keşke hp bonus olsaydı ve rebirth +21 yerine rebirthsiz +10 cok daha iidir ampul gibi parlayanların bazıları ban yedi
quote:
Orijinalden alıntı: Night Stalker
keşke hp bonus olsaydı ve rebirth +21 yerine rebirthsiz +10 cok daha iidir ampul gibi parlayanların bazıları ban yedi
Alıntıları Göster
Bizim sınıfta kızda+10 horn vardı!Agzından bal akıyo kızın
quote:
Orijinalden alıntı: Ladrip28
Bizim sınıfta kızda+10 horn vardı!Agzından bal akıyo kızın
Alıntıları Göster
+10 ama mp bonus hp deil ve hic bi işe yaramaz benden sölemesi defance haricinde bi işe yaramaz pk da etkisizdir ama ben exp kasarken fazla dmg atmak icin kullanrm diosanz ya da şeklkim olr fln filan o bakımdan güzel bi item
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLo_1905
+10 ama mp bonus hp deil ve hic bi işe yaramaz benden sölemesi defance haricinde bi işe yaramaz pk da etkisizdir ama ben exp kasarken fazla dmg atmak icin kullanrm diosanz ya da şeklkim olr fln filan o bakımdan güzel bi item
Alıntıları Göster
ares mi ora bende öle birini gördümde adamın yanında 15 dakka durdum gözümmü bozuldu die sönmüyoduda +10 muş O_o
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLo_1905
Alıntıları Göster
ALINTIDIR...
quote:
Orijinalden alıntı: BursaLe
ALINTIDIR...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
ALINTIDIR...
O ne öyLe be oFf
quote:
Orijinalden alıntı: Antiyou
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
ALINTIDIR...
O ne öyLe be oFf
Alıntıları Göster
Bence iğrenc görünüyor , +9 da veya +8 de ribrthli güzel oluyor , ancak +10 da ribrt çok berbat görünüyor ampul gibi
quote:
Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade
Bence iğrenc görünüyor , +9 da veya +8 de ribrthli güzel oluyor , ancak +10 da ribrt çok berbat görünüyor ampul gibi
Alıntıları Göster
+10 olsunda istersen hiç göükmesin
quote:
Orijinalden alıntı: k4rpuzcu
+10 olsunda istersen hiç göükmesin
Alıntıları Göster
bir item nasıl yanmadan böle basılır anlamıyorum allah herkeze böyle şeyleri nasip esin adamada helal yani
quote:
Orijinalden alıntı: jannisary
bir item nasıl yanmadan böle basılır anlamıyorum allah herkeze böyle şeyleri nasip esin adamada helal yani
Alıntıları Göster
Ya düpesiz mümkün deil böle bişe +21 kim yapmış ya
quote:
Orijinalden alıntı: ladmag3
Ya düpesiz mümkün deil böle bişe +21 kim yapmış ya
Alıntıları Göster
d ü p e r
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
d ü p e r
Alıntıları Göster
Tutmuş MP basmış
quote:
Orijinalden alıntı: PCM4Nİ4C
Tutmuş MP basmış
Alıntıları Göster
Bu adamı bayadır areste görüyorum . Bu itemide bayadır var .
quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ***@rmour***