Saçma olan ne biliyormsunuz +1 rebith olunca kızın bi vücudu bile ufacık yanmıyor veya +5 de +21 olunca bi yeri parlıyor bi yeri parlamıyor saçma olmuş biraz belkide +21 düşünmemişlerdir kimsenin yapamıcağını
Evet Dupe saolsun
bunu yapan ya gm dir ya duper dır tabi gm olmadığına göre küfürü hakediyo bu arkadaş (dupe yaptğından çok mp bastığı için )
Sizce İtem ne kadar eder ? adam satıyordu da
herşeye dupe demeyin belki dupe ile yapmamıştır adam yani günah bi bakımada
Ares gibi yerde tamam +9 da normal olsun ama +10 olmaz yani ayrıca bu stiletto değil Complete .
Düperlere bak knight oyna..
Ya O Salak Mp Basınca Bir İşe Yaramadıgını Anlamıştır Şansa Basmışda Basmıştır Mesela 46 dan Cıkan Chitinleri +7 Yaptım Koydum Tezgaya Kımse Almayınca Tek Tek Bastım 7 8 Tane Chitini Birtane Priest Chitin +8 Oldu Ama Gene Alan Çıkmadı +9 Yapayım Dedim Yandı
Buda O Hesap
quote:
Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade
Bence iğrenc görünüyor , +9 da veya +8 de ribrthli güzel oluyor , ancak +10 da ribrt çok berbat görünüyor ampul gibi
Sanki adamda bir sürü +8 +9 +10 itemler varmış gibi konuşuyor
Bence iğrenç bi item .
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Bence iğrenç bi item .
ama mp basmış salak
Mp Yerine Hp Bassa +10 Basamaz Çünkü Hp Çok Fazla Oldu için Bassada Şansı Cok düşüktür. Str Dex Mp İnt Gibi basarsa +10 basmak kolay
quote:
Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade
Bence iğrenc görünüyor , +9 da veya +8 de ribrthli güzel oluyor , ancak +10 da ribrt çok berbat görünüyor ampul gibi
AMPULDEN DE BETER
quote:
Orjinalden alıntı: KiLLzOnE
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
ALINTIDIR...
O ne öyLe be oFf
tek kelime FLOROSAN!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
herşeye dupe demeyin belki dupe ile yapmamıştır adam yani günah bi bakımada
Ya tabi...he he eminim öledir...DUPE
quote:
Orjinalden alıntı: elLbufFer
quote:
Orjinalden alıntı: KiLLzOnE
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
ALINTIDIR...
O ne öyLe be oFf
tek kelime FLOROSAN!!!!
amma ceyran yakar o he
yaa hemen dupe demeyin dicem ama sacmalamıs olurum bu item tam bi dupe ama salak gitmis mp basmıs ares de oynarken arkadas +8 shell basmaya kalkmıs yanlıslıkla +7 shelle ınt basmıs yansın die ilk onu bastı sans ya direk +8 oldu en son +8 i 500 m ye satıo du kazıklıcak kek arıodur hala
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme