Şimdi Ara

Warhammer 40,000 Space Marine (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oyunu oldukça beğendim bir Warhammer hayranı olduğumdan kaynaklanıyor olabilir fakat oyun oldukça güzel bence oyun olmuş gerçi ben PSN'den satılan Warhammer 40K Kill Team'i bile beğenmiştim.
  • Bugun 9.bölüme gelip bıraktım 1 günde bitirip tadını hızlıca almak istemedım :D ilaclı oyunda online yok :D
  • oyunu bitirdim. güzel oyundu. bazı bölümler baya zordu baktım 4-5 denemede geçemiyorum burayı trainer kullandım mecbur.
  • Arkadaşlar bu oyunun sağlam aspirinli versiyonu çıktımı aradım bulamadım,bulan varsa sorunsuz olarak,bana pm atabilirmi zorrent vs fark etmez hf,fs de olur.
  • bi tek bendemi grafikler sapıtıyor, siyah siyah garip tribal çizgiler çıkıyor oyun içinde :S
  • Oyunu beğenmedim arkadaşlar. Gears of war tarzı demişlerde hiçbir yenilik yok oyunda. Kalas gibi öldür geç yapıyorsunuz. Ayrıca multiplayer da tam bir facia. Direk kalas gibi adamlar öldürmeye çalışıyorsunuz. Hiç sevmedim 6/10 veririm en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Oyunu beğenmedim arkadaşlar. Gears of war tarzı demişlerde hiçbir yenilik yok oyunda. Kalas gibi öldür geç yapıyorsunuz. Ayrıca multiplayer da tam bir facia. Direk kalas gibi adamlar öldürmeye çalışıyorsunuz. Hiç sevmedim 6/10 veririm en fazla.

jump pack
  • appId not confıgured hatasu veriyor çözümünü bilen varmı?
  • Ses sorununu nasil duzeltebiliriz ?
  • Captain Titus' a ne oldu acaba hikayenin devamı filan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 23 Eylül 2011; 19:34:09 >
  • Millet Retribution'u mu indireyim bunu mu? hangisini önerirsiniz? biri strateji biri tps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Millet Retribution'u mu indireyim bunu mu? hangisini önerirsiniz? biri strateji biri tps.

İkisini de ikisi de başarılı oyunlar belik Retribution biraz daha başarılı.
  • bu oyun benim için safi hayal kırıklığı oldu,
    bir ultramarine hissini zerre veremedi,hele kılıçtır baltadır olayı çat çat tuşa basmadan ibaret olmuş
    grafikler ve ses idare eder ama zerre epiklik,bölümleri bitirince de bir yeahh dedirtmedi
    baya ilerledim ama doğru düzgün bir ara sahne bile göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

bu oyun benim için safi hayal kırıklığı oldu,
    bir ultramarine hissini zerre veremedi,hele kılıçtır baltadır olayı çat çat tuşa basmadan ibaret olmuş
    grafikler ve ses idare eder ama zerre epiklik,bölümleri bitirince de bir yeahh dedirtmedi

Sen ne tur bısey beklıyordun? napsınlar daha yani? bence gayette ıyı bır yapım olmus , ara videolardaki marine konusmaları For The Emperor! duygularımı kabarttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

bu oyun benim için safi hayal kırıklığı oldu,

Sen ne tur bısey beklıyordun? napsınlar daha yani? bence gayette ıyı bır yapım olmus , ara videolardaki marine konusmaları For The Emperor! duygularımı kabarttı

bence oyunu gearbox veya epic gibi bir firma yapsaymış tam olurmuş
    ayrıca yanımızdaki karakterlere bia'daki gibi emir verebliseydik,combo çeşitlerimiz olsaydı,oyun içinde daha(ilk çıktığında ki tanıtım videosundaki grafik tadında ) daha aksiyonlu,skill point dağıtmalı bir oyun olsaydı tam olurdu
    relic'in ilk(benim bildiğim)tps deneyimi olduğu için biraz eksik kalmış bana göre
    for the emperor iyide ben oyunda çatu çuta kılıçla orklara vururken bir god of war daki tatmin hissini alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 26 Mayıs 2012; 2:09:03 >

• yekepe haklısın oyunun fark yaratan bir yanı yok ama bize Warhammer evreninde geçmesi Space Marine olması yetiyor.
  • Oyunu bitiren arkadaşlar , oyunun sonunu anlatabilirmisiniz? Titusa ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

yekepe haklısın oyunun fark yaratan bir yanı yok ama bize Warhammer evreninde geçmesi Space Marine olması yetiyor.

warhammer sevdamızdan oynuyoruz
  • Bump
  • oyun devam oyununa açık kapı bırakıcak şekilde bitti,açıkcası chaos'lar olaya dahil olunca vaagggh nidasından bunalan bünyeye biraz iyi geldi,lakin gine de bir sonraki oyuna relic'in çok çalışması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 26 Mayıs 2012; 2:10:04 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.