Warhammer 40K Dawn Of War II ile alakası yok oyunun. Strateji oyunu değil bu.
İlginin az olmasının nedeni de insanlar isme bakarak RTS dir diye ilgilenmiyor.
Başlığa TPS dir diye mi yazsam ne yapsam
oyundna birkaç ss koyun bizde görelim güzel mi değil mi
oyunun sistem ihtiyaçları nedir arkadaşlar?
Oyun nasıl?
Oyuna giremiyenler Steam yükleyin sorun kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: xyro
Eyvallah kardeşim, dediğini yaptım ve sorun çözüldü.
İyi akşamlar
Multiplayer'da level atlaması baya kolay olmuş.
Ya bu oyunu xbox live da multiplayer oynayacaksın. Baya keyifli olur.. Şu ses sorununu da çözmemiz lazım :(
bunda ve diğer oyunların bazılarında başıma bir şey geldi oyuna tıklıyorum hiç bir şey olmuyor bilgisayarda öle masa üstünde duruyorum mal gibi. gereken her şeyi yükledim driverları güncelledim yine olmadı format attım yine olmadı var mı önerisi olan :S win7 x64 kullanıyorum
quote:
Steamle sorunu hallettik saolasın
quote:
çok teşekkürler
Bu sene çıkan en güzel oyunlardan biri beni kana doyurdu resmen. Hala bunun Rts olduğunu sanıp oynamayan insanlar var ne acı onlar için çok şey kaçırıyorlar bu senenin ilk üçü space marine dead island battlefield 3 olacaktır benim için
Deneyelim bakalim cok ovulmus ...
quote:
Orijinalden alıntı: Saşha
Multiplayer'da level atlaması baya kolay olmuş.
30'dan sonra görürüm seni
torrentten indirmeye başladım
**** bakalım
Oyun iyi güzel hoş da (kana susamışlar için bire bir ) nedense oynarken sıkılıyor buldum kendimi. Yakın dövüş olayı sorun değil ama silahları kullanırken, özellikle Bolterlar, biraz etkisiz gibi, ki aslında space marinelerin asıl silahları bunlardır. Çok zor durum olmadıkça ya da Ripper squad üyesi değillerse bu kadar yakın dövüşe girmezler ama bu oyunda biraz yakın dövüş için zorlamışlar bizi.
Multi eğlenceli baya. özellikle jet pack kullanımı güzel sonuçlar yaratıyor.
konuyu baltalamis gibi olmiyimda warhammer serisini cok seviyorum.multi oynamak icin orjinal alicamda vodem baglantisi ile multi oynanir mi
Herseyi harika oyunun ama bikac kusuru var bunlar:
1)KONSOL PORT(Yani yapimci tarafindan Pc nin boynuna ip gecirmek anlaminda hurdalarla arasi acilmasin diye)
2)Sesler Uzerinde Calisilmasi gerekiyor ayak sesleri silah sesleri vs...
3)HURDA PORT oldugu icin grafiklerde gunumuzun gerisinde.
Bunlarin disinda senaryosu guzel multiplayer i harika.
Kisisel puanim 10/7
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Oyun iyi güzel hoş da (kana susamışlar için bire bir ) nedense oynarken sıkılıyor buldum kendimi.