Şimdi Ara

Warehouse keeper hakında yardım pls...........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar oyunda warehouse keeper hakında bilgi almak isitoym su abyss leri kırdırdığımız adam.
    Orda olan bikaç görev var onalr hakında bilgisi olna varsa yardım edbilrimi..

Lotery Event

X-Mas Festival

Trausure Chest blue ve green diye ayrılıyo

Şimdiden teşekkürler.......

• lottery----- eylül- ekim ayında topladık, aralık sonunda verdik
    x-mas event ----- aralık sonunda kardan adamlar vardı, onları kesince düşüyordu, yine verdik
    treasure chest ------- Forgotten temple'a girince 30 dakkada bütün yaratıkları kesince veriyor... onuda gidip veriyorsun, unique item düşebilir ( high class her türlü item veriyor ( salamander staff bile verebilir ama şansınıza ) )
  • lottery- lotolar vardı ondan çıkıo ne zmn drop olcak gene bilmiom...
    treasure - forgetten templeden ama tam bilgim yok hiç. gidemedim
    x mas- kardan adamdan kutu dşüodu yılbası zamanı o kutuları verioduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

lottery----- eylül- ekim ayında topladık, aralık sonunda verdik
    x-mas event ----- aralık sonunda kardan adamlar vardı, onları kesince düşüyordu, yine verdik
    treasure chest ------- Forgotten temple'a girince 30 dakkada bütün yaratıkları kesince veriyor... onuda gidip veriyorsun, unique item düşebilir ( high class her türlü item veriyor ( salamander staff bile verebilir ama şansınıza ) )

saol un yardımınız için bide dostum forgeten temple demişsin oraya nası gidilir. Tekrar tşk.
  • şimdilik kapalı
    ama açılırsa maradondan gidiyorsun, belirli saatleri var, günde 3 kez 30'ar dakkadan yapılıyor

bide bug varken alıyorduk biz treasureları

bugsız ordan sağ çıkman imkansız gibi bişiy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.