War Rock oynuyanlar buraya oyunda nickim uaberkk belki karşılaşırız coook gzl bir oyun üstüne tanımam.......
freakface3 lvl 9 ...
da nie yeni bi lko9nu açma gereği duydun orda konu vardıya saten oraya yazsaydınya...
abi sana bi sorum war bn daha bugun basladim oyuna bn böle g36 , uzi gibi silahlari nerden alcam bnde hep aynı silahlar yeni silahlar nasil cikio we bn de 37000 omar wwar o silahlarin fiyatlari neadardır..????
şimdi kardeş lobby de durarken o solda training fln var orda ,item shop var oraya bas orda silahlar çıkcak sağ alt kosedede kaç günlük alcağın var istediin silahı seççeksin orda 3 gun 6 gün 15 gün 1 ay var onlardan seççen kaç gunlukse ama fiyatları deişio ve 30 gün kullancaksan mesela 3 3 alcana direk 30 al daha kaarlı oluosun çünkü ucuzlaşıo...
şimdi fiyatların çou şole çounun 3 günlüü 2500 fln 30 günlüğüde 10000 le 20000 arasında deişio 16000 olan var 13000 olan var vs.vs.vs....onları kiralıosun 30 gun 30 gun sonra gidio...
ben sana silah öneriiim...
combatant a ya M4A1 yada G36 al...
medic e UZİ veya şu 50 mermilik suikast silahını (adını unuttum) UZI yı tavsiye ederim....
engineer e suikast silahını veya UZI alınıosa onu al...
bazookacıya o sey buyuk olanı deilde uzun olanı al bole ucu uzun olanı....
sniper e ise SMG... yı al oleydi heralde yani siyah olanı al....
bide bitane MP5K al bütün charlara kullan yani ikinci silah olan küçük yerine onu al....
ben kayıt oldum ama onaylama kodu gelmedi
kardes mailine gelmesi lasim sonra sitede login olcan kodu isticek yazcan gircen...
gelmediyse yeniden al fln bişiler yap veya başka mailden al...
hotmaili denedim myneti denedim olmuyo 50 kere gönderdim
bisi de ben sorumcam 30 gunluk sılahlar 3 gunluk sılahların parasıyla aynı mı yoksa 0(sıfır) mı eksık
Junk Maillerine bak oraya gelmiş olabilir.Bede oynuyorum trhawktr lvl 9 arasıra oynarım.Emblemde benden korkunÇoğunlukla H.Gunner ile oynarım RPG ile tabanca yerinede bi 20mermilik silah aldım misgibi.Tavsiye ederim çok güzel.
Bi gün DH olarak bi emblem çevirelim nedersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk
Junk Maillerine bak oraya gelmiş olabilir.Bede oynuyorum trhawktr lvl 9 arasıra oynarım.Emblemde benden korkunÇoğunlukla H.Gunner ile oynarım RPG ile tabanca yerinede bi 20mermilik silah aldım misgibi.Tavsiye ederim çok güzel.
Bi gün DH olarak bi emblem çevirelim nedersiniz
o 20 mermilik silah dediin MP5K demi şey küçük türkler ona akrep dio taramalı.... bide bu oyunda sey guzel en ii adam su diyemezsin yani oynayıcısına bağlı yani combatantın sialhları tam vurur ama medic egöre daha yavaş vurur...medic 2 3 saniyede 1 sarjoru bosaltıo nerdeyse....medicin özelliği medic basması(heal) combatta ise el bombası var...ben hep emric yada combat oynarım sniperlede arada sırada bak sniper yakından fln çok zordur bide yakındayken çok yetenek ister zoom+ la adam olduremessin yakındaysa zoomsuz vurcan oda yetenek istio....ben bazen vuruom ama bazen çok alakasız yerlere gidio birileri vardır sniper alır ama kullanmaz nerdeyse MP5K yı alır onla adam oldurur e ole yapcaksan nie sniper alıon?medic al combat al daha ii....
bide çounuza şimdi bence yani close combatta bazooka cı almak mantıksız geliodur...ama ben ne adamalr tanıdım sniper gibi bazookayla adama ateş eden ve bazookayla adamın anlından vuran vede mayınıda çok işe yarıo gizlice hızlıca adamların çıkış yerine gidip mayınları atıon sonra biraz uzaklaşıp pusuon ilk gelenler mayınla ölüo arkadan gelenlerede kapıysa mesela bazookayı sıktınmıydı süpürüon ortalıı....
Beyler warrocku haftalardır oynuyorum ama çok şikayetim war. en önemlisi oyun kalabalıkalştıktan sonra lagtan geçilmiyor. adama 5 dakka dibinde kafasına sıkıyorum ölecek diyee 20 dakak bekliyorum
Counter strike iyi bilenler bu oyunda başarılı olurlar güya aynı stratejiler. 3 vs 3 maçlarda lag olmazken 5 vs 5 7 vs 7 lerde lagtan geçilmiyor. sorun düzelirmi
o girenlerin int hızından salında ole olmasın die sarı yapıolar pingi ama adam oyuna ilk girdiğinde ping i yazmıo yani bi 5 saniye fln sonra gelio adam hemen birine girerse işte lag yapıo orda....veya serbest pingli yerlerdede lag oluo işte ole...
O dediğin bazooka (yani RPG) kullanan şahıslardan biride benimEmblemde Dağdaki adamı vurduğumu bilirim en uzak kalan basedenÇoğu kişi Rpg me çok küfür etti hatta ama bana değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme