Üyeliği sadece forum kısmından alabilirsin sonra o üyelik ile girebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27
Ne alayı arkadaş... Frozen throne ile gireceksin ama belki reign of chosun campaign modunu filan oymamak istersin ben ne bileyim.. Frozen throne ile gireceksin.. Ayrıca war 3 için private server arıyorsanhttp://pvpgn.berlios.de/ adresinden live servelara bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla private serverlar 120c patch istiyo..
Tamamdır dediğim olay buydu işte.Orjinal oyun değilse en iyi yöntem bu.Oyunu oynadığım dönem de bu PvPGN serverlerinde bayağı da Türk youncu vardı
abi şimdi o kadar yardım ettiniz ama burda tam olarak napıcam ben bişeyler denedim yukardaki arkadaşın verdigi programları yükledim onları silmem gerekçek mi biri tam bi açıklama yaparsa konuyu kapatmak istiyorum herkeze ilgileri için teşekkürler bi kez daha hatırlamış olduk bi daha sormazlar . sadece son bi ayrıntı ? abi valla siteden bi bişey anlamadımmm lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: fifo
Önce 1.20c patchini yükleyeceksin. Sonra burdan w3battle.exe yi çekeceksin forumlarda falan olabilir ana sayfasında yoksa. Warcrafttan battle.net yazan yere girip bir account yarattıktan sonra yukardan play game e basıp ırkını seçeceksin ve playe basacaksın.
arkadaşım . hamachi ye döndüm ben . ve senin 1.20c paketi lazım . Bana bulur musun ?
arkadaşlar cıldıracam yardım eden yokmu? alaha rızası. ya ben 1.20e kurdum ama wbnet yok. eurobatle.net var. 1.20e de wbnet serveri nerden bulabilirim. eskiden waxxi.mine .nu da wbnetinstaller kuruyorduk wbnet serveri geliyordu. ama şimdi neyi kuracaz. keşke1.20e çıkmasaydı.
GEçmiş Olsn Fahrettiiiin Waxxi sunucusu 1.20e ye ne zman geçti de öyle bişey yapıosn. Warcraft Klasörünü Kopyalıyacaktın Kopyaladığın Klasöre 1.20e yi atacakdn şimdi baştan yükle bunları yap dicem 1.20c yi bulman ayrı zahmet Wbnet Loader ı bulman ayrı zahmet (Zamanında Farklı KAydet yapdıysan benim gibi zhmet deil 2 si de)
olmadı Wepla'nın sitesi var ama waxxi.mine.nu da yönlendirme olması lazm oradan ayarla bişiyler
arkadaşlar ütstte verdiğim linkte warcraft ın bütün patchleri mevcut resmi sitesi.. bırak 120c yi 110 bilmmem ne bile war..
arkadaşlar 1.20e kurdum ama wbnet yok. wbnet serverinde oynamk için ne yapmalıyım.
yaw bn hamachi kuram hepimiz kapışak ordan yenem sizi :D
arkadaşlar yardım eden yokmu. 1.20e de neden wbnet yok. 120e de wbnet nasıl oynayabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: fifo
Üyeliği sadece forum kısmından alabilirsin sonra o üyelik ile girebilirsin.
+1
arkadaş bırak wbneti zaten bende kılım o servera bi üye olamadım batchi macthi derken geldim eurobattle.nete fıstık gibin de oynuyom
arkadaslar forumları okudugum kadarıyla cogunuz warcraft ustasısınız ben daha yeni yeni oynuyom da bu pacth 1.20 yükledim ama oyuna girdigimde oyuna girmiyo lutfen frozen throne cd sini istiyo bu hattayı nasıl giderebilirim sizin gibi ustalardan yardım bekliyom plssssssssss
arkadaşlar acaba elinde wbnetinstaller varsa rapid e falan upload edebilcek olan varmı şuan weplada sorun olduğu için ordan indiremiyorum :((
bnm de bi sorum war bilen warsa şimdiden teşekkürler.....bnde 1.20c yüklü, oyun açılıyorda, ama battle.net simgesine tıkladığımda biraz bekliyor, sonra hata weriyor ama girmiyor, bnde açmışken oynayayım diye single player yapıyorum bilginiz warsa söyler misiniz ne yapmam lazım....
arkadaşlar ben 1.20c patchini indir dim fakat çalışımıyordll aygıt sürücüsü falan dio neden bilen varsa paylaşşsın
arkadaşlar bana açıklayıcı bi şekilde yazarmısınız biri dio 1.20e biri dio 1.20c en sağlıklısı hangisi arkadaş koymuş 1.20e onu yapsam yetermi?? adım adım yazarmısınız
1.20e yükledim şimdi biri bana battle.net için netten oynamak için link atabilirse sevirnirm
İlk patchı sonra server installeri kurun . Warcraft 3 TFT PvPGN(frozen thorne için) adında bi şey yaratcak masaüstüne onunla oyuna girin .Battle.net e tıklayın giriş yapın oynayın.