Şimdi Ara

Warior Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

giga konusunda haklı olabilirsin pe konusundada ama benim burda yaptığım bir kıyaslama yani hangi durumda fazla str yada hangi durumnlarda fazla defans weren takıları kulancağmız bakımında bir öneride bulundum ama bence we daha iyi 2side 5 str weriyor pe 20 def we 15 def weriyor we 80 hp bonus pe 5 healt bonus weriyor bu açıdan bakarsak pe biraz daha iyi görünebilir fakat we 40 mp 10 posion 10 flame 10 glasier 10 lightning resistans weriyor bunları küçümsememek lazımsonuçta paramun brahman gibi yaratıklar lightning ister

PE, WE den çok mana veriyor deneyebilirsin. Warriorda Health Bonus Mana da ekler 40mp den çok daha fazla ekler hemde 65+ bir warriora 5 health bonus 80 kadar mana 100 kadar hp ekler en az. Resistance bir warrior için öncelik değil bence pk için söylüyorum. Sonuçta defans skilli verdiğin için kolay kolay stun veya slow olmazsın. Rogue için çok önemli o yatsınamaz ama warrior için aynı fikirde değilim. Zaten piyasayada bakarsan PE, WE den çok daha pahalıdır. Kaldı ki isim yapmış warriorların bir çoğu PE kullanıyor. F9 +0WE +0 PE, Hitmachine +2 +1 PE, SexWithSatan +0 Dual PE kullanıyordu WE den daha iyi bence:)

• Warrior arkadaşlar için işe yarar
  • ahh be kardeşlerim +7 hell breaker olacak bi 70 sütü warriorda ozaman görün ne oluyo +8 raptordan bile daha ii
  • sen enden bahsedıosun ya o ıtemlerı alacak para warmı dıye sormuosun hıc ?? mantklı yaz allah askına
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_river

takı konusunda yanılıosun warriorda hp ve defans atack tan çok daha önemlidir toto impact takınca str si fazla olan takı takmanın alakası yok ozaman da kullanacağınız en iyi takılar aynıdır +8 raptor taktığınızda da , toto impact yada benzeri silahlar zaten seriliği ve ikisinin içerdiği damage açısından raptordan daha etkilidir. giga ise pk da kullanılacak en iyi silahtır ayrıca giga +8 2 tane raptor +8 değerinde demişsin buda yanlış , 2 tane raptor +8 le al bakaım giga +8 ben vercem raptorları :)
    p.e , w.e den daha pahalı çünkü arasında yaklaşık 40 healt ve 6 defans fark olur (yüksek lvlda ve warriorda)
    eşit lvl charlarda birine toto impact dierine raptor alarak vs yapmıştık, toto impact olan kazanmıştı her seferinde , toto - impact, raptordan çok daha iyi sonuç verir. raptorun en büyük avantajı ise daha fazla damage verdiği için cz de ks ile daha iyi adam alırsınız :) ii+8 de raptordan iyi dir.

wariorda defansın we hp nin önemli olduğunu biliyorm zaten bende orda dikkat ettiysen 1 tane dr takısam 1 tanede roc takıyorm dr zaten defans werio sadece str wermio sadece hpden kaybediyo. ayrıca raptor bence totodan daha iyi çünkü yapılan combolar belli r+skill+w+s yada s+r+skill yada r+skill+w burda combo yaparken toto raptordan hiç bi zaman aşlırı hızlı deildir sadece rsi hızlıdır combo yaparkende iyi bi combocu aşıurı hızlı combo yapıyosa 2sindede sadece 1 tane r iler raptorla 7 tane hs vuruosan totoyla 8 hs vurursun en fazla buda we arada rahat200 ap oynar .

• quote:

Orjinalden alıntı: 004kaka

sen enden bahsedıosun ya o ıtemlerı alacak para warmı dıye sormuosun hıc ?? mantklı yaz allah askına

saçma sapan konuşma ya lvl 60bi warior artık +7 raptor alabilir sen eziqsen okuma arkadaş ben +70 wariorlar için konuşuyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzaslan66 -- 17 Nisan 2007; 13:36:28 >
  • çok teşekkürler yararlı bir topic olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.