Şimdi Ara

Warcraft 3 yada frozen .. Farketmez . Lütfen yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
19.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş bende warcraft 3 var paketi de var . Bilgisayarda yüklü . Ben bu oyunu skirmish formatında İnternette karşılıklı nasıl oynayabilirim Lütfen bilen Görüşlerini Eksik etmesin

• yardım edecek vatandaş yok Mu ?
  • baba biraz daha açarmısın nerden yükliyecegimi filan yazmamışsın .plss..
  • burak yeni upgrade cıktı sanırım bende oynuyom ama simdi upgradeyi arıyom bilen biri varsa yapsın bişeyler deli olacam ya
  • Buradan 1.20e patch ini indiriyorsunuz.
    Buradan da serverda oynamak için gerekli patch i.
  • gram kardesim yeni cıktı diyom daha dün geceden beri girmiyo
  • şu anda battle net için gereken patch 1,20 c daha update etmediler sanırım ben oynuorm . patchlrin hepsiniwww.blizzard.com dan indirebilrsinz çok zevkli oluyo internetten oynamak özellikle dota allstars

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bunlar orjinal cd ler için geçerli değil mi?

orjinal olmayanlar için europe pvn diye bir server vardı bir aralar oradan oynanıyordu.

Daha sonra ise daha küçük olan Waxxi isimli bir dosya ile hallediliyordu durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grambrood

Buradan 1.20e patch ini indiriyorsunuz.

arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekürler . grambrood arkadaşımız daha ayrıntılı vermiş onu bi deniyicem . Bide a&g arkadaşımızın dedigi geçerlimi benimki orginal değil ? wc3 şuan online olmadıgın için ben bi bunu deniyim bazıları oynuyom diyor çünkü ama sen o yeniyi bulursan lütfen bizimle paylaş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaKiRaX -- 29 Haziran 2006; 15:52:28 >

• arkadaşlar bide frozen yada warcraft 3 farkediyo mu ? şuan hangisinden bahsediyoruz?

. şimdiden tşkler .
  • arkadaşlar üye olma yerinde şöyle bi sorun çıktı. bahsettiginiz şey bumu acaba ??
     Warcraft 3 yada frozen .. Farketmez . Lütfen yardım !
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7394788/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: BuRaKiRaX

arkadaşlar bide frozen yada warcraft 3 farkediyo mu ? şuan hangisinden bahsediyoruz?

. şimdiden tşkler .
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

http://forum.donanimhaber.com/m_7394788/tm.htm

arkadaşlar bide frozen yada warcraft 3 farkediyo mu ? şuan hangisinden bahsediyoruz?

. şimdiden tşkler .

baktım oraya o kendi serverını kurmuş biraz ugraştım ama linklerde bozuk . Burdaki arkadaşlar yardım ederse daha ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaKiRaX -- 29 Haziran 2006; 17:50:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grambrood

Buradan 1.20e patch ini indiriyorsunuz.

baba bunlardan ilki nedir?

Bene Warcraft yüklü değil ama deneme amaçlı indirip ne olduğuna bakacaktım.Çalıştırdım ilginç şekilde dost ekranında boş boş işler yaptı.Neyse daha sonra silmeye çalıştım ama silinmiyor.

Virüs falan mı acaba?

• 1. link official 1.20e patch inin linki korkma virüs felan değil warcraft kurulu olmadığından öyle olmuştur
    Şimdi arkadaşlar oyunu kuruyoruz warcraft 3 ve frozen throne sonra 1. link den pacth i indirip onuda kuruyoruz. Daha sonra 2. linkdeki patch de kuruyoruz sonra Buradan 1.20 crack i yapıyoruz. Oyunu açtığımızda sağ alt köşede 1.20e yazısını görecez sonra battle net kısmına tıklayınca euro battle net e bağlanacak ama servera yeni patch geldiğinden dolayı down olabiliyor yani şu anda stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grambrood -- 29 Haziran 2006; 18:57:52 >
  • quote:

. şimdiden tşkler .

Oyunlar şöyle Warcraft iii Reign of Chaos (namı diğer warcraft iii) + Warcraft iii Frozen Throne..

Frozen Thorne Warcracf iii ün ek paketidir.. Warcarft iii pc de yüklü değilse Frozen throne yi yükliyemessin..

Tavsiye Warcraft iii ü kur üzerinede frozen thorene yi kur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

. şimdiden tşkler .

Oyunlar şöyle Warcraft iii Reign of Chaos (namı diğer warcraft iii) + Warcraft iii Frozen Throne..

Frozen Thorne Warcracf iii ün ek paketidir.. Warcarft iii pc de yüklü değilse Frozen throne yi yükliyemessin..

Tavsiye Warcraft iii ü kur üzerinede frozen thorene yi kur...

hayır arkadaşım lütfen ortalıgı germe . 2side yüklü dediklerin alaycı . ben hangisiyle oyuna gircegimi sormuştum
  • Ne alayı arkadaş... Frozen throne ile gireceksin ama belki reign of chosun campaign modunu filan oymamak istersin ben ne bileyim.. Frozen throne ile gireceksin.. Ayrıca war 3 için private server arıyorsanhttp://pvpgn.berlios.de/ adresinden live servelara bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla private serverlar 120c patch istiyo..
  • dedigim gibi yukarda ki resim gibi bişey çıktı yani üye olunmuyor . Biri bana fazladan üyeligi varsa verebilir mi ?
  • http://pvpgn.berlios.de/ adresinden Live Servers dan o an aktif olan serverları görebilirsin onlardan hangileri war 3 için ise üye olabilirsin..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.