Bildirim
War Campaign - Saurfang and Sylvanas Cinematic
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Koca reisi bok gibi harcamışlar. -
video ekspanşını oldu bu videolar ile götürdüler. yok sonu bekleyin yok az daha sabır bekleyin dayanın bekleyin garrsoh 2.. olmayacak.. v.s vs
ne oldu yine aynı son belki az farklı.. yine kötü bir horde lideri.. üstüne sanki fak the horde diye söylenip çekip gitti. garrosh tan tek farkı ölmedi..
eyvallah beğenenlere saygım sonzuz. ama bu hikayeyi hiç beğenemedim. -
arkadaslar loyalist sinematiginide izleyin. bu patch de en onemlisi oydu. -
Valla bence de lore artik moka bagladi. Hep ayni seyler oluyor sirf horde vs horde izliyoruz. Bi de ayni olaylar ama farkli karakterler. Expansiyon the horde vs the alliance olarak basliyor yine sonlara dogru horde ile ally birlik olup horde liderini devirmeye geliyor. Daha kac kere tekrarlanacak bu olaylar acaba?
Surda tek 1 gercek ve guzel 1 olay var o da animasyon ekibinin efsane is cikarmasi. Keske animasyon serisi yapsalar en bastan en sona kadar olan ne tutar ya. Herkes bunu istiyor niyeyse yapmiyorlar üzücü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu kalitede seri yapmaları çok zor. hem para hem de iş gucu olarak karlı iş olmaz blizzard icinquote:
Orijinalden alıntı: Kage.
Valla bence de lore artik moka bagladi. Hep ayni seyler oluyor sirf horde vs horde izliyoruz. Bi de ayni olaylar ama farkli karakterler. Expansiyon the horde vs the alliance olarak basliyor yine sonlara dogru horde ile ally birlik olup horde liderini devirmeye geliyor. Daha kac kere tekrarlanacak bu olaylar acaba?
Surda tek 1 gercek ve guzel 1 olay var o da animasyon ekibinin efsane is cikarmasi. Keske animasyon serisi yapsalar en bastan en sona kadar olan ne tutar ya. Herkes bunu istiyor niyeyse yapmiyorlar üzücü.
hikayeye gelince sonunda Death varlıgıda eklendi. neyse Sam ve Dean winchester ara haber verelim bari -
hain blizzard, tam oyundan hype'ımı kaybediyorum yeniden hype boost veriyor elimize -
Saurfang üzdü ama cinematic harika olmuş.
Lore anlamın da bence biraz sapmalar olsada ,olması gerektigi gibi gidiyor. yani hep horde vs alliance başlanıp birleşiliyor falan denmiş ama daha önce de horde vs alliance unutuldu deniyordu. bu sebeple factionların kalkmasına dogru bağlamaları gerekiyordu güzel oldu.
Şu loregazm dan sonra İnsan bir an önce BFA bitsin istiyor.
Edit: bu arada Horde un tekrar THrall a kalmasına pek sevindim ve Thrall saurfang in bedenini taşırkenki bakışı süperdi. Shamanistic güçleri geri gelirse sylvanas kaçacak yer arasın çünkü mekanın sahibi geri geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 25 Eylül 2019; 1:43:2 > -
Yüzü çizildi makyajı bozuldu diye sinirden ağzına geleni söyleyip her şeyi bok eden Silvenaz Kezbanrunner... -
Varok birçok kişinin savaşta ölmesini engelleyip tek başına makgorada onuruyla öldü. Öleceği zaten belliydi, hordeu kurtararak öldü. Bu şekilde olması bana göre iyi oldu. Tek üzen 2h dual wield orcun undead kızına karşı biraz daha tatminkar savaşmamasıydı.
Genn Graymane > Saurfang -
Thrall'ın son anda yürürken attığı bakış ve kamera açısı warcraft 3 referansı olmuş. Bir de Sylvanas'ın harbiden kötü olacağına inanıyor musunuz ya? Arkadaşlar Kadının yanındaki Forsaken'in ters bakabilme iradesi yine Dark Lady tarafından verilmiştir unutmayın. Tamam For The Alliance ama, yiğidi öldür hakkını da yeme. -
Horde oynayanların gözleri yaşlı yine ne varsa alliance da var
Bizden çok adam çıkar -
o nasıl bi sinematikdi çıldırdım
edit: abi sinematik sonrası bfa alma istediği uyandırdı adamlar, pes artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 25 Eylül 2019; 22:3:28 > -
o cılız kolları nasıl o atakları blokladı anlamadım -
Yanlış anlamadıysam Thrall tekrar başa geçti ? Peki Sylvanas nere gitti ? Bu sinematik neden Blizzard'ın youtube kanalında yayınlanmadı ?
war campaign sonrası lordemar,jaina ve thalyssra nın konuşmaları var. sylvanas ın saurfang i öldürdüğü büyüyü nereden aldıgını konuşuyorlar. belliki sylvanas normalden baya bir güçlü hale gelmiş.quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
o cılız kolları nasıl o atakları blokladı anlamadım -
filmin sonu belli işte
sylvanas aslında kurtarıcımız olacak.. ölüm geliyor Nzoth ve ordusu black empire ile savaşacak işte. sonra bizde aaaa diyeceğiz.
işte dedikleri o ters köşe olacağımız şaşıracağımız olay daha sonra gelecekmiş. -
Sylvanas çok seksi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yüzü çizildi makyajı bozuldu diye sinirden ağzına geleni söyleyip her şeyi bok eden Silvenaz Kezbanrunner...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X