Şimdi Ara

warcraft 4 isterük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet isterük.blizzardla valvein kaderi aynı herhalde.ikisinin de kesintisiz para akıtan muslukları olduğundan birisi wc 4, diğeri hl 3 çıkarmıyor yıllardır.artık bu zulme bir dur denilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onun yerine android ve ios'a oyun yapma peşindeler.
    birde bu beklentileri karşılayabilecek bir yapım yapabilirler mi ki ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WoW devam ettigi surece hiç sanmiyorum wc4 un cikacagini.

• aschil kullanıcısına yanıt
    bu kadar yıldan sonra çıkarsalar hypetan kimse tatmin olmaz çıkan oyunla.

• Hikaye senaryo nedir?

Kahramanlar kim?
    Kötüler kim?

Ne bileyim Warcraft hikayesi şu anda müsait mi?
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    isterse wowda çoktan işlenmiş bir hikayeyi anlatsın yine de alıp oynayıp zevk alacak milyonlarca insan var.

• wc3 ün devamı wow zaten. wc4 ün çıkması için wow un bitmiş olması lazım ki. pverwatch gibi oyunların beklenen ilgiyi görmemesinden sonra tekrar wow a agırlık verdiler. WC4 uzun yıllar daha yok yani gelmeyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

wc3 ün devamı wow zaten. wc4 ün çıkması için wow un bitmiş olması lazım ki. pverwatch gibi oyunların beklenen ilgiyi görmemesinden sonra tekrar wow a agırlık verdiler. WC4 uzun yıllar daha yok yani gelmeyecek.

Wc4 için WoW'un bitmesi gerektiğini biraz daha açar mısın?

Overwatch kısmındaki rakamları bilmiyorum yorum yapmak istemiyorum fakat dışarıdan bakınca abartılan bir oyun bana göre bu zor piyasada kendine göre başarılı oldu sanki.
  • e wow zaten WC 3 ün devamı niteliğinde. wow wc3 ün bilmem kaç yıl sonrasın da geçiyor. wow devam ederken nasıl wc4? çıkacak. hadi çıktı diyelim wow nereden devam edicek ozaman ?

Edit: 30 yıl sonrasın dan başlıyormuş ki üstüne kaç sene de geçti yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 15 Mart 2018; 1:29:53 >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Aksine başarılı oldu, bana göre oyunun tek kusuru izlenilebilirliği. Bir dota,lol,pubg gibi izlenilebilirliği yok, oyunun hızlı olması bunda etken. Blizzard lig bile kurdu, e-spor oyunları arasında kendine yer buldu desek yanlış olmaz.
  • yok ben zaten overwacth patladı ,başarız oldu demedim. beklenen ilgiyi görmedi o hype ı yakalayamadı dedim
  • wc4 çıkabilir, wow da devam edebilir.tbc ve wotlkin hikayesini rts olarak oynamak isterdim, daha lore ağırlıklı olur hem, wow sonuçta mmorpg olduğundan single player oyun kadar veremiyor o havayı.

• Bakın şunu iyi anlamak.lazim. Blizzard çok zeki bi firma. Startcraft 2 diablo 3 gibi oyunları 10 12 yıl bekleterek cıkardılar. Buda icerige bakmaksizin başlı başına rekor kırmalarına neden oluyor hemen. Önce şu soruyu sormak lazim. Wc4 neden çıksın? Blizzard 8n buna ihtiyacı yok. Zaten o cepte istedikleri zaman yapabilirler. Adamlar hala warcraft 3 den kazanma peşindeler wc4 e ihtiyaçları yok. Hala wc3 ü güncelliyolar espor a kazandirmaya calisiyolar. İllaki wc4 çıkacaktır ama daha zamanı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

wc3 ün devamı wow zaten. wc4 ün çıkması için wow un bitmiş olması lazım ki. pverwatch gibi oyunların beklenen ilgiyi görmemesinden sonra tekrar wow a agırlık verdiler. WC4 uzun yıllar daha yok yani gelmeyecek.

Wc4 için WoW'un bitmesi gerektiğini biraz daha açar mısın?

Overwatch kısmındaki rakamları bilmiyorum yorum yapmak istemiyorum fakat dışarıdan bakınca abartılan bir oyun bana göre bu zor piyasada kendine göre başarılı oldu sanki.

overwatch paralı bir oyun olmasına rağmen geçen sene 35 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Ne kadar indirim gördü bilmiyorum ama oyunun fiyatı 20 dolardan aşağı düşmemiştir. Üstüne oyun içi kutuda satıyor. Anlayacağın blizzard yaptığı her oyunla deli para kazanıyor. Hearthstone için bir şey demeye gerek yok zaten senede 2-3 paket getirip 50 dolardan satıyorlar

wowu mobile getirse keşke blizzard mobilden yatarak dungeon ne tatlı olur

• her haltın mobili çıkıyor wowun çıkmasın bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

her haltın mobili çıkıyor wowun çıkmasın bari.

8gb ram
    128gb rom
    120hz 6 inch ekran
    4-8 çekirdek işlemci vs vs

gibi donanımlara kavuştular 1-2 seneye çıkacaktır MOBA türleri geçmiş bile çoktan Uçak-Tanklarda var MMO neden olmasın.
    zaten game play mouse click'e döndüğü için pekte zorlanmazlar
    hayır donanımları yetmez manasında demedim, yeter yetmesine ama olmamasını tercih ederim.

• Blizzard şuan hearthstone sayesinde bildiğin para basıyor. Wc4 gibi bir oyun yapmak blizzard gibi public bir firma için çok riskli bir olay. Oyuna inanılmaz bir hype olacağından eğer en ufak bir şekilde ellerine yüzlerine bulaştırırlarsa tüm yatırımcıları geri vites atar. Wc4'ün muhtemel maliyetine hiç girmiyorum bile dudak uçuklatır büyük ihtimalle, tabi eğer hots/diablo motoruna yaparlarsa ayrı ancak hiç sanmıyorum insanlar blizzard binasına molotof atar. Wc4 blizzard için yangın alarmı gibi bir şey büyük olasılıkla. Firma olarak ne zaman hearthstone/ow/wow gibi oyunların microtransactionlarından yeterli geliri elde edemezlerse o zaman alarma basarlar. Yakın gelecekte de bu imkansız gibi gözüküyor.
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    maalesef öyle.daha kolay yoldan para kazandıran oyunlara yöneldi blizzard da.hatta elinde imkan olsa wowla bile uğraşmaz çünkü artık para 2 el atıp çıkmalık oyunlarda.lol, dota, cs go, hs, pubg falan bu yüzden bu kadar tutuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.