle bir bakınca asık oluyor ben w580 alıcaktım tipi hosuma gitmişti sonra w580i arastırırken w910.nin maketini elime alım o anda kararımı verdim w910i.yi arastırmaya basladım ama nerdeee ozaman bulamamıstım tam karar para biriktirdim alıyordum dolar zammı bindi gene alamadım bakalım finaller bitince ist.a gidince alıcam bu sefer :D

ama suda bir gerçek w610i.nin tek özlicen yanı kamerası olucak galiba
  • val
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkeruslu

KİM NE DERSE DESİN BU TELEFON TEK GEÇERİM KİMSE YIRTINMASIN YOK KAMERASI İYİ DEĞİL YOK SESİ İNCE YOK AUTO FOCUS YOK GAYET GÜZEL VİDEOSU OLSUN FOTO ÇEKİMİ OLSUN ÖNEMLİ OLAN FOTOĞRAFI ÇEKEBİLMEK MARİFET MAKİNEDE DEĞİL ÇEKENDE..

valla aynen hocam çekmesini bilirsen babalar gibi resimler çekersin...
    benim k310i ile çektigim resimleri pc.ye atınca hadi canım diyorlardı arkadaslar bununla kim bilir nekadar basarılı resimlerde çikilebilir

önemli olan lensi ve sensörü zaten (AF ekstrası) 1 adette dogru düzgün resim çekebilen kullanıcı :D ve işlem tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 3 Haziran 2008; 1:21:26 >
  • hımmm kısaca süpper telefon adı üstünde walkman serisi cam 2. planda bende alacağım galiba ama önce sınavların bitmesi lazımm
    birde bu telefonda w580deki gibi tuş çatlaması oluyormuu gördüğüm ve okuduğum kadarıyla yookk
  • bunun tuşunu çatlatana benden bi koyun varmı arttıran çatlamz bunun tuşu kardeş çok hoş tuşları var bu arada yeni fw çıkmış olabilir bugün bakıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 3 Haziran 2008; 12:46:06 >
  • quote:

bunun tuşunu çatlatana benden bi koyun varmı arttıran çatlamz bunun tuşu kardeş çok hoş tuşları var bu arada yeni fw çıkmış olabilir bugün bakıcam

Olmazmı kardeşim benden de 1 koyun:)))) Ben oyunlarda sinirlenip tuşlara kızağa etmediğimi bırakmıom hala tık yokk tuş takımında.... gayet kaliteliler...
  • arkadaşlar biliyorum bu telefonu seviyorsunuz ve sevilmeyecek gibi değil ama dün almaya gittiğimde hüsrana uğradım... yılın walkman telefonu seçilen bir cihazın kulaklık girişine nasıl olur da standart bir kulaklık girişi yapmazlar anlayabilmiş değilim.

Menü kullanımı ve yerleşimi vs k750 modelinin gelişmiş hali gibi olduğu için alışıp kullanmak uyum sağlamak çok kolay. Ayrıca tuşlara bastıkça verdiği titreme tepkisi de hoş ama gel gelelim benim k750'deki problem bu telefonda da var. Diyelim ki kitap okumak için programı yükledin, karnlıkta ekran ışığı rahatsız ediyor, ayarlayıp ekran ışığını kısacaksın değil mi? Bir yere kadar gelip takılıyor daha aşağıya inmiyor. Ekran parlaklığı kesinlikle yüzde 50'nin altına çekilemiyor. Zaten ayar çubuğu da 100-90-80-70-60-50 olarak sıralı Bu şekilde okumaya kalkarsan da karanlıkta gözler kurbağa gibi pörtlüyor Havalı ve çok estetik bir tasarımı var, hangi programda hangi ekranda olursa olsun yazıları kopyalayıp başka bir program ya da notlar vs gibi bir yer açıp yazıyı yapıştırabiliyoruz bu güzel bir özellikmiş ama çiktiği resimlerin kalitesini beğenmedim.

Bu alet biraz geliştirilip istekler doğrultusunda daha iyi bir yere çekilirse yılın değil on yılın telefonu olur ama bu haliyle sadece görüntüsü ve telefon işlemleri menüleri güzel diğer özellikleri standart ölçüler seviyesinde. ve fiyat da şu anda teknosa'da indirimli olarak 590 ytl, bence hâlâ pahalı...

bu yorumu hiç yapmazdım ama o kadar methedilip durulmuş ki dur bir bakayım dedim ve telefonda e-book okumak isteyecekler için de minik bir bilgi olsun istedim. SE tasarımı belli bir çizgiye getirdi, standart özelliklerde kuşku duyulmayacak bir kalite tutturdu ama bundan sonra artık sırada küçük ayrıntıların işlenmesi olmalı çünkü artık seçimleri bu küçük ayrıntılar belirliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 5 Haziran 2008; 10:26:44 >

• bu kopyala yapıştır özelligi benim w700ide yoktu çok gıcık olmuştum:D

w810i.de de bu özellik var çok işe yarıyor :d

ya zaten kamerasıda iyi olsa bu telefonun fiyatına bir 200-300 ytl eklemek lazımki bu sefer fiyatı çok yüksek olurdu bizlerde alamazdık bunu :S

wolverin ciddimisin yeni fw çıkmışmı
  • quote:

bunun tuşunu çatlatana benden bi koyun varmı arttıran çatlamz bunun tuşu kardeş çok hoş tuşları var bu arada yeni fw çıkmış olabilir bugün bakıcam

abi henuz cıkmadı bıldıgım kadarıyla varmı bır degisiklik.
  • ya tema bulamıyorum hayret bişey ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: baron82

ya tema bulamıyorum hayret bişey ya

nasıl tema bulamıyon abi bundan onceki sayfalara bak tema bulabileceğin site adresleri filan verdik
  • yok dostum hani şu w810 yada w850 deki gibi swf olayını çözemedim sanırım bu telde yok.

quote:

Orjinalden alıntı: fastteam

quote:

Orjinalden alıntı: baron82

ya tema bulamıyorum hayret bişey ya

nasıl tema bulamıyon abi bundan onceki sayfalara bak tema bulabileceğin site adresleri filan verdik
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.