Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

Arkadaşlar...Iphone kullanan biri olarak alacağıma karşılık benımde W910 umoldu.Bu başlık altında tüm yazılanları dikkatlice okudum.Bazı arkadaşlar memnunıyetını bazılarıda tam tersını yazmışlar..Uzun süre kullanan arkadaşlardan ricam olacak özet halınde maddelerle eksılerını ve artılarını yazarsa sevınırım cunku bayağı kafam karıstı..Şimdıden teşekkür ederım..Paylaşacak arkadaşlara....

+1 bende aranıza katılmayı düşünüyorum fakat + larını - lerini bilmem gerekli almadan önce

Nedir bu telefonda sevmediğiniz yada sevdiğiniz özellikler haa telefonunuzu kötülemek istemeyebilirsiniz fakat bizide düşünün :)
  • quote:

Arkadaşlar...Iphone kullanan biri olarak alacağıma karşılık benımde W910 umoldu.Bu başlık altında tüm yazılanları dikkatlice okudum.Bazı arkadaşlar memnunıyetını bazılarıda tam tersını yazmışlar..Uzun süre kullanan arkadaşlardan ricam olacak özet halınde maddelerle eksılerını ve artılarını yazarsa sevınırım cunku bayağı kafam karıstı..Şimdıden teşekkür ederım..Paylaşacak arkadaşlara....

+ ları İncelik, Zerafet, Şıklık, Dikkat Çekme, Süper ötesi hiç bir telde olmayan ekran, Çok kaliteli walkmen. Yani ben çok şık bir telefonum olsun, güzelde müzik çalsın diyorsan olay budur.

- leri Kamerası çok iyi değil, dışa ses verirken biraz tiz kaçıyor, bazı küçük yazılım hataları var ama ilk çıkan firmwarede halledilecek.

• sneakersnack@ yani öle ahım şahım bi - si yok anladım peki Telefonun hehangi bi yerinde boyasında soyulma olayı varmıdır? bi yerde okudum sorayım dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

sneakersnack@ yani öle ahım şahım bi - si yok anladım peki Telefonun hehangi bi yerinde boyasında soyulma olayı varmıdır? bi yerde okudum sorayım dedim.

Malzemesi çok kaliteli, dokununca anlıyorsun zaten, bir önceki sayfada da arkadaşın biri telefonu kesmiş, içi çok kaliteli yani görebilirsin. Bence bir telefoncuya git, bir protatifini eline al, hastası olursun.
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..MCZAGAarkadaşım anladığın kadarıyle sızde iPhone almayı düşünüyorsunuz herhalde..Tabiki iPhone telefon olmadan öte bır el Bilgisayarı yazılımı Mac sıstemıyle uyumlu eğer bılgısayara ılgınız varsa vede bilginiz bıraz fazla ıse rahatlıkla kullanabılırsınız..Artılarının yanı sıra Bigisayar bılgısı ve deneyımı olmıyanlarında cıhaz kilitlendıgı zaman kabusu oluyor Ve YANDIM ALLAHIM NE OLUR YARDIM nıdalarıyla başlık acılıyor..Süreklı program yazılımı gercekleşiyor ınsanlarda meraktan fazla test edılmeden hemen bu programlardan yüklemeye başlıyor..Vede cakışan programlar kılıtlıyor cıhazı ve yenıden RESTOREyapmak zorunda kalınıyor kullanımı cok rahat ıncelıgı yanı sıra dokunmayı algılama sensörü şu anda pıayasada bulunan dokunmatıkler ıcınde en kalıtelısı ekran kolay kolay cızılmıyor..Süreklı yenı yazılımlarla eksıklıkler gıderılıyor vede bunu ınsan görunce dahada keyıflenıyor...Özetle bılgısayar konusunda deneyımlı olan arkadaşların kulllanmaya başladıktan sonra başka telefonu elıne almayacaklarına ınanıyorum..Saygılar....

• quote:

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum..MCZAGAarkadaşım anladığın kadarıyle sızde iPhone almayı düşünüyorsunuz herhalde..Tabiki iPhone telefon olmadan öte bır el Bilgisayarı yazılımı Mac sıstemıyle uyumlu eğer bılgısayara ılgınız varsa vede bilginiz bıraz fazla ıse rahatlıkla kullanabılırsınız..Artılarının yanı sıra Bigisayar bılgısı ve deneyımı olmıyanlarında cıhaz kilitlendıgı zaman kabusu oluyor Ve YANDIM ALLAHIM NE OLUR YARDIM nıdalarıyla başlık acılıyor..Süreklı program yazılımı gercekleşiyor ınsanlarda meraktan fazla test edılmeden hemen bu programlardan yüklemeye başlıyor..Vede cakışan programlar kılıtlıyor cıhazı ve yenıden RESTOREyapmak zorunda kalınıyor kullanımı cok rahat ıncelıgı yanı sıra dokunmayı algılama sensörü şu anda pıayasada bulunan dokunmatıkler ıcınde en kalıtelısı ekran kolay kolay cızılmıyor..Süreklı yenı yazılımlarla eksıklıkler gıderılıyor vede bunu ınsan görunce dahada keyıflenıyor...Özetle bılgısayar konusunda deneyımlı olan arkadaşların kulllanmaya başladıktan sonra başka telefonu elıne almayacaklarına ınanıyorum..Saygılar....

arkadaşım beni yanlış anlamışsın ben Iphone düşünmüyorum o ebatta alet alıcaksam zaten gider Tytn2 alırım ki cebime sığmıcak bi alet ne olursa olsun almam.

Adı üstünde cep telefonu bel telefonu değil demi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Mayıs 2008; 20:27:59 >

• evet özür dılerım yanlış anlamışım.Bu nedenlede iphone almayı düşünenlerede bıarz olsun bılgı vermışoldum...
  • yuppiiiiiiii telefon ucuzladıııı

teknosada 599ytl =))
    haziran ortası ist.a gidiyorum ya ozaman yada agustos ortasında stajım bitince gene gidicem ozaman alıam bunu =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

yuppiiiiiiii telefon ucuzladıııı

teknosada 599ytl =))
    haziran ortası ist.a gidiyorum ya ozaman yada agustos ortasında stajım bitince gene gidicem ozaman alıam bunu =))

Niye ucuzladı bu şimdi

Neyse hadi siz de bu keyiften mahrum kalmayın.

@w910ihakkında yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.Pil performansının da çok iyi olduğunu belirtmek isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Orjinalden alıntı: m35

yuppiiiiiiii telefon ucuzladıııı

teknosada 599ytl =))

Niye ucuzladı bu şimdi

Neyse hadi siz de bu keyiften mahrum kalmayın.

@w910ihakkında yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.Pil performansının da çok iyi olduğunu belirtmek isterim.

teşpa kampanya yapto modellerinde :)
    bende 1ay önce w810 almıştım 1ay kullanılmış bir teldi 250ye almıstım onu almasaydım şimdi k550 yada k530 almıs olurdum =)
    çünkü bu teli babama veicem yukarıda saydıklaarımıda alsam babama vericetim =) bunlarda 299ytl.ye düitü =))))

baya büyük indirimler yapıldı s.e de ve bekledigimede degdi açıksası =)
    en azında 800ytl.ye fırlayınca kafam baya bozulmustu birden başka bişey almaya karar vermiştim iyiki beklemişim 1ay sonra felan ist.a gidiyorum ozaman alıcam bunu inş. bi sorun olmaz yada zam yapmazlar gene :D

• telefon artık ucuzlamalıydı ben alalı 7 ay oldu nerdeyse
    tel güzeldir almak isteyenler alsınlar bence ufak eksileri var ama sadece ekranı için bile değer almaya
  • Arkadaşlar bende w910i aldım. Herkes biliyorki telefonun özelliği sola veya sağa sallayınca şarkı değişiyor. Bu ayarıda "Menü > WALKMAN > Sçnkler > Sallayarak kontrol" direktiflerinden yapılıyor. Fakat benim ayarlarımda bu "sallayarak kontrol" seçeneği yok. Acaba sürümünden kaynaklanan bir problem mi? Değilse nasıl ayarlayabilirim. Teşekürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLabandaTR -- 27 Mayıs 2008; 21:49:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alabandatr

Arkadaş bende w910i aldım. Herkes biliyorki telefonun özelliği sola veya sağa sallayınca şarkı değişiyor. Bu ayarıda "Menü > WALKMAN > Sçnkler > Sallayarak kontrol" direktiflerinden yapılıyor. Fakat benim ayarlarımda bu "sallayarak kontrol" seçeneği yok. Acaba sürümünden kaynaklanan bir problem mi? Değilse nasıl ayarlayabilirim. Teşekürler...

Shake control açma kapama gibi bi ayar yok zaten, hep var o olay, müzik çalarken walkmen tuşuna basılı tutarak telefonu sağa çekersen sıradaki parça, sola sallarsan önceki parça çalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Orjinalden alıntı: Alabandatr

Arkadaş bende w910i aldım. Herkes biliyorki telefonun özelliği sola veya sağa sallayınca şarkı değişiyor. Bu ayarıda "Menü > WALKMAN > Sçnkler > Sallayarak kontrol" direktiflerinden yapılıyor. Fakat benim ayarlarımda bu "sallayarak kontrol" seçeneği yok. Acaba sürümünden kaynaklanan bir problem mi? Değilse nasıl ayarlayabilirim. Teşekürler...

Shake control açma kapama gibi bi ayar yok zaten, hep var o olay, müzik çalarken walkmen tuşuna basılı tutarak telefonu sağa çekersen sıradaki parça, sola sallarsan önceki parça çalar.

Tamam dostum demekki tuşa basmak gerekiyormuş aynı anda. Teşekkürler yardımın için.
    Bu arada bu cihazı düşünenler için hızlısistem de fiyatı 559 ytl. Mersin'de her yeri araştırdım hiç bir yerde stokta yoktu. En sonunda teşhir cihazını almaya karar verdim. Mutluyum :) memnunum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLabandaTR -- 27 Mayıs 2008; 21:57:50 >

• hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

hayırlı olsun kardeş

Saolasın dostum
  • 3-4 haftam kaldı teknosadada 599 oradan alabilirim belki ama alırken inceletirseler tabiki =))

yeni nesil w serisinde hat takmadanda telefonun özelliklerini kullanabiliyorduk sanırsam :)))
    ekrandaki ölü pixel.lere bakıcam gerçi nekadar göre bilcem ayrı bir konuya neyse =)))
  • w910i kamera çözünürlüğü nasıl
  • kamera çözünürlü 2mp nolsun...

ama mp önemli degil sen bu teli kamera için alıcaksan alma zaten=)
    af yok bikere af olmayınca kameradanda fazla bişey beklememek gerekiyor ama w700i kullanmıstım ondada af yoktu ama gayet güzeldi profesyonel resimler çekmiceksin nasıl olsa yanımda hiç degilse dogru düzgün resim çekebilcem güzel anıları kaçırmicam bi fotomakinası olsun diyorsan yeter bile =)) resimlerini görmüştüm çok çok iyi olmasada yeterli sayılır
  • W910i nin ekran kalitesi parlaklığı vs. Nokia 6500 Slide modeline göre nasıldır arkadaşlar ben iki model arasında kaldım ama 6500S de 16 milyon renk var w910i de sanıyorum 262 bin bunun fazla bir etkisi oluyor mu ? birde sanırım 6500S ekranı 2.2 inch , w910i 2.4 inch... Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.