iide hocam bu pikselleri çıplak gözle nasıl görüyorsun?? yani gerçekten o kadar rahatsız ediyormu?? baksana 8mp ile çekip zoomu sonuna kadar dayamışsın.. az önce ben baktım da telefona.. hiç bişi görünmüyo bende... bu kadar kasmayın kendinizi yaa
Saol hocam çok yararlı oldu.Çelik olsa kesemezdin gibi geliyor zaten bana
Bu ölü pikseller neden genellikle ekranın üst kısmında bulunur?Benim ölü piksel de üstten 2. sırada ve ortada.
Senin ölü pikseller birbirlerine çok yakın olduğundan rahatsız eder hakikaten.Ölü pikselleri çok güzel çekmişsin.Teşekkürler.
Rahatsız etmez ya bende de var, çoğu zaman dikkatli bakınca bile göremiom, sonra ha burdaymış diyorum, zaten ben ölü pixel bile olduğunu bilmiyordum, buradaki tartışmalar sonucu didik didik ettim ve gördüm, sonra dedim ki, nalet olsun içimdeki sony sevgisine :)
Ya bendeki ölu pixeller de ekranın ust kısmında ve siyah tema olunca kotu oluyo neyse alışcaz artık :)
bazen telefon ile konuşurken karşıdakinin sesi cızırtılı geliyor sizde de oluyormu ?
quote:
Orjinalden alıntı: panelvan
bazen telefon ile konuşurken karşıdakinin sesi cızırtılı geliyor sizde de oluyormu ?
Bende yok.Hiç te olmadı.Konusma sesi çok net ve yüksek.Vodafone ve Avea hat kullanıyorum.Önceden K550i ve P1i vardı onların da konusma sesi bence mükemmeldi.
Telefonu övmek için söylemiyoum yanlış anlaşılmasın.Bir arkadaş ucuz diye uzun konusmak için beni 6300î olan arkadaşın telefondan aramıştı.Evde sesi zor duyuyordum.Arkadaşa verdim sesini aç çabuk diye zaten son ses dedi
Daha önce 2. telefon olarak 1100 kullanmıştım.O telefonun sesi de gerçekten çok azdı.
Bu olayları yaşayınca bende genel bi kanı oluştu.Sony dışında konuşma sesleri hep az geliyor bana.Belki yeni konu açabilirim önceden açılmadıysa.
arkadaşlar tekrar soruyorum cevap alamadığım için telefonda bi güvenlik kilidi varmıdır acaba???
yok...
sens me özelliği hakkında bilgi verirmisiniz.pcden atttımız şarkılar hemen orda gözüküyormu nası oluor?
Yok direk pc den değil, sony nin yazılımı var, telefonun yanında cd si geliyor, onla parçaları sense me yapıyorsun, sonra onunla atıyorsun yine. Sonra şarkıları kordinat eksenine göre çıkartıyor telefon. işte bi taraf hızlı bi taraf yavaş, bi taraf mutlu öbür taraf hüzünlü şeklinde, sen mesela " hızlı ve hüzünlü" parçalar dinlemek istiyorsan ordan çember içine alıosun, her şarkı bir nokta ile belirlenmiş durumda oluyor. parçaları hemen playlist yapıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: semih56
arkadaşlar tekrar soruyorum cevap alamadığım için telefonda bi güvenlik kilidi varmıdır acaba???
Güvenlik kilidi adı altında bişey yok.Sim koruması(Pin) ve telefon koruması var.Her açılışta ya da otomatik olarak sim değiştirdiğinde ister.
quote:
Orjinalden alıntı: sneakersnack
Yok direk pc den değil, sony nin yazılımı var, telefonun yanında cd si geliyor, onla parçaları sense me yapıyorsun, sonra onunla atıyorsun yine. Sonra şarkıları kordinat eksenine göre çıkartıyor telefon. işte bi taraf hızlı bi taraf yavaş, bi taraf mutlu öbür taraf hüzünlü şeklinde, sen mesela " hızlı ve hüzünlü" parçalar dinlemek istiyorsan ordan çember içine alıosun, her şarkı bir nokta ile belirlenmiş durumda oluyor. parçaları hemen playlist yapıyor.
Evet aynen böyle.Bir soru da ben soraym.Herhangi bir şarkıyı istediğimiz yere biz kendimiz koyamıyr muyuz?Bu sens me ile fazla uğraşmadım da
Bu tele Hesap makinesi yükleniyormu?
quote:
Orjinalden alıntı: ecay
quote:
Evet aynen böyle.Bir soru da ben soraym.Herhangi bir şarkıyı istediğimiz yere biz kendimiz koyamıyr muyuz?Bu sens me ile fazla uğraşmadım da
Koyamazsın, zaten niye koyacaksın ki? Oluşturduğun playliste istediğin şarkıyı sonradan ekliyebiliyorsun.
Hesap makinesi w910i de var zaten.
cdsinden sens me yapmak kolay olsa gerek yani bi zorluğu yok dimi?verdiin bilgiler için saol sneakersnack
quote:
Orjinalden alıntı: jerylee
cdsinden sens me yapmak kolay olsa gerek yani bi zorluğu yok dimi?verdiin bilgiler için saol sneakersnack
Yok ya çok kolay. Programı yüklüosun, şarkıları atıosun, ayarlardan bütün parçaları sense me yaparak at kısmına tick koyuyosun o kadar, gerisini o halledio.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: jerylee
Yok ya çok kolay. Programı yüklüosun, şarkıları atıosun, ayarlardan bütün parçaları sense me yaparak at kısmına tick koyuyosun o kadar, gerisini o halledio.
yardımın için teşekkürler.
Arkadaşlar...Iphone kullanan biri olarak alacağıma karşılık benımde W910 umoldu.Bu başlık altında tüm yazılanları dikkatlice okudum.Bazı arkadaşlar memnunıyetını bazılarıda tam tersını yazmışlar..Uzun süre kullanan arkadaşlardan ricam olacak özet halınde maddelerle eksılerını ve artılarını yazarsa sevınırım cunku bayağı kafam karıstı..Şimdıden teşekkür ederım..Paylaşacak arkadaşlara....