Kurulum yaptıktan sonra XGuardian'ı açıp giriş bilgilerimizi yazıyoruz ve
giriş yapıyoruz.Daha sonra Warcraft 3 TFT'i açıp serverımıza bağlanıyoruz. Xnape, diğer sunuculara göre daha az leaver oranıyla farkını ortaya
koyuyor.Oyunların süper geçmesinin yanında ortamdaki sıcaklık insanların Xnape'i
tercih etmesinin sebebi.
*DETAY - Ayrıca DOTALADDER sistemi ile dota oyuncularının tüm istatisliklerini kayıt altında tutuyor. *DETAY - Server'a ait botlar ile dilediğiniz gibi oyun kurma hakkına sahipsiniz, üstün bağlantı hızına sahip bu
botlarla sorunsuz her kullanıcı oyun oynayabiliyor.
güzele benziyor mh yoksa süperdir
mh oranı 0 arkadaşlar. XGuardian sağolsun çok acımasız, mh tarzı program yakaladığı an otomatik ban atıyor kullancıya.
sunucu nasıl açılıyor bide bilgilendirme olsa
mh yoksa iyidir :)
xnape den bağlananlar için denemedim ama normal battle.net ile bu kurulan oyuna girince çatır çatır kullanılıyor.
2-3 gün oynadım,çok güzel sistem yapmışlar insanlarda sıcak kanlı :) ama fazla dolu değildi malesef.. tüm eurobattle'da ki türkler Xnape platformuna geçse güzel bir ortam olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: yunussonmezay
2-3 gün oynadım,çok güzel sistem yapmışlar insanlarda sıcak kanlı :) ama fazla dolu değildi malesef.. tüm eurobattle'da ki türkler Xnape platformuna geçse güzel bir ortam olur bence
Tüm ? Hocam afedersinde o zaman b*ku çıkar bence.Adabıyla oyun oynamayı bilenler girsin bu server'a bence.Kimsenin tadı kaçmasın,çoluk çocuk küfür kaynamasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Suspect.TWT
quote:
Orijinalden alıntı: yunussonmezay
Tüm ? Hocam afedersinde o zaman b*ku çıkar bence.Adabıyla oyun oynamayı bilenler girsin bu server'a bence.Kimsenin tadı kaçmasın,çoluk çocuk küfür kaynamasın.
eheh haklısınız,benim demek istediğim daha fazla kişi olsa güzel olurdu :) Lig/Turnuva felan yapardık gerçi şuan bilmiyorum ne durumlar xnape 'de 4 ay önce felan girdiğimde 1-2 gün takıldım,channel'da 35 kişi felandık :)
mh bugüne kadar hiç denemedim ama karşımda kullanan çok sayıda ezme gördüm iyice soğumaya başlamıştım bu iyi geldi. az sonra girip deneyeğim bakalım ne kadar iyi bir server. WarKEY çalışmıyorsa şimdiden yokum söyleyeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme