Şimdi Ara

WARCRAFT (2016) | IMDB: [ 7.5 ] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
19
Favori
57.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 16 Haziran 2016; 18:45:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu film 8 alıp bvs 7.6 alıyo ya...birşey demiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum yerlere düşmüş mü?
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Bvs daha kötü almalıydı haklısın

• dün izledim bence güzeldi tavsiye ederim herkese
  • Bu nasıl faildir yahu ? Minibüste , cep telefonu ile , sinema çekimi warcraft izliyor

• film i izledim ve beğenmedim.balon.hiç bişide anlamadım.
  • BvS ile Warcraft'ı karşılaştıranlar olmuş . Puanlara bakmayın arkadaşlar iki filmde film olarak kötü filmler , BvS çizgi roman okuyucularına Warcraft'ta serinin oyuncularına yapılmış Fanservice filmler bu evrenler hakkında birşey bilmeden giderseniz ikiside aynı derecede kötü filmler .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

film i izledim ve beğenmedim.balon.hiç bişide anlamadım.

bende anlamadım çok karışık geldi hacıya,ara geçişler olsun karakterler kimdir nedir büyüler vs vs mekanlar ırklar karma karışık geldi wow evreninide hiç oynamadım bilmiyorum zati ama film olarak görsel efektler iyi
  • Abi bu sargeras esasen iyi mi yani simdi ? Ama warcraft3de falan hic öyle göstermediler ters köse yapacaklar galiba.

• Aramızda filme çöp diyenler varmış......

Sinemadan çıktıktan sonra hayat bi anlamsız geldi. Adamların film yapımı ve diğer ülkelerin filmleri arasında yaklaşık birkaç ışık yılı mesafe uzaklık fark oluşmuş..

Cgi ve Gerçek çekimin böyle bir birleşimini daha önce görmedim onu söyliyim.. Avatar bunun yanında şirinler kalır o kadar yani...

Filme giden bence asla pişman olmaz, biz liseye başladığımızda bu warcraft serileri doruk yapmıştı, hatırlıyorum da senaryo, karakterler, campaign bitiminde video'lar daha nice başarılı
    unsurlar ile gönlümüzde taht kurmuştu.. Diablo'dan öte zaten warcraft sinematikleriyle efsaneydi, bu efsaneye yaraşır film yapmışlar..

Filmi beğenmeyenler anca aşağılık kompleksi felan yaşıyordur. Ya da warcraft evreniyle alakalı bir b bilmediği için karalıyordur.. Milenyum jenerasyonu gitsin survivor izlesin, camrip film satın alsın onu izlesin....

• GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Düz bakarsan kötü. Ki bana görede kötü. Kötü yani... ama kendine göre haklı sebepleri var. Örnegin adamın biri kendisi yaşamak için seni öldürürse bu onu sana karşı kötü yapar, ama kendinin haklı sebepleri oldugu için tam olarak kendince kötü olamaz... Böyle bişey. Buna fazla takılma :)
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Aklı başında adam görmek...

Gerçektende öyle, sinemadan çıktıgımda mutluluk hissim tarif edilemezdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Düz bakarsan kötü. Ki bana görede kötü. Kötü yani... ama kendine göre haklı sebepleri var. Örnegin adamın biri kendisi yaşamak için seni öldürürse bu onu sana karşı kötü yapar, ama kendinin haklı sebepleri oldugu için tam olarak kendince kötü olamaz... Böyle bişey. Buna fazla takılma :)

Demin yeni çıkan ozel.bölümün hikayesini okudum harbi olaylar karıştı şuan sargeras favorilerim arasına girdi birden bire.http://lorekeeper.net/warcraft-tarihceleri-ozel-bolum-bildigimiz-her-sey-yalanmis/3/ site bu. Bu arada film gayet güzeldi. Orkları cok beğendim . Mannorothu görmeyi çok istiyordum ama nasip olmadı bir dahaki filme artik

Kitap çıktıgında inş türkçeleştirirler
  • quote:

Kitap çıktıgında inş türkçeleştirirler

Bunun kitaplarini nereden bulabiliriz ?

orda bahsedilen kitap henüz çıkmadıki
  • Benim gibi warcraft oynamayıp filmden etkilenip warcraft evreni hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için youtubeda geekplayback kanalınını öneririm arkadaşlar
  • quote:

orda bahsedilen kitap henüz çıkmadıki

Eski kitaplari internet siparisi dışında ?

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.