Şimdi Ara

Warhawk PS3, 2 şekilde geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece online olarak oynanabilecek Ps3 exclusive' imiz Warhawk 2 şkilde kullanıcı ile buluşacak.

1: PSN den indirilecek Warhawk oyunu. 20,30 dolar civarı olacak.

2: Piyasada satılacak versiyonu 60 dolar olacak. Beraberinde Headset ( kulaklık ve mikrofon aparatı ) ile gelecek. Ayrıca yapım aşaması, yapımcıyla röportajlar, ve diğer oyunların demoları ile gelecek.

http://www.ps3fanboy.com/2007/05/19/warhawk-final-formats-finally-figured-out/

Bene kesinlikle 60 dolarlık versiyon alınmalı. Çünkü orijinal Sony headset fiyatları 30 doların üstünde. Karar size kalmış...

Oğuz...

• Pek ilgimi cekmiyor bu oyun, bi ciksin bakalim iyiyse aliriz cdsini
  • Süpernova hoş geldin Ulen hangi birine para yetiştircez yaff
  • quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

Süpernova hoş geldin Ulen hangi birine para yetiştircez yaff

Hoşbulduk Emrecim Sırayla hepsini alacağız. Değiş tokuşla, biriktirip, sabredip, hazımsızlık yapmadan, gerektiği şekilde alıp oynayacağız. Hiç merak etme. Kafana takacağın en son şey para olsun, biz ne gine duruyoruz olum

Hep beraber çıkacağız bu işin altından işte. Türkiye de Ps3 piyasası ki sanıyorum dünyadada bu artık böyle olacak, ya Ebay'lere, Gittigidiyor' lara bakacak, ya da bolbol değiştokuşa bakacak. Fena mı!? Yeni dostluklar krarız kimbilir tanıştığımızda ne güzel işte. Yaşasın PS3!

İnsan dostu...

• Oğuz başlıkların ve mesajların daha olgunlaşmış gibi geldi banabence bu çizgini sabit tut
    V de kesinlikle 360 bölümüne girip bir iki fanboy uun şikayetleriyle banlanmanı yasaklıyorum,ps3 bölümünde sabit kal anlaştıkmı
  • Kahrolsun Efruz dikta yönetimi.
    Yaşasın demokratik forum ahlakı.

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Oğuz başlıkların ve mesajların daha olgunlaşmış gibi geldi banabence bu çizgini sabit tut
    V de kesinlikle 360 bölümüne girip bir iki fanboy uun şikayetleriyle banlanmanı yasaklıyorum,ps3 bölümünde sabit kal anlaştıkmı

Elimden geleni değil Sedat, sizlerin istediğinizi yapıyorum bu sefer söz.

Sadece belli nick' inin baş harfi '' W '' ile başlayan üye karşma çıkmasın bana fake demesin yeter! Banlanırsam bilin ki onun yüzünden olacak! Kendime laf ettirmem. Bundan önce böyle bildiniz aynen yoluma devam ediyorum. Haksızlığa yer yok benim karakterimde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 3:22:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Noldu be!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

quote:

Noldu be!?

Efruz'a gülüyo galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

quote:

Noldu be!?

Efruz'a gülüyo galiba

Bence bana gülüyo Bakalım ne diğecek?

• Yok yok bişi devam edin.
  • beta triali için kayıt yaptirdim aam bakalim.yükleyince betasini izlenimlerimi paylaşırım
  • Alıp oynayacağım bir oyun değil.. Delikanlı adam karada savaşır
  • Zaten bununla Lair aynı. Birinde Ejderha, birinde uzay gemisi midir nedir ondan var işte. Oyunlar tıpatıp aynı. Üff! karnım acıktı. Pizza Hut' ı arıyorum var mı gelen!?

Telefon: 0538 701 22 ..

Sonuncuyu söylemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.