Şimdi Ara

Warior oynayan iyi yuxek lvl arkadaslar yardımınıza ihtiyacım war

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm yeni karakter actım 90hp verdim gerisini str ye verecem
    su an lvl 38 ama ben hiç memnun deyilim hic iyi damage vuramıyorum
    skilleri ise 1 : attack 2 : defans olarak verdim vuduum damage 250 elimdeki 92 atak veren grim scytle
    wariorlar lvl kactan sonra sağlam olurlar??
    hangi skille max damage verebilirim ??
    defans konusunda sıkıntım yok 530 defans war gittikce dahada yukselir

Glave +2 war (133) atak war 39 da kullanabiliyorum recude ledim
    bu silah iyimidir bu silahla lvl im ilerledikce iyi işler yapabilrimiyim?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER......

• warrior 55 den sonra evk vermeye baslar yavas yavas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

warrior 55 den sonra evk vermeye baslar yavas yavas
    ben ve 55 birbirine cook uzak bir kelime
    ama daha once 53 mage yapmıstım :))
    neyse yani ben 55 lvlden once bisey yapamııcam değilmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Bestboy_sansar

Alıntıları Göster
    lvl 61 ol master ol str yi 228 te bırak hp yi 94 te +8 raptor ve shell giyebilirsin ayrıca en az attack 1900 olur (itemlerine gore degısır) stat pointlerini de attacka ver ve berserker var ondada 5 tane var kendi 15 strni verebiliyosun ben ole yaptım gerisini defansa...

• quote:

Orijinalden alıntı: knight_maduru

lvl 61 ol master ol str yi 228 te bırak hp yi 94 te +8 raptor ve shell giyebilirsin ayrıca en az attack 1900 olur (itemlerine gore degısır) stat pointlerini de attacka ver ve berserker var ondada 5 tane var kendi 15 strni verebiliyosun ben ole yaptım gerisini defansa...

Alıntıları Göster
    warrior iyidir üzülme boşuna lvlini yükseltmeye bak sen sonrası gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

warrior iyidir üzülme boşuna lvlini yükseltmeye bak sen sonrası gelir

Alıntıları Göster
    Bukadarmı biraz daha bilgilendirecek yokmu fazla bilgi goz cıkarmaz
    :)
  • quote:

Bukadarmı biraz daha bilgilendirecek yokmu fazla bilgi goz cıkarmaz
    :)

Alıntıları Göster
    Benim cyperda LvL 60 warirorum var..

attack + berserker e verdim...

ii çakıom :D

LvL 60 OLMADAN wariror pek bi iş görmez açıkçası

Id=DaRkDevil pm me atın !! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Benim cyperda LvL 60 warirorum var..

attack + berserker e verdim...

ii çakıom :D

LvL 60 OLMADAN wariror pek bi iş görmez açıkçası

Id=DaRkDevil pm me atın !! :D

Alıntıları Göster
    Bir şey sorucam bende de worrior var 5 tane defans skilli var ama hiç birini kullanamıyorum onu bırak kısayol bölümüne bile taşıyamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur54529

Bir şey sorucam bende de worrior var 5 tane defans skilli var ama hiç birini kullanamıyorum onu bırak kısayol bölümüne bile taşıyamıyorum...

Alıntıları Göster
    onlar pasif skill aga
    meselaa orda yazıo resistance 30 skilli onu kullanamıon o zten ''U'' karakter bulumunde war oluyo eğer elinde kalkan olmazsa yarsıını veriyor 30 is 15 60 ise 30
    ole iste ilk gorduumde bende cook sasırdım
  • quote:

onlar pasif skill aga
    meselaa orda yazıo resistance 30 skilli onu kullanamıon o zten ''U'' karakter bulumunde war oluyo eğer elinde kalkan olmazsa yarsıını veriyor 30 is 15 60 ise 30
    ole iste ilk gorduumde bende cook sasırdım

Alıntıları Göster
    hemen restat yap
    Defansı salla
    Full atack git
    Paper warrior ol
    lvl 30 a kadar civ civ olmanın nimetlerinden faydalan
    Lvl veren questleri boş geçme
    45 olana kadar goblinde yanına bir iki civ cvi alarak kas
    Civcivlere karşı cömert ol
    45 den sonra deru partylere takılmaya çalış
    50 yi geçince apos partylerden çıkma
    ( Not Paper olunca str ii olduğundan bardish, Glave ve raptoru aynı lvl warriorlara göre cok daha düşük lvlde kullanırsın ayrıca aps takılacağın için chitin armor fala aramasın En dandiğinde +7/12 str armor set yapıp dalarsın. Sakın chitn armor falan bulayın alayım diye kendini yorma, paranı biriktir. +6 olunca çok lazım lacak)
    60 olunca restat yap ve chitin shell için yetecek kadar hp wer

BUNLARI YAPARSAN KAFEDEN BİLE OYNASAN 1 AYDAN ÖNCE +60 OLURSUN

(BU MESAJI 9 KİŞİYE DAHA GÖNDER...LOL..)

İŞİN ÖZÜ BUDUR

SAYGILAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerkek

hemen restat yap
    Defansı salla
    Full atack git
    Paper warrior ol
    lvl 30 a kadar civ civ olmanın nimetlerinden faydalan
    Lvl veren questleri boş geçme
    45 olana kadar goblinde yanına bir iki civ cvi alarak kas
    Civcivlere karşı cömert ol
    45 den sonra deru partylere takılmaya çalış
    50 yi geçince apos partylerden çıkma
    ( Not Paper olunca str ii olduğundan bardish, Glave ve raptoru aynı lvl warriorlara göre cok daha düşük lvlde kullanırsın ayrıca aps takılacağın için chitin armor fala aramasın En dandiğinde +7/12 str armor set yapıp dalarsın. Sakın chitn armor falan bulayın alayım diye kendini yorma, paranı biriktir. +6 olunca çok lazım lacak)
    60 olunca restat yap ve chitin shell için yetecek kadar hp wer

BUNLARI YAPARSAN KAFEDEN BİLE OYNASAN 1 AYDAN ÖNCE +60 OLURSUN

İŞİN ÖZÜ BUDUR

SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bestboy_sansar

AGA 50 DE ANCA AMA 55 NORMALDE

• quote:

Orijinalden alıntı: M@TRIX_78

quote:

Orjinalden alıntı: Bestboy_sansar

AGA 50 DE ANCA AMA 55 NORMALDE

Alıntıları Göster
    Kankiler yukarda yazdıklarımı ben uygulamadım. İşin aslı ben hamallık yaptım. Çünü yukarda yazdığım şekilde hiç hp wermemiş hep str gitmiş we elinde raptorla dolaşan adamlar var . Benim 1 ayda kastığımı adam lar 1 haftada kasmışlar ( abartmıyorum)
    Warrirora apostan başkası haram. Boşa zaman kaybı. Belki biraz Ash kesilebilir o kadar ama ; ful str+ atack + (+7/12 str paper set)+apos paryt = master warrior
    Arkadaşın yerinde olsan hemen restat yapar hp ye 1 puan dahi wermem. Şunu bilmek lazım ki priest ve warrior solo lvl kasamaz. Bu ikisi etle tırnak gibi hep party takılmak lazım. Bi Priest bulup scolar familyası keserek de rahatça lvl 45 olabilirsiniz. Sonrasında ise kesinlikle deru ve apos. İtem aramakla da wakit kaybetmeyin derim ben. Kasada her zaman paranız olsun bazen çok kelepir şeyler çıkabiliyo ( Mesela ben +6 Raptora yazım yanlışı sonucu 8 M yazmış ve baya bir zarar etmiştim)
    Bol kasmalar ....
    SAYGILAR...

• quote:

Kankiler yukarda yazdıklarımı ben uygulamadım. İşin aslı ben hamallık yaptım. Çünü yukarda yazdığım şekilde hiç hp wermemiş hep str gitmiş we elinde raptorla dolaşan adamlar var . Benim 1 ayda kastığımı adam lar 1 haftada kasmışlar ( abartmıyorum)
    Warrirora apostan başkası haram. Boşa zaman kaybı. Belki biraz Ash kesilebilir o kadar ama ; ful str+ atack + (+7/12 str paper set)+apos paryt = master warrior
    Arkadaşın yerinde olsan hemen restat yapar hp ye 1 puan dahi wermem. Şunu bilmek lazım ki priest ve warrior solo lvl kasamaz. Bu ikisi etle tırnak gibi hep party takılmak lazım. Bi Priest bulup scolar familyası keserek de rahatça lvl 45 olabilirsiniz. Sonrasında ise kesinlikle deru ve apos. İtem aramakla da wakit kaybetmeyin derim ben. Kasada her zaman paranız olsun bazen çok kelepir şeyler çıkabiliyo ( Mesela ben +6 Raptora yazım yanlışı sonucu 8 M yazmış ve baya bir zarar etmiştim)
    Bol kasmalar ....
    SAYGILAR...

Alıntıları Göster
    sen reskill yap attack+berserker ossun yada her nese eline ii bişe geçir 94 e kadar hp ver ama 58 den sora tamamla hp i warrior sen orda az vurdum diosun ama seri seri vuruosun ben dts ye 2 saniyede 1000 vurodum(attack 45) çünkük dolma süresi çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: sakally

sen reskill yap attack+berserker ossun yada her nese eline ii bişe geçir 94 e kadar hp ver ama 58 den sora tamamla hp i warrior sen orda az vurdum diosun ama seri seri vuruosun ben dts ye 2 saniyede 1000 vurodum(attack 45) çünkük dolma süresi çok az

Alıntıları Göster
    arkadaşların dedikleri doğru, ama ben görüntüye önem veren insanlardan olduğum için chitin giymesem biyerlerim şişerdi :) onun için hpyi 90a kadar verip gerisini str ye verdim..

skillerde ise atak'a ver hepsini.. yan skill olarak +15str ye kadar passion'a, gerisni de defansa ver çok klas oluyo :)

warrior kasmak zor be dostum.. ama 60 olduktan sonra oynaması çok zevkli oluyo:)

DİP NOT: sabahtan beri apos kesiyorum bileklerim çürüdü, gözümü kapatnca aposlar geçio önümden :) yok yok çok zararlı bi oyun bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: sakally

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sakally

yas skiilini berserkere ver ki deru gibi eziq yaratik sana 400 vursun cz de 1 magele bile bas edeme berserkere sadece 5 tane ver sonra kalan yan skiller defansa boyle yap...........

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

Orjinalden alıntı: sakally

yas skiilini berserkere ver ki deru gibi eziq yaratik sana 400 vursun cz de 1 magele bile bas edeme berserkere sadece 5 tane ver sonra kalan yan skiller defansa boyle yap...........

Alıntıları Göster
    lvl 58e kadar 90hp gerisi str ile git 59olunca birisini hpye diğer 2stat point hakkını str ye wer 60olunca 3 ünü birden hp ye wererek 94hp yi bul ondan sorna hep str git warriorlar 60dan sonra iyi olurlar ondan önce birer hiçdir.. skiller attack defans götür çünkü defans hem defansını hemde resistlerini harika yönde etkilior ve ör: cz de bir mage karşına geldiğinde lightning ise sendeki defans skill inden gelen resistler lr pot basmasan bile mage i kolaylıkla yenmeni sağlıyor..eline daha ii bir silah almaya bak o silahla hiç bir şey yapamazsın premium değilsen bir süre abyss kas bir glave al +6/60 sorna chitinleri +6ya çıkar ardından +7str aksesuar tamamla sorna atilla samma falan kesebilecek duruma gelirsin hatta çok zorlarsan dervish founder bile kesebilrisin 55lvl a doğru kendine ii bir debuff 1920healer ark bull boss nerde siz orda bas scrolları o atsın debuff heallesin seni sonra paraya para demessin gaza geldim biraz fazla yazdım çünkü ben öyleydim ama warriorum invalid pass dior

• HEPSTR YE VER BUNDAN SONRA SKİL OLARAK İYİ VERMİŞSİN LEWEL 40 DAN SONRA GÜÇLENİRSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7thsense

HEPSTR YE VER BUNDAN SONRA SKİL OLARAK İYİ VERMİŞSİN LEWEL 40 DAN SONRA GÜÇLENİRSİN
    Ya millet nasıl kasılacağını hiç bilmiyo.
    hp 94 olacak bu şart ama lvl 60 olduğunda 94 olmalı. Ash Knight keserek lvl 60 olamazsınız. Apos partyde kasacaksınız. Onun için paper olun. Lvl 60 olana kadar da hp ye 1 puan bile vermeyin.60 olunca basın restatı hpyi 94 yapın yine 60 olana kadar defans da hikaye. Nasıl olsa 60 tan önce hiçbieşey warrior. CZ de ne işi war. HA ama ben adamlara np hediye edicem diyosa o başka. Tahminim 4-5 defa ölünce bundan da vazgeçersiniz
    Bu dediklerim pk için değil Lvl kasmak içn. Bazıları CZ yi işe karıştırıyo. Tabiiki cz için atak + defans gidilir. Ama lvl için +15 str şart. Yoksa priestlere +15 str pls der durursuz.( Şahsen +15 str diye diye dilimde tüy bitti. Adamlar bir tıklama yapacaklar bin dereden su getiriyolar )
    Bana güvenin....
    Her zaman Her yerde en büyük Warrior :::::))))

• quote:

Ya millet nasıl kasılacağını hiç bilmiyo.
    hp 94 olacak bu şart ama lvl 60 olduğunda 94 olmalı. Ash Knight keserek lvl 60 olamazsınız. Apos partyde kasacaksınız. Onun için paper olun. Lvl 60 olana kadar da hp ye 1 puan bile vermeyin.60 olunca basın restatı hpyi 94 yapın yine 60 olana kadar defans da hikaye. Nasıl olsa 60 tan önce hiçbieşey warrior. CZ de ne işi war. HA ama ben adamlara np hediye edicem diyosa o başka. Tahminim 4-5 defa ölünce bundan da vazgeçersiniz
    Bu dediklerim pk için değil Lvl kasmak içn. Bazıları CZ yi işe karıştırıyo. Tabiiki cz için atak + defans gidilir. Ama lvl için +15 str şart. Yoksa priestlere +15 str pls der durursuz.( Şahsen +15 str diye diye dilimde tüy bitti. Adamlar bir tıklama yapacaklar bin dereden su getiriyolar )
    Bana güvenin....
    Her zaman Her yerde en büyük Warrior :::::))))

Alıntıları Göster
    arkadaslar benim lvl 45 warriorun elinde +6 bill 125 vardı.salaklıgımdan upgrade yapmaya calıstım ama olmadı. su anda +2 slayer 70 +3 blade 68 var beni idare edermi.? isin kotusu ben en azından bill halbert bardish gibi silahları nasıl elde edebilirim?uzerimde chitin +2 var simdilik idare edermi?server xigenon. +1 glave yi kac para ya almalıyım lutfen yardımcı olun......

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.