Şimdi Ara

Warcraft III - Eurobattle.net Kurulum Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
3
Favori
125.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • port açmam gerekiyor oyun açabilmek için ama nasıl açıldığını bilmiyorum kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
  • ben geceler girebiliyorum ama gündüzleri giremiyorum neden olabilir?

http://img253.imageshack.us/img253/7761/hatapi0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 9 Aralık 2007; 18:00:10 >
  • hamachi den 1.20 dota vs atılır hamachi güzel arkadaşlar euro yada wepla kadar kalabalık olmasada 3 vs 3 den asa oyun atmayız

üstelik hep aynı kisiler ve noob yok
  • verdiğin patchleri w3 ün içine attım fakat battle net e tıklayınca yine patch sorup bağlanmıyor hata veriyor
  • acaba orj cd key lzmmı?
  • Ben üye falan oldm 121c yi indiriyorum oda insin Dota akar Sağol rikimaru
  • n00b olanlar lütfen öncelikle ai map ler oynasın veya n00b game lere girsinler.. Pr0 game lere girip sövdürtmeyin kendinize..
  • arkadaşlar bu oyun bedavamı nasıl mbir şey acaba yardımcı olurmusnuz kusura bakmayın bu soru için bişrde oyunu nerden indirebilirim
  • oyun bedava herkesi bekleriz oyundaki nickim xatral eurobattle netteyim zaten girilicek tek dota burası
  • pazar günü bu 2 oyunun cd sini alıcam çarşıdan.
    o Zaman ßattlenete başlıycam.
    Ama 2si 10-15 ytl tutacak burdaki cd ci pahalı , başka cd cide yok.
    Warcraft 3 Reign Of Chaos ve Warcraft 3 Frozen Throne Download Linki Olan Varsa Özelden Yazsın Lütfen.
    Partlı Biçimde Olması Daha Hoş Olur.Kotadan yiycek ama olsun.
  • Konu güncel, resimli anlatım eklenmiştir
  • Ben bu dota olayını ilk defa duydumda bu dota dediğiniz wow mu oluyor yani şu para verip oynanan wowun ücretsiz serverimidir hiçbi bilgim yokta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Ben bu dota olayını ilk defa duydumda bu dota dediğiniz wow mu oluyor yani şu para verip oynanan wowun ücretsiz serverimidir hiçbi bilgim yokta

WOW'la uzaktan yakından alakası yok. Eurobattle.net; Warcraft III adlı oyun için ücretsiz PvP sunucusudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: spamX

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Ya niye benim emek verdiğim, uğraştığım konular hep altlarda kalıyor, yoksa beni beğenmiyor musunuz

Birsürü dota konusunun altında verildi bunlar

Uplasaydın Onları O Zaman

• Güncellendi sunucuya artık 1.22 sürümü ile bağlanılıyor
  • http://rapidshare.com/files/32987559/W3Fixer.rar

InstallPath hatasi alanlar kolayca fixlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haa? -- 31 Ağustos 2008; 9:32:09 >
  • PCnin altını ustune getirdim ve sonunda Eurobattle'ı kurdum. Daha once Wepla oynuyordum. Nickim : HordeCore Password : ******** Bi turk clanı varsa girelim. Ben kendime SaeS ismiyle bir clan da kurdum :D
    Yaw bu Ghost ne istir ? Ghostu kurmayı becerebilenler var mı ? Benwww.euroturkiye.net'teki herseyi yaptım ama olmuyor. Yapabilenler varsa help lutfen.
  • Bende EuroBattle.net de Takılıyorum Valla Şuanlık Noobum Fazla Birşey Bilmiyorum daha İlk Kez Oynadığım İçin Adım JustinPeace Oyunda Beni Görenler Yardımcı Olursa Sevinirim
  • euro battlenettde türkler le oynuyoruz diğer gavurlar almıyor xDve herkez pro game kuruyor bilmeyeni atıolar banlist e ekliolar adamın oyunana giremiosun bidaha xD
  • Hangi gavurlar almıyor?Nasıl almıyor?Herkes pro game kuruyor demişsin...Noobsan gidip pro game girersen tabi atarlar bl ye eklerler bir sürü noob game var onlara gir.Türk odalarında olan leaver küfür olayı yüzünden artık hiç Türk oyunlarına girmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.