Şimdi Ara

WARCRAFT (2016) | IMDB: [ 7.5 ] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
19
Favori
57.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamını yayınlasalar çok sevinirdim dvd si nin çıkmasını internet ortamına düşmesini felan beklemezdim :)
    fiyat konusunda evet haklısın çıktığı hafta 11 kişi akasya avm de idik IMAX izleyecez dedik 360tl sadece bilet parası haşırt the blackboard yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

tamamını yayınlasalar çok sevinirdim dvd si nin çıkmasını internet ortamına düşmesini felan beklemezdim :)
    fiyat konusunda evet haklısın çıktığı hafta 11 kişi akasya avm de idik IMAX izleyecez dedik 360tl sadece bilet parası haşırt the blackboard yani :)

Haşırti blackbord bide marssinemaclub kart verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hater diye esip gürlemişsiniz arkadaşın haklı olduğu konular var. Warcraft evrenini bilenler gidip izleyip filmi sevmiş olabilirler ama bu dünyadan bihaber olan biri için salt aksiyon filmi olmuş. Ama düşününce Warcraft evreninde daha güzel bir ilk film konusu olamazmış gibi geliyor ama bilmeyenler için bir iki konu hakkında daha uzun durulabilirdi. Filmi Lotr ile karşılaştırmak çok normal çünkü çok benziyorlar. Gerek sağlam temelleri olan evrenlerin üzerine kurulu olması olsun, gerek Orc vs Human olsun ama bu karşılaştırmayı yaparken birini övüp diğerini itin kıçına sokmayın. Warcraft filmi iyiydi ama Lotr'ın yüzük üçlemesi kadar iyi değil. Tabi gelecek başka filmlerle belki WC'de efsaneler arasında yerini alır ama şu haliyle değil. Belki de Hobbit'de olduğu gibi keşke hiç çıkmasaydı diyeceğimiz filmler yapıp seriyi boka batırabilirler.
    Kısaca Wc fanıyım haterlık yapmayın film çok güzeldi diyip Lotr'a bok atmayın.

• Film güzeldi ama Garona mükemmeldi

• Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sonçta kimse zamanında lotr'a tamamen bilerek gitmedi. Araştırdı ögrendi duydu dinledi falan filan derken tanıdı lotr'u. Warcraft'tada aynı şey geçerli. Daha 2 kelimeyi googleye yazıp çıkanı okuyamayan adamlar buralarda film yorumcusu kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Domestic: $43,886,470
    + Foreign: $368,300,000
    = Worldwide: $412,186,470

Düşük ABD gişesine rağmen devamı gelir sanırım.

Amerika'da neden bu kadar az izlendi sebebini bilen var mı ? Sadece wow oynamış olanlar gitse daha fazla gişe yapardı.

1.Eleştirmenler yüzünden. Amerikan izleyicisi artık eleştirmenlere daha fazla bakıyor.
    Batman v Superman de Amerikada düşük kaldı beklenenden. Avengers'i geçmesini kimse beklemiyordu ama Civil War'ı bile geçemedi.

2.Flmin oyunu oyunun filmi her zaman kötü olur algısı.

3.Film gerçekten kötü. Yani herhangi bir fantastik film olsa sırf Orcların hatırna belki izlenir ama söz konusu WC olunca insan daha iyi bir şey bekliyor. Filme iyi diyen 2 kesim var. 1. Ağır WC fanları. 2. Yeteri kadar fantazi filmi izlememiş kişiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Domestic: $43,886,470
    + Foreign: $368,300,000
    = Worldwide: $412,186,470

Düşük ABD gişesine rağmen devamı gelir sanırım.

Amerika'da neden bu kadar az izlendi sebebini bilen var mı ? Sadece wow oynamış olanlar gitse daha fazla gişe yapardı.

1.Eleştirmenler yüzünden. Amerikan izleyicisi artık eleştirmenlere daha fazla bakıyor.
    Batman v Superman de Amerikada düşük kaldı beklenenden. Avengers'i geçmesini kimse beklemiyordu ama Civil War'ı bile geçemedi.

2.Flmin oyunu oyunun filmi her zaman kötü olur algısı.

3.Film gerçekten kötü. Yani herhangi bir fantastik film olsa sırf Orcların hatırna belki izlenir ama söz konusu WC olunca insan daha iyi bir şey bekliyor. Filme iyi diyen 2 kesim var. 1. Ağır WC fanları. 2. Yeteri kadar fantazi filmi izlememiş kişiler.

Ağır wow fanı değilim 2 ay oldu oyuna başlayalı yeteri kadar fantazi filmi değil ama fantastik film izlemişimdir hatta baya çok izlemişimdir en sevdiğim tür olarak ve bu filmide çok sevdim dediklerinizle alakalı bir durum değil o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 5 Temmuz 2016; 11:16:36 >

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Sen anlatma ona bişey kardeşim. Adam 3 tane ejder görüp fantastik film uzmanı kesildi başımıza buralarda noktalı virgüllü pro yorumlarıyla sıkıntı büyük. Adama sorsam filmde Varian sahnesini bile hatırlamaz geldi filmi begenenlerin wc fanlıgından, yeteri kadar film izlememesinden bahsediyor. Sorsam şuanda filmde Thrall'a babasının verdigi ismi hatırlamaz. Adamın kafa basmıyor, 2003 yılında gördügümüz Thrall'ı durotanı filmde görmenin yarattıgı mutlulugu. FOLM OŞORO KOTO ! Hayır film izlemek ne alaka ? 10 Tane epic fantastik film yaz desem 2 saat düşünür harbiden lan yok der. Hani yazmayayım diyorumda gerçekten filme kötü demek çok acımasızca. Hani olurya forumlarda gezen tipler, hms olmamış, hms kötü, hms daha iyi bekliyordum, hms leş ! Bu yani. Bişey demiyeyim diyorumda ver hobbiti izlesin bunlar.

Filmin eleştirilecek tek yanı, duygu olayı. Travis fimmel gibi bir oyuncunun bunu nasıl iyi yaptıgını biz zaten iyi biliyoruz vikingsden. Yönetmen bunu tüm filme yaymalıydı. Bazı yerler oluyor üzülmemiz gerektigini hissediyoruz ama üzülmüyoruz yada tam tersi. Bunlarda aşılabilecek şeyler.

• Hasılata bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Sen anlatma ona bişey kardeşim. Adam 3 tane ejder görüp fantastik film uzmanı kesildi başımıza buralarda noktalı virgüllü pro yorumlarıyla sıkıntı büyük. Adama sorsam filmde Varian sahnesini bile hatırlamaz geldi filmi begenenlerin wc fanlıgından, yeteri kadar film izlememesinden bahsediyor. Sorsam şuanda filmde Thrall'a babasının verdigi ismi hatırlamaz. Adamın kafa basmıyor, 2003 yılında gördügümüz Thrall'ı durotanı filmde görmenin yarattıgı mutlulugu. FOLM OŞORO KOTO ! Hayır film izlemek ne alaka ? 10 Tane epic fantastik film yaz desem 2 saat düşünür harbiden lan yok der. Hani yazmayayım diyorumda gerçekten filme kötü demek çok acımasızca. Hani olurya forumlarda gezen tipler, hms olmamış, hms kötü, hms daha iyi bekliyordum, hms leş ! Bu yani. Bişey demiyeyim diyorumda ver hobbiti izlesin bunlar.

Filmin eleştirilecek tek yanı, duygu olayı. Travis fimmel gibi bir oyuncunun bunu nasıl iyi yaptıgını biz zaten iyi biliyoruz vikingsden. Yönetmen bunu tüm filme yaymalıydı. Bazı yerler oluyor üzülmemiz gerektigini hissediyoruz ama üzülmüyoruz yada tam tersi. Bunlarda aşılabilecek şeyler.

Tabi canım biz bişey anlamıyoruz ama eleştirmenler de anlamıyor ama burdaki WC fanları herşeyin farkında. 2 saniye murloc görünce mutlu olan adama Malkoçoğlu ayarında flim çeksen yine yer bunlar.

2 saniye murloc gördüm. Ahanda kralın coğuğunu gösterdi 5 saniye işte senaryoda derinlik. Bu cocuk ilerki filmlerde çok işi yapacak ben biliyorum ki bunu oyunlardan yuppi....

10 tane fantastik epick film yok ama 10 tane de bu kadar büyük evren yok zaten. Middle Earth, Star Wars, Warhammer, WarCraft(wc de warhammer çakmasıdır ama yine de büyüktür), hadi bir de FL yi koyalım bitti zaten.

Travis Fimmel büyük iş yaptı da Vikings'de yaptı. WC setinde ise adam bildiğin Ragnar'ı oynadı. Ben Ragnar'ı oynarım aga yemişim sizin hikayenizi orkunuzu dedi WC fanları da yedi bir güzel....

• neuro kullanıcısına yanıt
    oooooy oy oy oy laflara gel. WC warhammer çakmasımı ? OOooooy oy oyy oyy ben kimlerin mesajlarına alıntı yapıyorum kimlerle konuşuyorum lan. ooooooyyy ooyyşşş oy oy oyy ben çekildimm çekillldimmmm oooooooyyyy oyy

Yanlız allahtan onun murloc oldugunu ögrettik elemana, söylemesek napacaktı acaba haha:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 5 Temmuz 2016; 16:50:22 >
  • quote:

oooooy oy oy oy laflara gel. WC warhammer çakmasımı ? OOooooy oy oyy oyy ben kimlerin mesajlarına alıntı yapıyorum kimlerle konuşuyorum lan. ooooooyyy ooyyşşş oy oy oyy ben çekildimm çekillldimmmm oooooooyyyy oyy

Yanlız allahtan onun murloc oldugunu ögrettik elemana, söylemesek napacaktı acaba haha:D

Hocam WC'ye warhammer çakması diyen biriyle tartışıyorsunuz, değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: UstaUser

quote:

Hocam WC'ye warhammer çakması diyen biriyle tartışıyorsunuz, değer mi

Warhammer çakması derken kötü anlamda söylemedim.

Blizzard Warcraft adlı strateji oyununu yapmadan önce Warhammer'i yapan firmayla anlaştı. daha ortada warcraft diye bir şey yok.

Daha sonda aralarında bir anlaşmazlık oldu Warhammer'in isim hakkını almaktan vazgeçti Blizzard.

http://www.mmo-champion.com/threads/1166551-Finally-confirmed-Warcraft-was-intended-to-be-a-Warhammer-RTS

Anlaşmazlık olduğunda oyun yapım aşamasındaydı. Oyunun ortasında Blizzard kendi evrenini yarattı. (Warhammer) Sadece Warcraft da değil. Daha sonra yapılacak olan Starcraft da aslında WH 40k olacaktı.

Wc de warhammerdan sc'de de 40k'dan esintiler görmek mümkündür. Ama bu kesinlikle ne wc yi ne de sc yi kötü yapmaz. Zaten aynı mantıkla düşünürsen bütün evrenler (Warhammer, D&D, FR, Dragon Lance) Middle Earth'ten esinlenmiştir.

http://www.mmo-champion.com/threads/1166551-Finally-confirmed-Warcraft-was-intended-to-be-a-Warhammer-RTS

Blizzard'dan WC yapımcısınında sözleri var.

http://kotaku.com/5929157/the-making-of-warcraft-part-1

• Warhammer'dan araklama olmuştur arkadaşlar, üzgünüm ama gerçek bu. Hatta StarCraft da Warhammer 40K'dan arak. Blizzard'ın olayı bu, arakladığı malzemeyi kendi tarifi gizli olan sosuna batırıyor, sana servis ediyor. Sen de oynuyorsun. Her şey olması gerektiği gibi

• Vakit bulup filme bugün gittim. Özetle devamı çıkarsa gitmek gibi bi planım hiç yok.

Bu arada evet Warhammer'dan arak bol.

• Warhammer un durumu ortada Warcraft un ortada.Warhammer hiçbir zaman bir Warcraft olamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murlocu sadece ben mi görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Warhammer un durumu ortada Warcraft un ortada.Warhammer hiçbir zaman bir Warcraft olamaz

Haklısın. Zaten bir evreni iyi yapan şey evrenin kendisi değil o evreni kitaplarla oyunlarla veya filmlerle nasıl utilize ettiğin.

WH'nin masaüstü oyunları her ne kadar herkese hitap etmese de başarılı. Ama Pc oyun anlamında o kadar da başarılı olduğu söylenemez. Özellikle hiçbir WH40k oyunu Starcraft'ın yanına bile yaklaşamaz.

Bunun asıl nedeni GamesWorkshopun herkese bayram şekeri dağıtır gibi WH'nin isim hakkını vermesi.
  • oyunu hiç oynamadım. Filmi izledim beğendim . 8/10
  • Bütün evrenler Tolkien'den esinlenmiştir. Tolkien İskandinav, Kelt ve bilumum mitolojiden esinlenmiştir. Kendisi filolog aynı zamanda.

Warcraft aynı zamanda bir çok mitolojiden pay aldığını gizleniyor. loken loki, thorim thor, aesir venir muhabbeti.

Şey komik oluyor ama şu şundan çaldı muhabbeti. En geriye gidelim Tolkien in evrenin çoğu malzemesi kendi hayalgucunden çok mitolojik öğelerdir. Bu Tolkien'i az yaratıcı ya da oluşturduğu evreni daha az yaratıcı mi yapar? Kesinlikle asla.

O şundan arak bu bundan arak muhabbeti yapmak saçmalığın daniskasidir kısacası.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.