Şimdi Ara

WARCRAFT (2016) | IMDB: [ 7.5 ] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
19
Favori
57.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Sargeras, yukarılarda uzun bir yazı yazmıştım istersen oku kafanda soru işaretleri varsa.

1 tane okudum siteden medivin annesinden sargeras un kotu ruhu bulaşmış. Annesi en güçlü muhafızlar dan biriymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orc vs human savasi bile " Mediv vs Neuro " tartismasi kadar siddetli degildi . :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riqus kullanıcısına yanıt

• GorThaurS kullanıcısına yanıt
    ------Medivh Neden Orcları Getirdi, Medivh Kötü mü o şeytan nasıl girdi içine gibi ve birçok sorunun cevabı için okuyun -------

Bak reis ben sölim sana şimdi Sargeras denen bi titan var bu titan eskiden iyiyken kötülerle, şeytanlar savaşa savaşa aklı zehirleniyor. Daha sonraları da evrende kaos olması gerekli falan diyor bu abimiz, binlerce yıl savaştığı şeytanlarla, garip yaratıklarla bir ordu topluyor, bunada Burning Legion diyor. Bunun amacıda evrendeki düzeni yok etmek gezegenleri yok etmek falan. İşte o gezegen senin bu gezegen benim derken birgün Azeroth u buluyor bu reis. Yanan lejyonuyla saldırıyor buraya ama burada daha insanlar falan yok tek bir kıta sadece night elfler ve dünyayı kötülerden koruyan 5 ejderha var neyse, reisin ordularını ölümsüz elfler ve bu büyülü ****r durduruyor. E böyle olunca Sargeras iyice deliriyor, sürekli uğraşıyor burayla. İşte yıllar geçiyor falan insanlar oluyor, tabi hala dünyada şeytanlar arada bir küçük küçük yokluyor ama ilk savaş gibi birşey olmuyor. İnsanlarda kirin tor denen bir büyücü konseyi oluşturuyorlar. Burada en güçlü büyücüler var ve diyorlarki bunlar " Beyler bir gardiyan gibi birisi seçelim, bizler güçlerimizide ona aktaralım, böyle tek güçlü bir büyücünün savaşması daha kolay olur diyorlar. Haklıda oluyorlar. Gel zaman git zaman bir sürü gardiyan geçip gidiyor. Tabi gardiyanlar yaşlanmaya yakın aldıkları güçleri konseye geri veriyorlar. Konseyde seçeceği diğer gardiyana veriyor. Neyse, yıllar sonra Aegwynn adında bir ablamız geliyor bu konseyden güçleri alsada kendisi çok yetenekli ve büyüyü çok iyi kullanabiliyor. Bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi gardiyan oluyor. Yıllar boyunca savaşıyor savaşıyor, lejyondan kimle karşılaşsa, hangi kötü birini görse yok ediyor. Bir gün iyice güçden gözünü dönüyorum ve karar veriyor. Sargerası öldürüp bu işi bitirecem diyor. Neyse Aegwynn ablamızla Sargeras Titanımız bir güzel kapışıyorlar. Ve sonunda Aegwynn galip gelip öldürüyor. Ama şöyle birşey var ki titanlar ölümsüz,yani bedenleri ölsede ruhları ölmüyor. Neyse Sargerasta bedeni ölüp ruhu açıkta kalınca Aegwynn in içine girip rahmine yerleşiyor. Aegwynn ablamız tabi bunların farkında değil işte o gazla iyice bir havalara giriyor ve güçlerini geri vermeyip bir sonraki gardiyanı kendi seçmeye karar veriyor. Evleniyor çocuk yapıyor ve tahmin edeceğiniz gibi bu çocuk Medivh, Sargeras ta daha anne karnındayken Medivh in içine giriyor ve onunla yaşamaya başlıyor. ( Sargeras ruh halinde olduğu için eskisi gibi güçlü değil o yüzden yavaş yavaş etki ediyor Medivh e) İşte Medivh annesinden aldığı görevi devam ettiriyor ondan da daha güçlü bir gardiyan oluyor. Ama yıllar geçtikçe Sargeras ara sıra onu kontrol etmeye başlıyor. Amacıda orcları Azerotha getirip yok etmek burayı. Yani Medivh isteyerek yapmıyor. Zaten filmin sonunda da Khadgar Medivh in içinden çıkarıyor o Sargerası böylece özgür kalmış oluyorum Medivh reisimiz. Kısacası Medivh kötü değil, aslında gerçekten çok şanssız birisi. Sondaki ağlaması falanda bu yüzden elinde olmadan kötü şeyler yaptırdı çünkü Sargeras. Neyse kısaca anlattım umarım yardımcı olmuşumdur. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

• Filme yorum yapmak bilgilenmek için girdim ama bu forumda bu kadar sevdiğim bir yerde bu tartısma bu seviyesiz tartısma hoş olmadı kendimize gelelim arkadaslar bir film için değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

------Medivh Neden Orcları Getirdi, Medivh Kötü mü o şeytan nasıl girdi içine gibi ve birçok sorunun cevabı için okuyun -------

Bak reis ben sölim sana şimdi Sargeras denen bi titan var bu titan eskiden iyiyken kötülerle, şeytanlar savaşa savaşa aklı zehirleniyor. Daha sonraları da evrende kaos olması gerekli falan diyor bu abimiz, binlerce yıl savaştığı şeytanlarla, garip yaratıklarla bir ordu topluyor, bunada Burning Legion diyor. Bunun amacıda evrendeki düzeni yok etmek gezegenleri yok etmek falan. İşte o gezegen senin bu gezegen benim derken birgün Azeroth u buluyor bu reis. Yanan lejyonuyla saldırıyor buraya ama burada daha insanlar falan yok tek bir kıta sadece night elfler ve dünyayı kötülerden koruyan 5 ejderha var neyse, reisin ordularını ölümsüz elfler ve bu büyülü ****r durduruyor. E böyle olunca Sargeras iyice deliriyor, sürekli uğraşıyor burayla. İşte yıllar geçiyor falan insanlar oluyor, tabi hala dünyada şeytanlar arada bir küçük küçük yokluyor ama ilk savaş gibi birşey olmuyor. İnsanlarda kirin tor denen bir büyücü konseyi oluşturuyorlar. Burada en güçlü büyücüler var ve diyorlarki bunlar " Beyler bir gardiyan gibi birisi seçelim, bizler güçlerimizide ona aktaralım, böyle tek güçlü bir büyücünün savaşması daha kolay olur diyorlar. Haklıda oluyorlar. Gel zaman git zaman bir sürü gardiyan geçip gidiyor. Tabi gardiyanlar yaşlanmaya yakın aldıkları güçleri konseye geri veriyorlar. Konseyde seçeceği diğer gardiyana veriyor. Neyse, yıllar sonra Aegwynn adında bir ablamız geliyor bu konseyden güçleri alsada kendisi çok yetenekli ve büyüyü çok iyi kullanabiliyor. Bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi gardiyan oluyor. Yıllar boyunca savaşıyor savaşıyor, lejyondan kimle karşılaşsa, hangi kötü birini görse yok ediyor. Bir gün iyice güçden gözünü dönüyorum ve karar veriyor. Sargerası öldürüp bu işi bitirecem diyor. Neyse Aegwynn ablamızla Sargeras Titanımız bir güzel kapışıyorlar. Ve sonunda Aegwynn galip gelip öldürüyor. Ama şöyle birşey var ki titanlar ölümsüz,yani bedenleri ölsede ruhları ölmüyor. Neyse Sargerasta bedeni ölüp ruhu açıkta kalınca Aegwynn in içine girip rahmine yerleşiyor. Aegwynn ablamız tabi bunların farkında değil işte o gazla iyice bir havalara giriyor ve güçlerini geri vermeyip bir sonraki gardiyanı kendi seçmeye karar veriyor. Evleniyor çocuk yapıyor ve tahmin edeceğiniz gibi bu çocuk Medivh, Sargeras ta daha anne karnındayken Medivh in içine giriyor ve onunla yaşamaya başlıyor. ( Sargeras ruh halinde olduğu için eskisi gibi güçlü değil o yüzden yavaş yavaş etki ediyor Medivh e) İşte Medivh annesinden aldığı görevi devam ettiriyor ondan da daha güçlü bir gardiyan oluyor. Ama yıllar geçtikçe Sargeras ara sıra onu kontrol etmeye başlıyor. Amacıda orcları Azerotha getirip yok etmek burayı. Yani Medivh isteyerek yapmıyor. Zaten filmin sonunda da Khadgar Medivh in içinden çıkarıyor o Sargerası böylece özgür kalmış oluyorum Medivh reisimiz. Kısacası Medivh kötü değil, aslında gerçekten çok şanssız birisi. Sondaki ağlaması falanda bu yüzden elinde olmadan kötü şeyler yaptırdı çünkü Sargeras. Neyse kısaca anlattım umarım yardımcı olmuşumdur. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Öncelikle uğraşın için teşekkür .
    Bence sargeras iyi.biri ama.2lemde kalıyor. Voidlordslar yüzünden.

http://lorekeeper.net/warcraft-tarihceleri-ozel-bolum-bildigimiz-her-sey-yalanmis/
    Oku burayı okumadiysan.

Baba eyvallahda okudum ben sağol yinede.

Ben sargeras'ın haklı yönlerini buluyorum fakat, kendi bir karar vermiş ve bunu tartışmaya açmıyor. Ögrencisinin tek lafına sinirlenip tüm titanları öldürmesi garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Ben sargeras'ın haklı yönlerini buluyorum fakat, kendi bir karar vermiş ve bunu tartışmaya açmıyor. Ögrencisinin tek lafına sinirlenip tüm titanları öldürmesi garip

Adam iyi biri ama deli bide diğer titanlardan güçlü o bile voidlerin yok edilemiceni düşünüyorsa bir şey vardır.
    ama o azerotun titan olduğunu bilmiyor galiba ki pantheon azerotun voidleri yeneceğini düşünüyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam

• Ogreniyor. Diger titanlar soyluyor ona. Oda hic birinin fikrini almadan napacaz falan demeden hepsini öldürüyor direk sonrada azerothun pesine dusuyor

• Warcraft 3 ü çıktığında oynamıştım. Ama hikayeyi unuttum. Bence filmin hikayesi gayet iyiydi. Hatta görsellik olarak bu senenin en iyisi. Biraz evrene hakim olsam hikayeyi daha iyi anlayacaktım. Biliyorum ama unuttum, bu bebek ilerleyen zamanlarda kim oluyordu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Warcraft 3 ü çıktığında oynamıştım. Ama hikayeyi unuttum. Bence filmin hikayesi gayet iyiydi. Hatta görsellik olarak bu senenin en iyisi. Biraz evrene hakim olsam hikayeyi daha iyi anlayacaktım. Biliyorum ama unuttum, bu bebek ilerleyen zamanlarda kim oluyordu ?

Thrall
  • film sadece cinde 2e şuanki net gelir 420 m doları gecti inş temellim duncen jones bizleri sevindirir :) devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Domestic: $43,886,470
    + Foreign: $368,300,000
    = Worldwide: $412,186,470

Düşük ABD gişesine rağmen devamı gelir sanırım.

Amerika'da neden bu kadar az izlendi sebebini bilen var mı ? Sadece wow oynamış olanlar gitse daha fazla gişe yapardı.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    40 dakikalık kesilmiş olması olasaı bi etken bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

40 dakika kesim derken ?

• arfcmr A kullanıcısına yanıt
    40 dakika çok dogru, fakat bunun bi etkisi yok. Hatta bu kesilmiş sahneleri beklenildigi gibi dvd haliyle piyasaya sürerlerse filmin gelirinide arttıracak bu ciddi oranda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

quote:

40 dakika kesim derken ?

40 dakikalık kesilmiş olarak çıktı film ilerleyen zamanlarda tamamını dvd olarak sürecekler piyasaya
    belki film çok uzun olmasın diye belki dvd den fazla kar etme düşüncesindeler. bunu bilemem
    fakat izleyeceğimiz kesin :)
  • bu kesilmiş sahne olayından nefret ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

quote:

40 dakika kesim derken ?

40 dakikalık kesilmiş olarak çıktı film ilerleyen zamanlarda tamamını dvd olarak sürecekler piyasaya
    belki film çok uzun olmasın diye belki dvd den fazla kar etme düşüncesindeler. bunu bilemem
    fakat izleyeceğimiz kesin :)

Abi çok saçma ama zaten kol gibi bilet parası girdi gozluguydu bide zorla patlamış.mısır aldırdılae kampanya ayağına.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.