Şimdi Ara

Warcraft orcs and humans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Warcraft:_Orcs_%26_Humans

Merhaba arkadaşlar,

Çocuklugumun oyunu Blizzard tarafından cıkarılan ilk warcraft oyunu. ilk göz ağrım olan bu oyunu windows 95 model ilk bilgisayarımda saatlerce basından kalkmadan oynardım.
    Şu an windows 7 bilgisayar kullanıyorum. Oyunu 3-4 farklı yerden indirdim. Dosbox dediler denedim . Girip çıkmadıgım delik kalmadı ama oyunu oynayamadım. Konu hakkında bilgisi olanlar oynamayı basarabilenler varsa çaresizce yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler....

• Ben 4-5 ay once dosboxla acmistim ama. Baska biyerden dosboxi indirip tekrar dene. Belki indirdigin dosbox bozuktur veya bi yerde hata yapmissindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosbox ile çıkan siyah ekranda yapacaklarımı beceremediğimi düşünüyorum. Çok kötü bi bilgisayar kullanıcısı değilim ama c:\games\warcraft\war.exe gibi direktifleri denedim ama kabul ettiremedim :(
  • DOSBox olmadan çalışacagını zannetmem , win 95 öncesi bir oyun nede olsa

dosbox yükledikten sonra vitural dos drive için bir klasör oluştrman gerekli C:\DOS falan gibi

sonra C:\DOS\warcraft içine cd den falan oyun dosyalarını kopyalıyorsun

ardında dosbox i açıp

1- vitual drive ı mount ediyorusun . önceden açmış oldugun C:\DOS. "mount c: C:\DOS"
    2-c ye ditmen lazım "c:"
    3-simdşce warcraftın içine "cd warcraft"
    4- setup ı çalıştırıyorsun

ses için soundblaster seçsen çalışır herhalde genelde o zamanların oyunları ses kartını falan sorardı

setup bittikten sonra yanlış hatırlamıyorsam "war.exe" yazarak çalıştırıyordun tabi C:\DOS\warcraft içinde olman lazım

sendeki games klasörü senin dos box klasörünmü?

edit :
    demin çalıştırdım .
    oyunu
    http://www.myabandonware.com/game/warcraft-orcs-humans-250#download
    dan yükledim , illegal değill diye biliyorum legacy game oldugundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 21 Mayıs 2014; 15:19:13 >

• Dostum dediklerini aynen uyguladım ve senin yuzunden saatlerdir WARCRAFT oynuyorum :D Teşekkür ederim sorunum çözüldü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkanius

Dostum dediklerini aynen uyguladım ve senin yuzunden saatlerdir WARCRAFT oynuyorum :D Teşekkür ederim sorunum çözüldü :D

oyunu oynayıp kapatıp açtıktan sonra save dosyası çalışıyormu bir problem yok değilmi ?
  • Walla canavar gibi çalışıyor save lerde sıkıntı yok . O gazla başka yerden warcraft 2 yide indirip onuda bitirdim aynı yöntemle. DOS' çu olduk
  • bende birkaç oyun beğendim warcraftlardan sonra bitirmelik.
    şu sitede dursun kenarda:http://www.abandonia.com/
  • Blizzar o oyunlar için yeni sürüm çıkarmıştı en son. Kendi sitesinde eski oyunları w7 de direkt olarak oynayabilmeni sağlıyordu
  • Yondaime Hokage kullanıcısına yanıt
    ben baktımda hala yapım aşamasında sanırım başka bir bilgi bulamadım çıktığıyla alakalı.

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeleech -- 2 Haziran 2014; 1:43:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.