Şimdi Ara

Warbane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mgame Firmasının yepyeni bir projeis, Çin-Kore ve Japon Yapımcıların biraraya gelip yapmaya başladığı bir oyun,Sırf Kore yeterdi ama İşin içine Japonlar girince oyun 5-10 kat daha iyi olur diye düşünüyorum.İlk oyun içi görüntüler gelmeye başladı,İzlediğim ilk videoda bana verdiği izlenim gerçekten çok iyiydi,Hareketler,Skillerin vuruş tarzı,Silahlar değilik,Atlama zıplama bol.Yapımcılar Bu oyun İçin "Wild Fantasy" Terimini kullanıyorlar,yani Normal Fantasy oyunlarına göre daha çılgın daha vahşi.

İlk Oyun İçi görüntüler.

Warbane

Warbane

Warbane

Warbane

• CBT'den Vİdeolar

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=nuLuFYrNICs ]
  • Videoda herşey gayet monoton görünüyor.Bir tavşana kocaman kılıçla 10 kere vuruyor.Level kasmak zor.Görev al-kes-ver sistemi mevcut.
    Non-target değil.Karakter hızı çok yavaş.
    Şimdilik sadece grafikleri iyi görünüyor.
  • 20 şubatta OBT si başlıyor ilgilenenlere duyurulur.
  • Ben de bugün başlayayım dedim. free2play diye bir dergi aldım içinde client ve kod vardı. yüklüyorum şimdi buradan yazarım tekrar oyun hakkındaki görüşlerimi.
  • arkadaşlar fena olmamış oyun aslında bir şans verilmeli sonuçta knight online ile büyüyen bir nesiliz. oyuna knight online 2 diyebiliriz :) dusuk sistemi olan ve eğlenceli pvp arayan arkadaşlara duyurulur
  • Var mı arkadaşlar benden başka oynayan ? Oyun eğlenceli ama biraz daha kalabalık olması lazım. Sıkıyor bir süre sonra haliyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Warhammer Online- WRATH OF HEROES
    13 yıl önce açıldı
    ASSASİNS CREED VALHALLA DONMA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skelatu

Var mı arkadaşlar benden başka oynayan ? Oyun eğlenceli ama biraz daha kalabalık olması lazım. Sıkıyor bir süre sonra haliyle.

Oyunda doğru dürüst player yokki oynayasın.Birde oynanışı çok ağır geldi bi görev için ordan oraya çok yavş hareket ediliyor bi 1 saat denedim bıraktım.Pvp sine sen girdinmi pvp yönünü açarsan belki forumdan oynamak isteyen çıkar.
  • Profesyonel yardım alıp, alıntı yaparak anlatayım daha sağlıklı our.

ALINTIDIR

Irk ayrımı olmaksızın oynayabildiğimiz oyunumuz. Arena ve Klan savaşları olarak ikiye ayrılmakta ;
    *Arena : 10. seviyeden sonra oynabildiğimiz Arena modunda 2v2 / 4v4 / 6v6 oynayabilmekteyiz . Arena stadyumunda kıyasıya mücadeler bizi beklemekte.
    *Klan : Sadece klan üyelerinin dahil olabildiği savaşta 12v12 oynayabiliyoruz. Klanınızı kurup taktik ve sinsi planlar ile rakiplerinizi devirmeniz artık çok daha kolay.
    Warbane'in bir diğer savaş sistemi ise Irk savaşları !

Yüksek seviyelere geldiğinizde tercih edebileceğiniz ırk savaşları çok yüksek oyuncu kapasitesine sahip. 3 farklı seçeneğe sahip ırk savaşları ; Ölçülü savaş, Açık Saha Savaşı,Ölüm Savaşları olarak ayrılmakta.
    Ölçülü Savaş: 30.seviyeden sonra katılabildiğimiz bu savaşta, iki ırkımız kıyasıya mücadele vermekte. Dev bir haritada gerçekleşen bu modumuzda 98v98 oynayabilmekteyiz. Oyunun en büyük savaş haritasına sahip bu modda yer yerinden oynayacak !
    Açık Saha Savaşı: 33.seviye'den sonra katılabildiğimiz ve harita üzerindeki belirli merkezleri ele geçirdikçe puan kazandığımız bu modda 24v24 mücadele edebiliyoruz.
    Ölüm Savaşları: 40.seviyeden sonra boy gösterebileceğimiz bu modda ise 48v48 mücadele edebiliyoruz . Ölüm savaşları'nın amacı karşı ırktan düşmanlarınızı öldürüp takım hanenize puan eklemek . Bu savaşta bir yiğit mi olacaksın? Yoksa bir korkak mı!
    *Savaş sisteminde yapılan mücadele ödülleri çok değerli ! Yetenek puanları ile gücünüze güç katarken, bir diğer ödül olan savaş puanları ise oyun içi sıralamanızı etkiliyor.

• Alla Alla nasıl kacırdım bu oyunu bu zamana kadar hayret yada oynadık hatırlayamadım. Forumuna face ine falan baktımda player yok gibi. 98 x 98 i doldurabiliyor mu ?
  • valla hiç o manyaklığı denemedim :) ama doluyordur tek server kullanıyorlar çünkü dünya genelinde.
  • Valla en başlarda oynuyorum pvp olayı eğlenceliydi hakikaten. Sonra sildim ama oyunu şu an ne durumda bilmiyorum. Zaten free2play dergisinden görüp kurmuştum, sırf beleşe mount veriyor diye denemeye değer diye düşünmüştüm. :)
  • bu haftasonu deneme fırsatım oldu 98 vs 98 olayını. serverlar kalabalıkken doluyor ki zaten oynayan çoğu insan sırf onun için bile oynuyor diyebiliriz. İnanılmaz keyifli olmuş, birlikte oynadığınız bir arkadaş grubunuz varsa sesli konuşmayla falan çok güzel vakit geçirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.