bence tersine en guclu meslektir..Pasif skili hp sorununu cozuo.atack def artırıcı buff ise muhtesem zaten..yani yapma ezigg yazma ayıp
Bence eziktir... Herkesin kendi fikri vardir elbet. Belki de ben wariorla oynayabilecek kadar iyi degilim ama bence en iyisi hunter.
quote:
Orjinalden alıntı: HeroOfWorld
Bence eziktir... Herkesin kendi fikri vardir elbet. Belki de ben wariorla oynayabilecek kadar iyi degilim ama bence en iyisi hunter.
Hunterın ne özelliği var bizi bi aydınlatırmısın
quote:
Orjinalden alıntı: exmali
quote:
Orjinalden alıntı: HeroOfWorld
Hunterın ne özelliği var bizi bi aydınlatırmısın
Passive skill i defans oldugu icin defans elbisesi giymek zorunda kalmiyorsun. Ayrica 50 lvl de ranger oldugunda tek sorunun sd kaliyor bunu da full sd bonus giyerek telafi edebiliyorsun.
Dedigim gibi belki de ben warior ile oynayamayacak kadar ezigimdir. Ben surekli heal pot basamam ole!
Bence kişinin oynayışına bağlı olarak değişebilir. Çünkü hunter arkadaşın dediği gibi sürekli pot basmak istmiyor yani yavaş ama az ölerek ve çok rahat kasıyor. Warrior diyenler ise daha dikkatli belki biraz daha çok ölerek ama daha hızlı kasıyorlar. İşte ama herkes sürekli dikkatini vererek kasmak istemeyebilir. Soruyu soran arkadaşım bu yazının içinden kimin güçlü olduğunu kendi oynayışına göre seçsin.
Warrior 'u 12 yaparsan hunterdan fazla defans werior. atrica hp sorunu nu passive skill ile cözdügün için str ya daha az werme imkanin oluoyr e str ye werecegin pointleri int'e wererek s.a ve s.d defansaini dahada arttirabilirsin. hunter ise str ye belli bir oranda wermek zorundadir
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldo718
Warrior 'u 12 yaparsan hunterdan fazla defans werior. atrica hp sorunu nu passive skill ile cözdügün için str ya daha az werme imkanin oluoyr e str ye werecegin pointleri int'e wererek s.a ve s.d defansaini dahada arttirabilirsin. hunter ise str ye belli bir oranda wermek zorundadir
Str s.a da verir. Fazla olmasinda sakinca yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme