Arkadaşlar herkese şimdiden iyi günler benim sorunum warhead de çöznürlük ayarlarını değiştirince menüler sapıtmaya başlıyor yani şöyle anlatayım mouse u herhangi bir seçeneğin üzerine getirdiğimde seçemiyorum ya biraz aşağısına yada biraz yukarısına getirdiğim zaman seçebiliyorum. oyun içerisinde de aynı sorun oluyor. ikin sorunum ise 37 mb boyuntundaki patch 1 yamasını kurdum ama sonraki yamaları kuramıyorum. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: byhan27
Arkadaşlar herkese şimdiden iyi günler benim sorunum warhead de çöznürlük ayarlarını değiştirince menüler sapıtmaya başlıyor yani şöyle anlatayım mouse u herhangi bir seçeneğin üzerine getirdiğimde seçemiyorum ya biraz aşağısına yada biraz yukarısına getirdiğim zaman seçebiliyorum. oyun içerisinde de aynı sorun oluyor. ikin sorunum ise 37 mb boyuntundaki patch 1 yamasını kurdum ama sonraki yamaları kuramıyorum. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Sorunun cevabı çok basit. Ekran kartı Crysis oyununu o çözünürlük ve ayrıca diğer ayarları aynı anda çalıştırmaya tam olarak yetmiyorsa o olay oluyor. Ya çözünürlüğü düşür yada diğer ayarları düşürerek olayı çözmeyi dene. O sorunun tek çözümü bu dur.
Bu arada bildiğim kadarı ile Warhead için 1 adet yama var oda çok gereken bir yama değil. Crysis Oyunun resmi sitesin de sadece 1 adet yama görünüyor. Diğer yamalar Online oyun olan Crysis Wars için
Görmediniz sanırım arkadaşın ekran kartı HD4870, çözünürlüğün yada grafik ayarlarının yetmeme gibi bir durumu olamaz, bununla alakası yok. Bu sorun bende de oyunu birkaç saat oynadıktan sonra durdurup çözünürlüğü değiştirince bir defa olmuştu. Ekran kayması gibi bir durum, tıklama menülerinin birkaç santim altına mausla tıklamak gerekiyor işlev görmesi için. Ben oyunu tamamen kapatıp açınca düzelmişti.
Belgelerim\My Games\Crysis_WARHEAD\game.cfg dosyasını not defteri veya başka bir programla açın: r_Width = r_Height = değerlerini bulun istediğiniz çözünürlüğü yazın r_Width = 1280 r_Height = 1024 gibi kaydedip oyuna girin, belki bu şekilde çözüm olabilir.