Şimdi Ara

WARCRAFT (2016) | IMDB: [ 7.5 ] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.767
Cevap
19
Favori
57.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılllaaaaaaaaaar önce LaraCroft 170milyon bütçe yapmış Amerika'da.. O zaman ki daha düşük nüfus ve daha ucuz bilet fiyatlarına rağmen. Warcraft daha 40 milyona ulaşamadı. Amerika için çok büyük hayal kırıklığına uğradılar. Dünya genelinde ise oldukça iyi ama ABD istatiatikleri çok fazla aşağı çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 22 Haziran 2016; 19:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğimden daha duygusal bir filmdi eve geçtiğimde biraz daha detaylı yorum yapacağım hoşuma giden bir film oldu

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Amerikada degil o lara croft :D Dünya çapında diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

çin kore hatrına 2 flim yaparlar çok hasılat yapmış orlarda

Çin Kore'ye çok güvenmezler. Domestik hasılatta bu kadar kötü olan filme devam filmi çekmek çok sıkıntılı olur.

Çekilse bile çok düşük bütçeli olur bu sefer.

Bu filmin rakibi Narnia'dır diyecem de Narnia serisinin bile en düşüğü 100m hasılat yapmış USA'da

Filme kötü dedik. Murloc var dediler. Şimdi de niye bu kadar kötü ki hasılatı diye birbirlerine soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 22 Haziran 2016; 18:07:54 >

• film güzeldi basarılıydı beklediğimden daha duygusaldı warcraft a tam anlamıyla yabancıyım ilk kez bu filmi izledim ama ne sacma bu ne alaka gibi şeyler demedim yuzuklerin efendisini ciddi şekilde anımsattı bana

ama orklar hoşuma gitti kızsam mı uzulsem mi karar veremedim onlara onurlulular ve saygımı kazandılar işin en ilgi çekici tarafı ise filmde basrol gibi gorunen ork şefinin harcanması kralın aşırı duygusal bir sahne ölmesi ork kızın duyduğu acı öte yanda yavru orkun insanlara doğru suruklenmesi ben gerçekten filmin dovusunden savasından cok duygusal sahnelerine değer verdim çok keyif aldım inşallah devamı gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Amerikada degil o lara croft :D Dünya çapında diye biliyorum

O halde yanlış biliyormuşsun. Tekrar bak derim:
    http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=tombraider.htm
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Şu filmin devamı en az 20 ay içersinde gelecek, sen ve senin gibilerde tıpış tıpış gidip bidaha izliyecek :D
    tamamda kardeşim burdaki rakam totalde yapılan hasılat. Sadece amerikada 160 milyon bütçe ne demek sen biliyonmu :D
  • quote:

tamamda kardeşim burdaki rakam totalde yapılan hasılat. Sadece amerikada 160 milyon bütçe ne demek sen biliyonmu :D

Kardeş problem gözündemi yoksa ingilizcende mi anlamadım
  • quote:

Daha rakam okumayı bilmiyor yok 20 ay içinde çıkacakmış da yine gidecekmişiz de...
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Boş yapma süleyman, filmin total 143 milyon. Amerikada 131 milyon. Bunun neresi başarı şimdi. WC'ye yakın olan en iyi oyun uyarlaması ve wc bunun 2 katı :D Sen gitmezsin bilader ne aglandın forumlarda ya. Gider biz izleriz filmimizi takılma böyle şeylere
  • Arkadaşın hakket görme problemi var.

Total Lifetime Grosses
    Domestic: $131,168,070 47.7%
    + Foreign: $143,535,270 52.3%
    = Worldwide: $274,703,340
  • quote:

Boş yapma süleyman, filmin total 143 milyon. Amerikada 131 milyon. Bunun neresi başarı şimdi. WC'ye yakın olan en iyi oyun uyarlaması ve wc bunun 2 katı :D Sen gitmezsin bilader ne aglandın forumlarda ya. Gider biz izleriz filmimizi takılma böyle şeylere

Total 143 milyon ise alttaki 274 milyon dolar ne? Güneş sistemi hasılatı mı?
  • Hala yiyip bitiremediniz mi birbirinizi
    Ben o sayfaya bakmıyordumki şimdi gördüm :D Foreign kısmından hasılatlarına bakıyordum kardeşim :D Şimdi gördüm
  • Olm manyak mısınız, tartıştığınız, birbirinizi kırdığınız konuya bakın ya. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez . Abartmayın beyler kim ne derse desin herkes işini yapsın.

• Muhabbetlere bak . Başka işiniz mi yok. Bu arada o medivin içinden çıkan yesil iblis archemeddon mu yoksa sargeras mi ?

• GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Sargeras, yukarılarda uzun bir yazı yazmıştım istersen oku kafanda soru işaretleri varsa.

• Buradan HD izleyebilirsiniz;
    TIKLA İZLE
  • 34ffaattiihh34 kullanıcısına yanıt
    Film daha vizyondayken ve bu kadar wow hayranı toplandığı bir gruba link atmak xd

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.