Şimdi Ara

Warcraft PC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acark

FPS nin düştüğü yerlerde bi kapatıp tekrar çalıştırınca düşme yaşamıyorum.Bilmem denediniz mi bende işe yarıyor.
    Birde windowsta sanal bellek açık olması performansı etkileyebiliyor.

Hocam aynı durum bendede var, Fps limiti koymadığım zaman orgrimmar'da 30 fps civarı alıyorum ama fps limiti koyunca fix 40 alıyorum . Bellek olayını bilmiyorum ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

ati hd radeon 6870.

Eğer ultrada oynuyorsanız bu kartla maalesef 10man raidlerde bile stabil 30fps alabileceğinizi sanmıyorum.

10m raid yapan bir guilddeyim ve raid yapıyorum. ekran kartı ayarından arttırmam gerekiyor sanırım ama ugrasmadım. 50-60 fps ile oynuyorum oyunu ultrada.

hatta raidlerde video da cekiyorum. video cekerke 20-30 civarına düştüğü oluyor ki o durumdada kasma problemi yaşamıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=oUgn_-Kg4AU

• i5 3570k
    R9 270 2GB
    4 GB RAM

Ultra'da şehirde çok fazla kişi olduğunda 30-50 FPS, onun dışında 70-100. High'da oynuyorum ben, hem yükleme süreleri biraz daha kısalıyor.
  • İmza da bulunan sistem ile oynuyorum ultra ayarlarda bırak da kasma olmasın ama wow için yüksek benim pc. Bütçene göre kart bakmak daha iyi. Yeni seri kartlar çıktı zaten para varsa onlardan yoksa 780 falan al işin görülür.
  • Laptop ile mi oynuyorsunuz?Ben masaüstü PC kullanıyorum , 4 yıldır aynı PC ekran kartı Nvidia GT250
    Laptop almayı düşünüyorum ama bulamıyorum.
  • Benim pc özelliklerim şu şekilde;

Warcraft PC

bu sistemi OCZ 650 PSU ile destekliyorum. Oyunun bulunduğu HDD sata 3 olduğu için SSD ye gerek duymadım. Yerine göre oyunu 70 ila 110 FPS arasında (LFR lerde kasma yaşamadığım için hiç FPS e combat da bakmadım. Muhtemelen bu FPS' i alamam.) oynuyorum. Ultra ve Good mode arasında fark göremediğim için Good olarak oynuyorum. Fakat 64Bit client kullanmıyorum, arada sırada 64Bit client donmalara sebebiyet veriyor ki bunun benim pc konfigürasyonumdan kaynaklandığını hiç sanmıyorum.

İlerde bir SSD alma planım var fakat sahip olduğum pc şu anki Wow dan 10 tane aynı anda oynatır sanırım : ). Arada sırada da olsa Wow açıkken Medal of Honor Warfighter açıp oynadığım oluyor ve arka planda Wow' un çalıştığını bile fark etmiyorum.

PC' mi kendim topladım, bu konfigürasyonda bulunan ekran kartı eski bilgisayarımın ekran kartıydı ve değiştirme gereği duymadım. Çok uç noktalarda oyun gereksinimi duyan birisi değilim. Şu anki ekran kartım yeterli ve serisinin efsane kartlarındandır. Muhtemelen sıfırını bulamazsınız ama 2. el temiz bulunursa tam bir F/P canavarı diyebilirim.

Ekran kartını 2-3 sene kadar önce 500 tL civarına "0" olarak almıştım. En doğru fiyatı tabii faturasına bakarak söyleyebilirim. Aklımda kalanı söyledim. Ekran kartı dışındaki diğer parçalarında ortalama maliyeti yanlış hatırlamıyorsam 4.000 / 4.500 tL civarında tuttu.

Ama 1.500 / 2.000 tL civarında bir rakamada oldukca keyifli bir şekilde Wow oynanacak bir makine yapılabilir.

Edit: Bu rakama Creative Tactic Omega kulaklık (ortalama 600 tL) / Logitech G700 Mouse (ortalama 200 tL) / Logitech K350 Klavye (ortalama 150 tL) / Wireless adaptörler ve Ups dahil değil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 15 Ekim 2014; 13:38:59 >

• Haklısınız, SSD lerin FPS katkısı olmaz, yükleme zamanlarını kısaltır o kadar
  • İmzamdaki kart ile oynuyorum,gayet menmunum.

Not:Xsteel ile uğraşıyorum ekran kartını secmemdeki kriterdir.

Warcraft PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 16 Ekim 2014; 10:38:46 >
  • HD5850 ile oynuyorum. Yeni patchden sonra Good Quality anca kurtarıyor. Isınınca fan coşuyor... Ekran kartı araştırıyorum ben de az ısınan, az sesli, uygun fiyatlı... Bakalım nolacak...
  • Bu konu açılmışken ben de sormak istedim.Forumlarda da çok okudum ama kafam karıştı.Sadece wow oynayanlar hangi işlemciyi terhih etmeli.

i5 ile i7 arasında kıyaslama yapabilirseniz sevinirim.Bilgisayar konusunda pek bilgi olmadığı için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 16 Ekim 2014; 13:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablebora

Bu konu açılmışken ben de sormak istedim.Forumlarda da çok okudum ama kafam karıştı.Sadece wow oynayanlar hangi işlemciyi terhih etmeli.

i5 ile i7 arasında kıyaslama yapabilirseniz sevinirim.Bilgisayar konusunda pek bilgi olmadığı için sorum.

İ5 yeterlidir üstad.
    Makinam, 1,5 yıldır ultrada oynatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.