Şimdi Ara

Walkyre Kilitleme Sorunu. :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben walkyre aldım kilitliyorum pathos gloves fln ama sonra üstüme giymeye çalıştığımda giyemiyorum neden acaba.

Bide bi sorum daha olacak bu walkyre ve pathos gloves in olduğu yerlerin tam ortasına boş bi yer var oraya ne koyuluyor.

• hocam walkrie ve pathos glowes gibi itemleri kitleyince giyemiyosun diye biliyorum
    2. soruna gelince orası içinde mutlaka özel bi belt çıkıcaktır şu an için boş kalıcak orası
  • hp falan bastın mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0Mæ®

hocam walkrie ve pathos glowes gibi itemleri kitleyince giyemiyosun diye biliyorum
    2. soruna gelince orası içinde mutlaka özel bi belt çıkıcaktır şu an için boş kalıcak orası

Ok sağol biri Şifreyi öğrenirse fln siler diye.

Magic Bag aldım oda gold ile kilitli itemleri almıyor dual aldım gzl bi şey mage için.

300 weight veriyor tanesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: LaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: 0Mæ®

hocam walkrie ve pathos glowes gibi itemleri kitleyince giyemiyosun diye biliyorum

Ok sağol biri Şifreyi öğrenirse fln siler diye.

Magic Bag aldım oda gold ile kilitli itemleri almıyor dual aldım gzl bi şey mage için.

300 weight veriyor tanesi.

önemli değilde silinme konusuna gelince hacklenipte ters birine denk gelirsen siler wala acımaz
    magic bag de güzel bi özellik

• paketi açtırmadan mı kitledin?belki ondan giyemiyorsundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.