Şimdi Ara

Warhammer 40.000 Fanatikleri Buraya (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: spice boy

bu oyunda skirmish varmı...

Olmaz mı hocam. Haritada bol.
  • Death to the False Emperor!

Chaos 4Ever
  • yha ben en son dark crusade in demosunu oynadım da savunma binası göremedim full oyunda warmı ???????
  • abi deli oyunmuş bu ya az önce incelewdimde..alınacak oyunlardan bitanesi bence mutlaka alamalıyım
  • Dawn of War Collection oyununu ayın 24'ünde almıştım, 3 günde İngiltere'den geldi. Bu paket bugüne kadar çıkan tüm Dawn of War oyunlarını bir arada size sunuyor, toplam maliyeti 18.65 pound oldu bana, buna signed for posta da dahil. Çok güzel bir paket hazırlamışlar... Bu oyun ile birlikte diğer Relic oyunlarını da aldım, Company of Heroes Antology, Danw of War 2 Gold Editon ve Starcraft 2 Wings of Liberty. Starcraft 2 güncel oyun olduğu için fiyatı malum, ancak diğer oyunların fiyatları çok iyi. Shopto'dan bu oyunları almanızı tavsiye ederim...

İlk çıktığı zaman keyifle oynayıp bitirdiğim ancak kısa olduğu için (10 bölüm sadece) Dawn of War'ı kalan oyunlar ile beraber tekrar keyifle oynayacağımı düşünüyorum. Oyunlara ait resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum, gerçi daha Dawn of War 2 Gold Edition gelmedi ama bunlarla idare edin...

Warhammer 40.000 Fanatikleri Buraya

• SolidRock fotolar, oyunlar gıcır, güle güle kullan . O siteden getirtirken gümrük sorun olmadı mı, kredi kartıyla mı ödedin? Nasıl bir prosedür işledi? Aydınlatırsan sevinirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28326594/mpage_1/key_/tm.htm

Hocam bu konudan tüm bilgileri alabilirsiniz, konsol bölümünün efsane konularından birisi olmuştur zaten... Gümrük, alışveriş ve ödeme ile alakalı tüm bilgileri ilk sayfadan rahatlıkla edinebilirsiniz... Oyunu seviyorsanız kaçırmayın derim ama Dawn of War Complete Edition bitmiş sanırım, şu anda preorder'da, sanırım sonuncu oyunu ben aldım

• Warhammer 40000 Dawn of War II - Chaos Rising oyununda askerlerımı nasıl gelıstırcem catısmalarda gucsuz kalıyorum
  • Bölümü bitirmeden askerlerini geliştiremiyorsun. Görevi tamamladıktan sonra ekranda askerlerinin özelliklerini, kullandığı ve giydiğin ekipmanları göreceksin. Her level atlayışında sana yetenek puanları veriyor bunları istediğin yere dağıtacaksın. Kolay bir arayüzü var çözersin hemen. Dawn of War 2 ilk oyuna göre biraz daha rpg ye kaydığı için anlaması daha kolaydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Bölümü bitirmeden askerlerini geliştiremiyorsun. Görevi tamamladıktan sonra ekranda askerlerinin özelliklerini, kullandığı ve giydiğin ekipmanları göreceksin. Her level atlayışında sana yetenek puanları veriyor bunları istediğin yere dağıtacaksın. Kolay bir arayüzü var çözersin hemen. Dawn of War 2 ilk oyuna göre biraz daha rpg ye kaydığı için anlaması daha kolaydır.

Evet aynen öyle Bölüm içinde düşen wargearları toplamayı unutma. Bölüm bitince de karakterlerin özellikleriin göz önünde bulundurarak giydir. Karakter özelliklerinden kastım Force Commander'e +melee veren bir armor vermen gibi. Ayrıca karakterleri giydirmek kadar zevkli bir şey yok

• Oyun 1920x1080 çözünürlüğü desteklemiyor, çözüm için nete baktım ama bir yöntem bulamadım, bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Oyun 1920x1080 çözünürlüğü desteklemiyor, çözüm için nete baktım ama bir yöntem bulamadım, bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

evet malesef desteklemiyor. 1440*900 seçeneği var oda ekranın kenarlarını kırpıyor :( ama 40k II de tam destek var onu tavsiye etmiyorum ama çok farklılık var ikisi arasında.
  • su ucan adamlar varya onun hp sı dolmuyor kendılıgınden ama dıger adamlarda doluyor usde olsamda olmasamda :S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.