Şimdi Ara

Walther CP99 Herkes fikrini yazsın.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
14.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Walther firması dünyanın en köklü silah üreticilerindendir (Alman) ve sadece Co2 silahlar üretmez. Örneğin Amerikan ordusu için özel üretilen ve silah hayranlığı olan herkezin bildiği Colt marka tüfekleride Umarex Walher firması üretir. Umarex Walther ise USA patentli Walther silahlar için kullanılır. Gel gelelim Walther CP99 (bende kullanıyorum) sadece BB atmaz, örneğin bende pellet atan modeli var. BB ler genelde isabetsiz olur, yiv - set kullanmadığı için ve hedef atışı yapmak istiyorsanız pellet atan modelini tavsiye ederim. Yok 10mt ötesi soda şişesi falan kırmak falan istiyorsanız Co2 silah tavsiye etmem ...
  • Havlı tabanca ve tüfekler askeri açıdan eğitim amaçlı kullanılmakta.Hem maliyet bakımından iyi hemde kendinizi geliştirmeniz açısından bir fırsat.Bence biraz daha diğer modelleri inceliyerek bir karar verin.Ben beretta modelini görmüştüm bana daha iyi bir makinaya benziyor gibi geldi.Bir de berettayı incelemenizde fayda var.Fiyat bakımından kazık gibi ama kaliteli bir şey!
  • Bn pellet atan modelinden aldim kaliteli ve sağlam kutusunda geliyo. 2 adet top şeklinde sarjor cikti. Mercanda birsürü model inceledim cp88 ve 99 arasında kaldım fiyatı nedeniyle cp99 aldim kullandıkça dahada gözüme girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kullanıcı kafadan atmış yada internetten araştırıp yazmış...
    Bu ne bilmeden cevap yazma hastalığıdır yahu memleketimde..
    Öncelikle bu tip sikahlardan uzun menzilde performans aramak yanlış olur. 10 m den sonra şişe bike kırmaz diyebilirim. Dostum blowback sistemler tüpten co2 kaybına neden olmakta. Bir tüpte yaklaşık 70 atışın var, bunun yaklaşık 45 tanesi etkili kalan 25 tanesi ise etkisizdir. Önemli bir konu daha; tüplerin kalitesi umarex gibi markaların basıncı daha fazladır. Türk malı alıp ucuza kaçarsan sonuç alamazsın. Aralarnda 50 kuruş gibi fark var tane başına.
    Kendini vurmakran korkarsan zaten silahlara hiç bulaşma derim. Özellikle gaza gelip evde atış yapmaya kalkma.
    Sapması vardır, hedefini vurman çok kolar değil. Yine 70 atıştan değerlendirirsek ilk 15 atışın fazla basınç gücünden, son 25 atışın az basınç gücünden dolayı sapmaya maruz kalacaktır.
    Tabi yuvarlak mermi atan modeller için geçerli bu. Paraşüt mermi atanlarda namluda yiv olduğundan isabet oranın çok daha yüksek olacaktır. Yuvarlak mermili şarjörler 15 kadar alırken paraşüt mermi atanlar 8 tane mermi alabiliyor ve 8 metmi yerleştirmek daha zahmetli..

Bu silahı Hobi ve emniyet amaçlı kullanabilirsin, faturası ruhsat yerine geçtiği için 18 yaşından büyük herkes kullanabilir, kontrol noktalarından geçebilir.
    Taxilerde gaspa karşı bulundurulduğunu duyuyorum sık sık.
    Sana tavsiyem daha adam akıllı, blowback olmayan bir modele yönelmen olur. Benim kullandığım alette aşağıda.

http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=vZIdujE01yE%3D&ProductID=20iE1ixJ7xg%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagizsurel -- 12 Mayıs 2013; 11:39:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar ben bu silahı nasıl becerdiysem bozdum nerede tamir ettirebilirim ankara içinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Walther firması dünyanın en köklü silah üreticilerindendir (Alman) ve sadece Co2 silahlar üretmez. Örneğin Amerikan ordusu için özel üretilen ve silah hayranlığı olan herkezin bildiği Colt marka tüfekleride Umarex Walher firması üretir. Umarex Walther ise USA patentli Walther silahlar için kullanılır. Gel gelelim Walther CP99 (bende kullanıyorum) sadece BB atmaz, örneğin bende pellet atan modeli var. BB ler genelde isabetsiz olur, yiv - set kullanmadığı için ve hedef atışı yapmak istiyorsanız pellet atan modelini tavsiye ederim. Yok 10mt ötesi soda şişesi falan kırmak falan istiyorsanız Co2 silah tavsiye etmem ...

Elimde cp99 var silahtan çok memnunum ama birazdaha prof bir co2 istiyorum 600-700 civarı bütçe ayırdım cp88 in uzun namlulu modelini almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz?

• cp 88 en ucuz nereden bulabilirim birde tavsiye edermisiniz

• iyi iyi.
  • Canı çekipte almayı düşünen varsa 200 liraya bırakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shrksz

Canı çekipte almayı düşünen varsa 200 liraya bırakabilirim.

bb mi, pellet mi atıyor ve ne kadar süre kullanıldı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

quote:

Orijinalden alıntı: shrksz

Canı çekipte almayı düşünen varsa 200 liraya bırakabilirim.

bb mi, pellet mi atıyor ve ne kadar süre kullanıldı ?

Pellet atıyor yanılmıyorsam 01/2012 alınmıştı
  • shrksz, silah duruyorsa görüşelim, herhangi bir arızası/problemi oldu mu veya var mı?
  • Asıl CP99 bu cihaz değil bu onun compact modelidir. CP99 8 pellet kapasitelidir.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende de CP99 var, şarjörün dişleri sıyrıldı ve tüpü sıkıştırırken bir anda dişlerinden kayarak tüpü bitiriyor.

Bunun tamiri mümkün müdür? Ya da ne önerirsiniz?
  • Silahlara ilgim var bi arkadaşımın babası yaşadığım yerde av malzemeleri satıyor ve türkiye genelinde mağazaları var, ve bir çok silah/havalı silah denemesi yaptık, öncelikle bunu şunun için söylüyorum, havalı silahmı hee yok zararsızdır kaza durumunda ufak yaralanmalara sebeb olur vs. Diyen arkadaşlarımız var bu kişileri ciddiye almayınız 'HAVA' kelimesini duyduğunda kulağa o çocukların boru içinde attığı kağıt parçaları gelmesin, unutmayın orta seviyeli bir boncuklu silah bile insan üzerinde kaza ile gelmesi durumunda deride kanamaya yol açabiliyor, düşünün sıkıştırılmış su 5cm çeliği kesebiliyor, ve bu havalı silahlardada bu yönteme benzer hava sıkıştırma yöntemi mevcut.
    Havalı silahların gücü silahta bulunan tüpün basıncıyla alakalıdır ve havalı tabancalardan bahsedersek, ilk tüp takıldığında atılan kurşun 5mm bir camı kırabilecek güçtedir, ve insana çok büyük zararlar verebilir öldürebilir, deri altına rahatça girebilecek güçtedir, ve bu kritik noktalara geldiğinde ölümcül sonuçlar doğurabilir ve unutmayın kurşun atıyosunuz kurşun bir zehirdir !

Havalı tüfekler ise tabancalardan çok ciddi bir farkla güç değerine sahiptirler, yüksek kaliteli bir havalı tüfek, bir çöp tenekesini bir yanından girip diğer yanından çıkabilecek güçte olabiliyor ve bu çöp tenekesinden yaklaşık 80m öteden atış yapıldığında oluyor! ( çöp tenekesinden kastım bildiğiniz sağlam belediye yol kenarı çöp tenekeleridir )
    Bu gibi silahları özel atış için kurulan bölgelerde test etme durumunda bulundum kesinlikle küçümsenecek birşey değil !

Bu arada cp88 almanızı tavsiye ederim, kazasız belasız, kullanmanız dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA23 -- 11 Eylül 2015; 2:49:48 >
  • Havalı tabanca cp99 bb COMPACT WALTHER
    Satıyorum çok az kullanılmış kutusunda
    Sadece kutu içinde çıkan 150 bilye atıldı kaldı öyle 1500bilye aldım.hiç atamadım fotoraflarada bakarsınız
    Düşünen arkadaşlar bana buradan ve mailden ulaşabilir.
    alper0077@gmail.com
    ALMAN MALI 4,5 CAL (BB) ŞARJÖRÜ 18 MERMİ KAPASİTELİ CO2 TÜP İLE ÇALIŞIYOR ( BİR TÜP 60 ATIŞ KAPASİTELİ ) BLOW-BACK ÇALIŞMAKTA TOPLAM 710 GR AĞIRLIGINDA 16,5 CM UZUNLUĞUNDA SİYAH METAL, ALT TARAF SERT PLASTİK 110 M/SN NAMLU ÇIKIŞ HIZI SINGLE ÇALIŞMAKTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper0077 -- 22 Aralık 2016; 16:41:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.