Şimdi Ara

WARCRAFT (2016) | IMDB: [ 7.5 ] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
19
Favori
57.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi birşey diyim mi, gişe parası çok az büyük ihtimalle 2. Film gelmeyebilir ya Allah kahretmesin off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Domestic: $37,711,525
    + Foreign: $339,900,000
    = Worldwide: $377,611,525

ABD gişesi neden bu kadar kötü sizce

Çünkü film kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin kore hatrına 2 flim yaparlar çok hasılat yapmış orlarda
  • abdliler paronayak adamlarda o yüzden. 2 3 yorumcu film kötü dedi filmde gitme bile gitmediler :D Yoksa bende şaşkınım. Blizzard yani film her türlü ana vatanı amerika.

Ki ben 500 milyonu zaten bulacagı yönündeyim. Dvd satışları falan var toplamda flm geliri 500ü bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 19 Haziran 2016; 21:16:28 >
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Valla en fazla yakınlardaki bi kitapcıya gidip getirtirsin. Tabii eger adamlar bulabilirse. Çünki şuanda basılmadıgı için tükenmiş olabilir
  • bende daha önce warcraft oynamadım, sadece harita olan dotayı oynuyordun warcraft 3'te.ama filmi anladım, çünkü filmde herşeyi fazlasıyla açıkladılar zaten siz neyi anlamadınız onu anlamadım ama. ayrıca film çokta güzeldi yani. o büyülerin efektleri çok hoşuma gitti. hikayenin sadece bir tarafını değil de iki tarafını birden göstermeside ayrı bir hoştu. bir evrenin başlangıcı için gayet iyiydi film

• Başlangıç için oldukça iyiydi,
    Hikayeyi ve oyunu iyi bilen biri olarak
    Tüm görsellik oyun ile uyum içindeydi
    Hikayeyi bilmeyenler için filmin begenilmemesi gayet normal
    Amerikalılar bu oyuna çok fazla ilgi göstermediği için gişesi de yok haliyle
    Avrupa ve asya da daha popüler olduğu için gişesi de yüksek
    Filmin devamı gelir ama yavaş ilerlemesi muhtemel, ilk film çıkacak denildiğinden bugüne 8 yıl oldu
    Gerçekten ciddi emek verilmiş, hikayeyi anlatma açısından süre olarak az gibi biraz daha uzun olabilirdi ama ne kadar uzarsa o kadar da sıkıcı olabilirdi
    8 puanı hak ediyor ^^

• Hasılatı nasıl filmin ? İyimisin 2.te daha fazla özenirler mi

• Bu film tam bir başyapıt çok güzel bir film.
  • Duncan Jones'un şuanda fikirlerini merak ediyorum. Varmı bi haber bişeyler diyormu ? İllaki bişeyler diyodur devam filmi falan filan
  • Beyler film su gibi aktı gitti. Sinema da bir kez daha izliycem.

Muazzam tek kelimeyle.

Ragnar Lodbrok yani Travis reis döktürmüş yine.

Durotan reis Ned Stark misali onuruyla öldü.

Devam filmi mutlaka ve mutlaka gelicektir ama hasılata baktım. 160 milyon gibi ciddi bir bütçesi var Hasılatı şuan $377.6 million bence az. 750-800 ü bulur umarım.
  • Hocam hiç uğraşma boşver.

Biraz fazla fanboy arkadaş.

Bende severim LOTR arkadaş eleştirmeye çalışmış ama rezil olmuş.
  • forumun bu kısmını devamlı okumaktayım. İçinizde zerre miktarda milli yada ulusal duygu kalmamış, elin filminin fazla kazanmaması size fena dert olmuş... ya adamlar böyle bir duygu sarhoşluğunda elemanları bulmuşlar. bırakacaklarını sanıyormusunuz? ss. kuralına göre 2-3 hata 5. film gelir bizde zıkkımlanırız. daha ne diyeyim yaptığınız tartışmalar faydasız ilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 20 Haziran 2016; 16:07:32 >
  • Film gayet güzel ben çok beğendim. Bazıları orcların nereden geldiğini anlatmamış demişte oakdar geriye gitmesi zor olurdu herhalde biryerden başlaması gerekiyordu sonuçta. Herşeyi aynı kitap gibi olsa kaç yüz bölüm çıkar, biraz değişiklik olması gerekiyordur ki öyle yapmışlardır. Görsel efektler olsun konu olsun gayet iyiydi. Elflerde iyiydi çok kısa süre göründü ama iyiydi neden beğenilmemiş anlamadım ben.
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    Elflere laf edenler warcraft elflerini bilmiyorlar :D Elflerin daha asil daha güzelleri blood elf olarak sonradan geliyor zaten oda çok ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Elflere laf edenler warcraft elflerini bilmiyorlar :D Elflerin daha asil daha güzelleri blood elf olarak sonradan geliyor zaten oda çok ilerde

Orada gördüklerin High Elfler yani aslında Blood Elfler. Arthas katliyam yapınca kendilerine Blood sıfatını takıyorlar. Yani fiziksel olarak bir değişime uğramıyorlar. High Elfler 1 ve 2. oyunun geçtiği evrede Alliance saflarındalar. Night Elfler filmde daha görünmedi. En merak ettiğim tipleme onların ki aslında.
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Fakat blood elf olduktan sonra şehirleri olsun giyimleri falan kırmızı ve tonlarında kullanıyorlar. Bu bile çok daha asil gösteriyo onları
  • Aşağılık kompleksi adamı öyle ele geçirmiş ki herkesi kendisi gibi biliyor, filmi beğenmeyende kompleks vardır demiş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu imdb puanını değiştirsenize 4 bin kişinin oyuyla ortaya çıkan puanı yazdınız sanki çok mantıklı bir iş gibi

• şu conjuring 2 box office de ikiye katladı ya warcraft'ı, hala buna bir anlam vermeye çalışıyorum.
    bu box office ile zor ama, warcraft 2 olacaksa bari "Miguel Sapochnik" çeksin (game of thrones s06e09 u çeken yönetmen) şaheser çıkartır ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperorkhan -- 21 Haziran 2016; 22:54:51 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.