Şimdi Ara

Warhammer 40.000 Fanatikleri Buraya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun tek başınada çalışabilecekmiş yani çalışmak için diğerlerine ihtiyaç duymayacakmış. Ama Diğer ırklarla oynayabilmek için diğerleri(warhammer dow ve winter as.) gerekiyormuş.

Nasıl olacak ben anlamadım çıkınca anlıyacaz artık?
  • Ne kadar multiplayerda insan olsamda zamanında çıkan yüzüklerin efendisi filmlerinde çıkan orklar aslında Türklerdir tartışması yüzünden orclara bir sempati duymuşumdur. İnsanda bir takımda en fazla 9 hero iile 10 kişi yapsanızda orclarda bu sayı 15 leri buluyor, yani ORCS RULE! Arkadaşlar strateji paylaşalım. Mesela blood ravens sadece marinelerle tabi tam upgrade hiç tanklara ihtiyaç duymadan oyun bitirebiliyorsunuz, ama düşman tank yaparsa terminator desteği gerekiyor.
  • Bide winter assault expansionu var. Onu daha oynayamadım, orada zayıf imperium ırkı nasıl? Leman rus tankları var iyi ama oda rastgele ateş ediyor hatta kendi askerini bile vurabiliyorsun, resimlerde body ekrem askerler var onlar nasıl?
  • Arkadaşlar ben Dawn of War'ı bulamadım o yüzden direk Winter Assault'u aldım.

Sizce biraz arayıp ilk oyunuda almalımıyım yoksa bu iyi mi ?

Birde bunda oyunu öğrenmem için training Winter Assault'ta var mı ? İlk kez Warhammer oynayacağım çünkü.

Bende Warhammer'cıyım Artık
  • quote:

Rietveld Tarih 3 Ekim 2006; 12:00:05
    Arkadaşlar ben Dawn of War'ı bulamadım o yüzden direk Winter Assault'u aldım.

Birde bunda oyunu öğrenmem için training Winter Assault'ta var mı ? İlk kez Warhammer oynayacağım çünkü.

Multiplayerda skirmishi seçersen altta tutorial çıkıyor ama ingilizce bilmen gerekiyor tabii. Olmadı buraya da sorabilirsin elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar ben Dawn of War'ı bulamadım o yüzden direk Winter Assault'u aldım.

Ama winter assault ek paket dow olmadan çalışmazki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muammergalos

Bide winter assault expansionu var. Onu daha oynayamadım, orada zayıf imperium ırkı nasıl? Leman rus tankları var iyi ama oda rastgele ateş ediyor hatta kendi askerini bile vurabiliyorsun, resimlerde body ekrem askerler var onlar nasıl?

Gayet dengeli bir şekilde eklemişler oyuna imperium askerlerini. Aynen orclarda olduğu gibi kalabalık birlikleri var eğer başlarına bir çavuş getirirsen gayet güçlü oluyorlar ama tek başlarına bir işe yaramıyorlar. Tankları gayet güçlü ve birde anti makina robotları var tüm robot ve tanklara extra hasar veren bir birin cılız bacaklı star wars mechlerine benziyor :) Çok dayanıklı değiller. Gelişince daha güçlü asker birlikleri çıkarabiliyorsun space marinlerin terminatörlerine eşdeğer bir birlikleri var.

• quote:

Gayet dengeli bir şekilde eklemişler oyuna imperium askerlerini. Aynen orclarda olduğu gibi kalabalık birlikleri var eğer başlarına bir çavuş getirirsen gayet güçlü oluyorlar ama tek başlarına bir işe yaramıyorlar. Tankları gayet güçlü ve birde anti makina robotları var tüm robot ve tanklara extra hasar veren bir birin cılız bacaklı star wars mechlerine benziyor :) Çok dayanıklı değiller. Gelişince daha güçlü asker birlikleri çıkarabiliyorsun space marinlerin terminatörlerine eşdeğer bir birlikleri var.
    Zaten dow campaign de askerlerini kullanabiliyorsun ama hem silah açısından hemde zırf açısından zayıflar. O robotları screenshotlarda görmüştüm. Acaba yeni expansiondaki ırkların unitleri nasıl olacak? Özellikle tauların kiler. Sanki biraz dandik gibi geldi, at gibi yaratıklara binen ünitler var ama bağrı göğsü açık. Bilgisi olan varsa paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammergalos -- 9 Ekim 2006; 11:18:22 >

• saol inio
  • warhammer mark of chaosu kurdum oynuyorum oyun bayaa sağlam ya.ama yeni başladıığım için bazı püf noktalarını bilmiyorum.kötülerle başladım campaigne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 31 Aralık 2006; 10:38:29 >
  • Warhammer 40k Dawn of War elime yeni geçti süper bi oyun.En sonunda bi Demon ile karşılaştım daha sonra yeniden görüşcez demişti.Bu oyunun devamı ney?Yani eklentilerinin sırası ne?ona göre alıcam da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkWax

Warhammer 40k Dawn of War elime yeni geçti süper bi oyun.En sonunda bi Demon ile karşılaştım daha sonra yeniden görüşcez demişti.Bu oyunun devamı ney?Yani eklentilerinin sırası ne?ona göre alıcam da...

Dawn of war dan sonra sırasıyla;
    winter assault ve dark crusade çıktı.

Dark crusade in sonunda yeni bir ek paketin geleceği belirtilmişti ama hala ses seda yok bekliyorum.
  • ben dawn of war'ı aldım,winter assaultu araştırdım ama bulamadım ama dark crusadeyi buldum.winter assault'u kurmadan dark crusadeyi kursam imperial guard ile oynayamaz mıyım?winter assault'ı gerçekten çok istiorum,görevde en son çıkan demon sonra neler olcak çok merak ediom WA kurmadan DC kursam bişi olmaz di mi ?
  • Süper bir strateji oyunu dawn of warı severek oynuyorum
  • quote:

WA kurmadan DC kursam bişi olmaz di mi ?
    DoW bile kurmana gerek yok DC kurman için.
  • ya WA kurmassan dark crusade online oynarken imperial guard ları seçemezssin
  • Arkadaşlar Warhammer 40knın maketlerini yapıp oynuoruz .Eğer maketten ve warhammerden zevkalıyorsanız muazzam birşey kadiköyde marakeşin üstündede kulübümüz var yetkili Onur diye bir arkadaş bilgi almak istiyen benle irtibata geçebilir...

ORJINAL SİTESİoyunun

Bu linkten amerikadaki orjinal siteye girebilrsiniz....Genişbilgi alabilrisiniz bu oyunla ilgili..

Buda kulübümüzn forumları

• quote:

ben dawn of war'ı aldım,winter assaultu araştırdım ama bulamadım ama dark crusadeyi buldum.winter assault'u kurmadan dark crusadeyi kursam imperial guard ile oynayamaz mıyım?winter assault'ı gerçekten çok istiorum,görevde en son çıkan demon sonra neler olcak çok merak ediom WA kurmadan DC kursam bişi olmaz di mi ?

Hatırladığım kadarıyla hiçbirini kurmadan direk DC kurarak tüm ırklarla oynayabiliyorsun.

Gerçekten sağlam oyun.Hatmettim bıraktım.Yeniden kurmak lazım.
  • bu oyunda skirmish varmı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.