Şimdi Ara

Wan Miniport (Pppeo) Baglantı Problemı Code: 651

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dünden itibaren bu problem ile uğraşıyorum internetteki hemen hemen bütün ingilizce türkçe kaynakları araştırdım. Öncelikle problemımı anlatıyım Geniş Bant Baglantısı yapmak ıstıyorum yurdumdan aldıgım kullanıcı adı ve şifrem ile baglantı yapmaya calısıyorum ama Wan Miniport ile baglanmaya calısıyor sonra 651 problemı veriyor. Kabloda takılı, acaba dedim kablodan mı ondan da değil. Dedim ana modemde problem mı var baska bilgisayardan baglanabılıyoruz.
    Problemi Çözmek için uygulamadıgım yöntemler :
    1-) Windows 8/ Windows 7 Home Premiuım/ Windows 7 Ultimate 64 bit /32 bit hepsini kurdum sırayla gene aynı hata

2-) Goto Start -> Control Panel -> Internet Options
    Under “Connections” tab, check the box, “Never dial a connection”,
    Denendi başarısız.

3-) raspppoe.sys dosyasını değiştirdim. bu sefer aygıt yonetıcısınde wan miniport hata verıyor.

Acaba sizlerin bildiği başka yöntemler var mıdır. ? Ethernetımde bir problemde yok kablodan ınternete gırebılıyorum.

Bu arada butun driverları kurdum hp kendı sitesinden, Laptop HP DV6 1238

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaradagan -- 8 Temmuz 2013; 23:43:52 >

• ADSL modem kullaniyorsiz boyle ayarlar yapmaniza gerek yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

ADSL modem kullaniyorsiz boyle ayarlar yapmaniza gerek yok?

Adsl modem degıl yurtta genel herkese dagıttıkları bır alan var sanırsam bende anlamadım tam olarak. modeme kontrol etme luksumde yok zaten ama sıstem calısıyor sadece benım wan mınıport baglanmıyor :/
  • WAN Miniport neden baglansin arkadasim?
    Sen kablosuz aga baglan, sonra bir web sitesine girmeye calis. Karsina bir ekran gelirse sana verilen kullanici adi ve sifreyi kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.