Şimdi Ara

Warhammer 40,000 Space Marine (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

oyun güzel ama forumda pek ilgi görmedi galiba

warhammer ismi ilgi çekmemiştir. genelde rpg ve strateji severler warhammer'ı bilir, sever ve sayar. fps-tps bölümünde olduğu için milletin ön yargısı olabilir.

büyük ihtimal öyle.oyunun aldığı puanlar ve optimizasyonu gayet iyi deneyin arkdaşlar
  • bakalım
  • 1 saat kadar oynadım oyun zevkli gidiyor fakat oyunun başlarında o taşlardan 4 silah çıktı bayadırda yeni bişey çıkmadı önüme silah olarak

umarım bu 4 silahla oyunu bitirmeyiz
  • Güzel oyuna benziyor Oynamak lazım, videosuna bakınca gayet ilgi çekici duruyo, katliam severler için bire bir
  • Evet 4 silah var sanırım. Controllerde 4 silah gösteryor yani. Ama oyun çok zevkli
  • 4 silah taşıyabiliyorsunuz ileri bölümlerde çeşitli silahlar geliyor.o zman taşıyacağınız silahlar arasında seçim yapmaya başlıyorsunuz.

Thunder Hammer ı alıp, jetpack le ork sürüsünün üstüne inerken çıkan gökgürültüsü beni kendimden aldı
    Close Combat - Chain Weapon - rotating chain teeth covered blade (e.g. Sword/Axe).
    Close Combat - Crozius Arcanum - eagle/skull-formed power weapon with a neuro-disruptor used by Chaplains.
    Close Combat - Force Weapon - psychic weapon, only used by a psyker (e.g. Librarian).
    Close Combat - Incinerator - high level flamer.
    Close Combat - Lightning Claws - bladed gloves, each blade is a mini power weapon, used in pairs.
    Close Combat - Multi-Melta - short range anti-tank weapon.
    Close Combat - Nemesis Weapon - special Grey Knight power weapon.
    Close Combat - Pistol - small version of a gun for close combat (e.g. Bold Pistol, Plasma Pistol).
    Close Combat - Power Weapon - disruptive energy field covered (sword, axe, glove).
    Close Combat - Power Gloves/Fists - disruptive energy field covered hydraulic power gloves.
    Close Combat - Storm Shield - energy shield, used with Thunder Hammer.
    Close Combat - Thunder Hammer - self destructive energy-explosion hammer (suicidal).
    Long Range - Cannon - large version of a gun (e.g. Plasma Cannon).
    Long Range - Assault Cannon - multi barreled gun, fires explosive ammunition in bursts.
    Long Range - Bolt Gun - smaller form, fires self propelled explosives.
    Long Range - Deathwatch Boltgun Ammo - shells filled with poison.
    Long Range - Lascannon - long range anti-tank weapon.
    Long Range - Missile Launcher.
    Long Range - Multi-Melta - tank hunter weapon.
    Long Range - Needle Sniper Rifle.
    Long Range - Plasma Weapon - kind of Plasma weapon (e.g. Plasma Pistol, Plasma Cannon), for light vehicles or groups of infantry.
    Long Range - Psycannon - Bolter with special warheads with ritually inscribed silver tips (Grey Knight Boltgun Ammo).
    Long Range - Storm Bolter or Bolter - gun for rocket propelled shells.
    Heavy Support - Heavy Weapon - larger version of a weapon (e.g. Heavy Bolter, Heavy Flamer).
    Heavy Support - Typhoon Missile Launcher - larger version of the Missile Launcher.
    Heavy Support - Whirlwind multi-launcher - dual heavy rocket launcher, for hitting infantry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 11 Eylül 2011; 0:56:34 >

• Arkadaşlar oyunu oynuyorum, çok beğendim. Orta seviye bi laptop a sahibim, ona rağmen full detay oynayabiliyorum. Fakat bir sorunum var. Çok action sahnelerde ses de yankılanma ve cızırdama oluyor. (Sadece bu oyunda)

Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Tüm driverlarım güncel.
  • bendede aynı sorun var öle yaptımı hemen ilerleyip save yapmaya çalış oyuna gir çık yap düzeliyor aynı sorun bndede var galiba oyunun sürümünden de kaynaklanıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

bendede aynı sorun var öle yaptımı hemen ilerleyip save yapmaya çalış oyuna gir çık yap düzeliyor aynı sorun bndede var galiba oyunun sürümünden de kaynaklanıyor olabilir

Şöyle mi yapıyorsun ? :

Cızırdamalar başlayınca, save yapar yapmaz oyun, ana menüye dönüp, tekrar oyuna mı giriyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

bendede aynı sorun var öle yaptımı hemen ilerleyip save yapmaya çalış oyuna gir çık yap düzeliyor aynı sorun bndede var galiba oyunun sürümünden de kaynaklanıyor olabilir

Şöyle mi yapıyorsun ? :

Cızırdamalar başlayınca, save yapar yapmaz oyun, ana menüye dönüp, tekrar oyuna mı giriyorsun ?

yok masaüstüne dönüyorum sonra tekrar oyuna giriyorum 30 saniyemi almıyor ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Şöyle mi yapıyorsun ? :

yok masaüstüne dönüyorum sonra tekrar oyuna giriyorum 30 saniyemi almıyor ;)

Yok dostum ya.. 5-6 dakika düzeliyor, sonra yine başlıyor of. Oyundan soğudum he..

• oyun baya güzel olmuş ama bu orc lar sıkmaya başladı lanetler sürü sürü geliyolar thorn hammer la ağzına ağzına veriyom :D
  • bnde sorun yok walla 2 defa yaptı bi dahada yok su an için sistemin mi kaldırmıyor dicem ama sistemin kötü olsa böle bi oyunu neden oynayasın

en son çare aklıma savelerini yedekle tekrar kur oyunu
  • cidden cok temiz oyun olmus teşekkürler thq
  • warhammer 40k II'nin ek paketi mi bu oyun?
  • o ses sorunu bende de oluyor nedense. az düşman varken sorun yok ama kalabalıklaşınca sesler kafayı yiyon hepsini öldürene kadar. ama oyunda bi yavaşlama takılma falan yok. zaten full ayarlarda oynuyorum. ses driverlarıyla mı alakalı acaba? diğer hiçbir oyunda olmuyor ama.
  • Ohh millet mis gibi oynuyor; bende açılmadı yahu; ikona tıklıyorum, halka 10sn kadar dönüyor, tık yok
  • oyun güzel ama, pek akıcı ve sürükleyici değil gibi geldi bana. Biraz öldür öldür ilerle olmuş.
  • Bu strateji değil miydi yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Ohh millet mis gibi oynuyor; bende açılmadı yahu; ikona tıklıyorum, halka 10sn kadar dönüyor, tık yok

Aynen hocam ya bu sorunu bende yaşıyorum, ne yaptıysam, ne ettiysem bir türlü açamadım. Driverlarım güncel sistem, fazlasıyla yeterli ama yok. :/

Çözebilen arkadaşlar varsa, yardımlarınızı bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.