Şimdi Ara

WALKMAN PHONE W910İ İNCELEMESİ(2008yılın telefonu) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.379
Cevap
1
Favori
170.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper__max

bu telefonda flash yok mu yaa??

incelediğim kadarıyla yok sadece kamerası var. sanıyorum auto focus macro vs. onlarda yok...
  • Bugün ilk defa telefonu inceledim ve gözümden düştü bi anda onu alma isteiğm yok oldu içimde..
    (daha önce k750 kullanan birisi olarak) Menüleri yavaş geldi bana oka iki üç kere basınca böyle menüler takılarak ilerliyo dış sesinin çok iyi olmadığı söylenmişti dış sesi yüksek, yüksekliği tatmin edici ama denildiği gibi tiz hadi o sorun deil bu yan çevirince kendi otomatik dönüyo olayını dik yapmazsan olmuyo azcık yamuk bile olsa kabul etmio tuşları ufaktı zaten kullanımı çok kolay gelmedi bana ufacık tuşlarının belki o kullanılınca alışılır ama.. çok bi esprisi varmış gbi gelmedi bana herkes görüntüsü iyi karizma görenler hayran oluyo filn dedi ama sırf bunun içinde telefon alınmaz yani sırf millete hava atmak için ihtiyaçlarımı tam olarak görmeyen bi telefonu almak mantıklı gelmyo bana..
    Bu ilk çıktığında daha piyasada doğru dürüst yokken almaya niyetlenmiştim 720.YTLydi 690.a bulmuştum ama o kadar para etmez diyodum sonra fiyat fırladı bi anda o parayı zaten vremezdm, şimdi 599.a düşünce yine yoğunlaştım ama yok 599da etmez bence bu haliyle belki yeni yazılım filn çıkarsa belki ama şu an o incelediğim telefonun versiyonu r1ca039.. acaba bunu kullanan varmı çok iyimi çok kötümü nası bi vrsiyn?

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Bugün ilk defa telefonu inceledim ve gözümden düştü bi anda onu alma isteiğm yok oldu içimde..
    (daha önce k750 kullanan birisi olarak) Menüleri yavaş geldi bana oka iki üç kere basınca böyle menüler takılarak ilerliyo dış sesinin çok iyi olmadığı söylenmişti dış sesi yüksek, yüksekliği tatmin edici ama denildiği gibi tiz hadi o sorun deil bu yan çevirince kendi otomatik dönüyo olayını dik yapmazsan olmuyo azcık yamuk bile olsa kabul etmio tuşları ufaktı zaten kullanımı çok kolay gelmedi bana ufacık tuşlarının belki o kullanılınca alışılır ama.. çok bi esprisi varmış gbi gelmedi bana herkes görüntüsü iyi karizma görenler hayran oluyo filn dedi ama sırf bunun içinde telefon alınmaz yani sırf millete hava atmak için ihtiyaçlarımı tam olarak görmeyen bi telefonu almak mantıklı gelmyo bana..
    Bu ilk çıktığında daha piyasada doğru dürüst yokken almaya niyetlenmiştim 720.YTLydi 690.a bulmuştum ama o kadar para etmez diyodum sonra fiyat fırladı bi anda o parayı zaten vremezdm, şimdi 599.a düşünce yine yoğunlaştım ama yok 599da etmez bence bu haliyle belki yeni yazılım filn çıkarsa belki ama şu an o incelediğim telefonun versiyonu r1ca039.. acaba bunu kullanan varmı çok iyimi çok kötümü nası bi vrsiyn?

Menü yavaşlığı update den sonra gidiyor, autorotate ise zaten 75-90 derece aralığında çalışır - ki gayet normal, onun dışında çalışsa sorunlara yol açar telefonda, şu an 599ytl ye bu özelliklerde, bu şıklıkta, bu incelikte bir alternatifi olmadığını zannediyorum. Bu telefon müzik-tasarım telefonudur. Dışarıya verdiği ses hariç bence şu anda bu ikisini yakalamış en iyi telefondur. En azından resmen kanıtlanmıştır, yılın telefonu ödülünü almıştır. Yani herkese hitap eden bir telefon değil ama insan alışınca da bırakamıyor.

• aynen kardes ben kamera için w810i.nin ayak fiyatına düşmesini beklicem elicem elimde bitane w810.i var ama babama vericem onu...

ardes birisi ekran çözünürlügü diye sormusta ben 16m renkli nokialarıda kullandım dedim gibi telefon gözlerimi yordu parlaklıgını düşürmek zorunda kaldım ki zaten ondan sonra s.e.nin 262k sı daha iyi kalıyor
    ki bu telefonda kristal ekran var zaten güneş ışıgındada rahatlıkla ekrana bakıp ne var ne yok görebilirsin ama sanırsam nokiada yoktur =)) 2 saat kıvranıyıosun ne yazıyor ekranda diye
  • Anladım ama sanıyorum yılın telefonuna pek ilgi yok gibi...
  • HERKESTE OLMAMASI DAHA İYİ

BU KADARDA AYAĞA DÜŞMESİ İYİ DEĞİL

YOKSA ÖZELLİĞİ KALMAZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

HERKESTE OLMAMASI DAHA İYİ

YOKSA ÖZELLİĞİ KALMAZ.

Elbette

Menüler k750ye göre gösterimi biraz yavaş ama siz menüyü kale almazsanız işlemci sizden geri kalmıyor.Yani menüyü görmeden sağa geçip ortaya basarsanız gcikmesiz girebiliyorsunuz.Yani kullanım açısından sorun yaratmıyor.

Bu telefonu alıp kullanan biri varsa ve 570 lira etmez diyorsa bilemiyorum yani

• quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

YOKSA ÖZELLİĞİ KALMAZ.

Elbette

Menüler k750ye göre gösterimi biraz yavaş ama siz menüyü kale almazsanız işlemci sizden geri kalmıyor.Yani menüyü görmeden sağa geçip ortaya basarsanız gcikmesiz girebiliyorsunuz.Yani kullanım açısından sorun yaratmıyor.

Valla 570.YTL veripte menüleri böle yavaş kullanmak pek tarzım deil be hacı kanka

• quote:

Orjinalden alıntı: korner12

Anladım ama sanıyorum yılın telefonuna pek ilgi yok gibi...

yanlız tasarım konusunda yılın telefonu sanırım yoksa Bi Fokus yok kamera da .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

flaş da yok... kamerası çok tatmin edici değil ama görünümü güzel...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

flaş da yok... kamerası çok tatmin edici değil ama görünümü güzel...

iyide fokussuz kamera tam olarak ne işe yarar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Kameraya önem veren Sony Ericsson kullanıcıları K serisine yönelmeliler bence. Üstelik K850i'nin müzik departmanıda gayet iyi çalışıyor. Benim gibi daha fazla müzik özellikleri arayanlar için w910i mükemmel görünüyor. Kamerası istediği kadar kötü olabilir, hiç sorun değil.

Gördüğüm en estetik telefonlardan biri kendileri.

gerçekten telefonun görünümü çok hoş .

ama ben bir soru sormak istiyorum.

w580 de mevcut olan sallama ile şarkı değiştiren özellik w910 dada varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

YOKSA ÖZELLİĞİ KALMAZ.

Elbette

Valla 570.YTL veripte menüleri böle yavaş kullanmak pek tarzım deil be hacı kanka

Ben yeni firmware denemedim ama belki de düzeliyordur.Denemeden bir şey diyemeyeceğim.

Zevk-renk meselesi.Şaka olarak söylemiştim ama 570te eder be hacı

• quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

quote:

Kameraya önem veren Sony Ericsson kullanıcıları K serisine yönelmeliler bence. Üstelik K850i'nin müzik departmanıda gayet iyi çalışıyor. Benim gibi daha fazla müzik özellikleri arayanlar için w910i mükemmel görünüyor. Kamerası istediği kadar kötü olabilir, hiç sorun değil.

var kralı var

• quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

quote:

var kralı var

Tabi çok pahal ıya her şeyin kralı olcak hey allahım yaa

• ya arkadaslar telefonu yerin dibine sokucaksınbız nerdeyse :s

ya hani diyorum eski sayfaları biraz karıstırsanız yeni fw ile bu menü yavaslıgının giderildigini görebilirsiniz bu baslıgı taaa açıldıgından beri takip ediyorum her defasında kamera diyip duruyorsunuz yav kaçınız profesyonel fotografcısınız ve kaçınız dakka bası foto çekiyorsunuz ?
    ben bunu alınca 2tel kullandım için bitanede w800i alıcam kamerası için sizde ya öyle yapın yada daha fazla telefonu kötüleyip durmayın
    hayır yane illam hepsi bi arada olsun diyorsanız w960 ortada alabilirsiniz onu alında bizde kurtulalım bu sorulardan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 1 Haziran 2008; 16:07:54 >
  • almayın yav berbat telefon çok çirkin bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

ya arkadaslar telefonu yerin dibine sokucaksınbız nerdeyse :s

ya hani diyorum eski sayfaları biraz karıstırsanız yeni fw ile bu menü yavaslıgının giderildigini görebilirsiniz bu baslıgı taaa açıldıgından beri takip ediyorum her defasında kamera diyip duruyorsunuz yav kaçınız profesyonel fotografcısınız ve kaçınız dakka bası foto çekiyorsunuz ?
    ben bunu alınca 2tel kullandım için bitanede w800i alıcam kamerası için sizde ya öyle yapın yada daha fazla telefonu kötüleyip durmayın
    hayır yane illam hepsi bi arada olsun diyorsanız w960 ortada alabilirsiniz onu alında bizde kurtulalım bu sorulardan....

Dostum yorum meselesi senin zevkine kullanımına telefondan beklentilerine saygı duyarım ama herkeste yorumunu yazmakta özgür..
    Ben telefonu çok deil ama aldım elime on onbeş dakika inceledim yorumumu yazdım sende kullanıyo olabilirsin yorumunu yazarsın kalkıp bende sana bi şe demiorm zatn ama burası bi forum olumlu ve olumlu görüşler olabilir saygı duymak lazım oke

• quote:

Orjinalden alıntı: wolverine55

almayın yav berbat telefon çok çirkin bişe

evet evet almayın berbat otesi
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.