Şimdi Ara

Warior Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yazdıklarımın tamamen kendi düşüncemdir, sizin düşüncenize saygım vardır.

Knight Online'nı 2 seneden beri oynuyorum, ve bu 2 sene boyunca hep warior olmuşumdur hiç bi zaman asas veya mage olmak aklımın ucundan geçmedi.Ve bu 2 sene boyunca warior hakkında çok tecrubem oldu ve bunları size sunmak istedim.

Tek el silahlar
    Raptordan daha iyi olarak bilinir raptor very slowken tek el silahlar normaldir, raptordan daha hızlıdır yani. Tek el silahlardan en güzel spear totomic spear dır bunu herkes bilir.Fakar sol ele alınacak silahlar her zaman tartışılmıştır.Impact, hanguk sword ve giga en çok kulanılan sağ el silahlardır.Benim tercihim her zaman hanguktan yana olmuştur.Çünkü sağ elimize aldığımız silahın apsinin tamamı işlerken sol elimize aldığımız silahların apsinin yarısı geçer yani sol elimize aldığımız silahın apsi o kadar önemli deildir.Fakat hanguk sword'un bonusları arasında strde war yani sol elimize aldığımız silahın wereceği apden daha fazla ap werir. Giga ise apsinin çok düşük olmasına rağmen werdiği dex bonus sayesinde çok seri vurabiliriz.Sizin tercihiniz Unique itemlerden değilse tabikide Impact sol ele alınacak en iyi silah olarak bilirnir.

Çift el silahlar
    En iyi çift el silah raptor mu giga mı diye tartışılır bu sizin tercihinizdir.+8 raptorun atağı 187dir. +8 giganın ise 167 dir.Raptor very slow dur giga slow dur giga seri olduğu için, verdiği bonuslar için ve dondurduğu için tercih edilir.tecih size kalmış bu 2 silah arasında seçimizini siz yapın +8 giga 500 gb civarı +8 raptor 250 gb civarı lvliniz yüksekse (+70) gigayı tercih ederim zaten atağınız yüksek olcak size bonus lazım olcak ama daha 60-62seniz +8 raptoru tercih ederim size atak lazım çünkü.

Kıyafetler
    Her zaman tartışılan bir başka şeyde +7 shell mi +8 çitinmi? herkes karizma için +7 shell der, ama kesinlikle +8 çitin arasında çok az bi defans oynar. Örneğin +7 shell helmet ve +8 çitin arasında sadece 1 defans oynar 3 str fark eder.

Takılar
    Takılar çok küçük bir ayrıntı olarak görünür ama çok büyük roller oynar.Ve warior için en iyi takılar wp(warior pendant) roc we(warior earing) iron belt yada glas belt tir bu böyle bilinir.Fakat her silaha ve giysilere göre farklı takılar takılmalıdır.
    Tek el silahlar: totomic spear ve hanguk veya Impact bence +2 lupus, +12 küpe, +0 we, +14 kemer, +1 dr ve +0 roc kulanılmalıdır. Eğer wp dual roc ve dual we kullanılırsa atak çok düşük olur +1 dr(diamond ring), +0 rocla hemen hemen fiyatı aynıdır. +0 dr 10 str werir +1 dr 15 str +0 roc ise 7 str werir roc fazladan healt bonus ve fazla defans olduğu için tercih edilir.Ama tek el silah kulanan kişi seriliğe önem werir ve seriliğin yanında atakta önemlidir eğer dr yerine roc yada +2 lupus yerine +0 wp kulanırsa atak çok düşük olur +2 lupus 14 str werirken +0 wp 5 str werir.
    totomic spear ve gigada ise dual we, +2 lupus, +14 kemer, dual +1 dr kulanılmalı giganın ap si düşük olduğu için takılar daha çok str içermeli dual we yeterince healt werir zaten lupus ve dr de defans werir eğer dr deilde roc kulansaydık defans ve healt fazla olurdu fakat atak olmazdı zaten giganın ap si az bonuslardan dolayı kulanılan bi silah dahada fazla healt bonus istersek adam kesemeyiz
    çift el silahlar: Önce raptordan başlıyalım.Raptor zaten yeterince atak werir raptor kulanırken defans daha önemlidir.dual we, dual roc, glass belt, veya iron belt, lvliniz yüksekse iron necklace lvliniz düşükse wp derim.Eğer roc deil dr yada we deilde normal str takı kulansaydık atağımız aşırı yüksek olurdu ama çift el silahlar zaten yeterince atak werir ve daha fazla str içeren takılar takmak mantıklı deildir healt ve defans daha önemlidir.
    Gigada ise +12 str küpe +14 str küpe +1 dr +0 roc iron belt wp öneririm. giga zaten hp ve mp werir o yüzden we demedim defansı ise hem wp hem dr hem roc hem iron belt werir.

Bunlar benim benim sahsi görüşüm eleştirilere açığım, ve saçma sapan yorumlar yapmamanızı rica ediyorum.

Not: kesinlikle alıntı değildir, bütün yazılanlar tamamen bana aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzaslan66 -- 16 Nisan 2007; 14:41:57 >

• Ellerine saglik Warriorum yok ama olanlar icin faydali olmus
  • Kardeş ellerine sağlık.
    Bu arada ben çok char değiştirdim şu anda yaptığım gibi 2 yıl aynı charı oynamayı nasıl başardın ?
    Şu an warriorumun üstünü başını satıp yan charım olan TheUnitte aktardım ama warriorun yeri başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Kardeş ellerine sağlık.
    Bu arada ben çok char değiştirdim şu anda yaptığım gibi 2 yıl aynı charı oynamayı nasıl başardın ?
    Şu an warriorumun üstünü başını satıp yan charım olan TheUnitte aktardım ama warriorun yeri başka
    2 seneden beri aynı charı oynamadım 2 sene boyunca hep warior oynadım cypher olimpia ve ronark serverlarında ayrı ayrı.
    warior gibi job tanımam 70den sonra üstelik gerek defans gerek atak herşey mekemmeldir wariorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzaslan66

2 seneden beri aynı charı oynamadım 2 sene boyunca hep warior oynadım cypher olimpia ve ronark serverlarında ayrı ayrı.
    warior gibi job tanımam 70den sonra üstelik gerek defans gerek atak herşey mekemmeldir wariorun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzaslan66

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Orjinalden alıntı: oguzaslan66

Alıntıları Göster
    Niye hiç pe tercih etmedin onu anlamadım.Pe de oldukça iyi itemdir ama +0 ı yetersiz dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BestM

Niye hiç pe tercih etmedin onu anlamadım.Pe de oldukça iyi itemdir ama +0 ı yetersiz dir.

Alıntıları Göster
    güzel ama bişi dicem katılmayada bilirsiniz.

tek el silahların en güzel totamic spear demişsin bence Lugias dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BestM

orda amacım unique takıları tanıtmaktan ziyade nasıl takı kullanacaklarıydı raptor kulanacaksananız az str içeren takılar yada çok str içeren takılar kulanın demek isedim we yerine isteyen pede kulanabilir pe ye kötü bi earing weden fazla defans werio sonuçta

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BestM

orda amacım unique takıları tanıtmaktan ziyade nasıl takı kullanacaklarıydı raptor kulanacaksananız az str içeren takılar yada çok str içeren takılar kulanın demek isedim we yerine isteyen pede kulanabilir pe ye kötü bi earing weden fazla defans werio sonuçta

Alıntıları Göster
    Silahlar Hakkında Tek El Silahı daha Seridir Dogrudur Ama Combo iLe Cift El SilahLarı Daha ii oluor ßide Cift EL silahlarında Atack Fazla Oldugu için daha fazla dmg vurmamıza Yarıor Şu durumda 2 tane ii combo bilen warior kapışsa itemleri aynı olsa sadece birinde raptor7 dierinde toto impact7 olsa ßence ve bircogumuza göre raptorlu yener ßen ßöle ßiliorm

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertach

Silahlar Hakkında Tek El Silahı daha Seridir Dogrudur Ama Combo iLe Cift El SilahLarı Daha ii oluor ßide Cift EL silahlarında Atack Fazla Oldugu için daha fazla dmg vurmamıza Yarıor Şu durumda 2 tane ii combo bilen warior kapışsa itemleri aynı olsa sadece birinde raptor7 dierinde toto impact7 olsa ßence ve bircogumuza göre raptorlu yener ßen ßöle ßiliorm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sertach

dediğim gibi o takılar çok önemli toto kulanan kullandığı takıların str si fazla olmalıdır raptorda ise zaten atak oluo onda ise hp içeren ve defans içeren takılar önemli, toto seri vurur ii combo yapılır pk silahıdır raptor ise exp silahıdır ama çok iyi combo yapan biri raptorla totodan daha fazla iş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzaslan66 -- 16 Nisan 2007; 16:10:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sertach

Alıntıları Göster
    eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: MessenGeR0fDead

eline sağlık

Alıntıları Göster
    AÇIKÇASI TEK EL SİLAHA TENEZÜL ETMEM Bİ WARIOR OLARAK
    250 AP NIYE KAYBOLSUNKI...
    AYRICA ÇİFT ELLE DE GAYET GÜZEL KOMBO YAPILABILIO..
    ÖRNEK VERİM:77 LVL WARIOR WAR TANIDIĞIM +8 TOTO +8 DEEP WARDI KUFUR EDE EDE BRAKTI O SİLAHLARI GİTTİ RAPTOR +8 ALDI .YANI 255 SONRASI STR POINTLER GELMEYINCE MECBUR YA TAKILARDAN YA DA SILAHTAN ARTIRMAK ŞART OLUO AP Yİ....
    +8 CITIN YERINE +7 SHEL GIYERIM HAVA İÇİN DEIL .AMA 60-80 DEFANS ARASI BI FARK YAPIO AMA O FARK BIR WARIOR ICIN INANILMAZ ONEME SAHIP OLUO BAZEN...50-60 AP ARTICANA 60-80 DEFANS ARTSIN DAHA İYİ ..ŞAHSEN BUNU PVP YAPARKEN İYİ ANLIOSUNUZ...

WARIOR OLARAK DÜŞÜNCEM BU

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthalion

ÖRNEK VERİM:77 LVL WARIOR WAR TANIDIĞIM +8 TOTO +8 DEEP WARDI KUFUR EDE EDE BRAKTI O SİLAHLARI GİTTİ RAPTOR +8 ALDI .YANI 255 SONRASI STR POINTLER GELMEYINCE MECBUR YA TAKILARDAN YA DA SILAHTAN ARTIRMAK ŞART OLUO AP Yİ....
    +8 CITIN YERINE +7 SHEL GIYERIM HAVA İÇİN DEIL .AMA 60-80 DEFANS ARASI BI FARK YAPIO AMA O FARK BIR WARIOR ICIN INANILMAZ ONEME SAHIP OLUO BAZEN...50-60 AP ARTICANA 60-80 DEFANS ARTSIN DAHA İYİ ..ŞAHSEN BUNU PVP YAPARKEN İYİ ANLIOSUNUZ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

eğer o kadar defans oynasaydı bende shell seçerdim ama +7 çitin ve +7 shell arasında o kadar oynuyo en fazla 10 defans oynar +8 çitn ve +7 shell arasında

bencede çift el silahlar daha iyi öneri için koydum kişileri göre deişir o

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

eğer o kadar defans oynasaydı bende shell seçerdim ama +7 çitin ve +7 shell arasında o kadar oynuyo en fazla 10 defans oynar +8 çitn ve +7 shell arasında

bencede çift el silahlar daha iyi öneri için koydum kişileri göre deişir o

Alıntıları Göster
    En fazla değil tam 10 defans oynar +7 Warrior Shell set le +8 Warrior Chitin set arasında +7 Sheller 575,+8 Chitinler 565 defans verir set olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Maitapha

En fazla değil tam 10 defans oynar +7 Warrior Shell set le +8 Warrior Chitin set arasında +7 Sheller 575,+8 Chitinler 565 defans verir set olarak...

Alıntıları Göster
    saol önerilerin ve bilgilerin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalstroke

saol önerilerin ve bilgilerin için

Alıntıları Göster
    Güzel paylaşım çok saol
  • Güzel paylaşım tebrik ederim ayrıca teşekkür ederim güzel bilgiler
    Eklemek istediğim birşey var Platinium Earring WE kadar hatta WE den daha iyi bir takıdır unutmamanı öneririm. Bunun yanında Giga nın 1h veya 2h olanı farketmez atağa bakılmaksızın en ideal silahlardır neden derseniz atak düşük görünsede elemental dmg bakımından çok yüksek olduğu için bu açığı kapatır, yani 1h giga impact den 2h giga da raptordan çok daha iyidir. Bu yüzden str ye ağırlık vermeye pek gerek yok çünkü aynı + değerinde giga atak düşük olsada elemental dmg sayesinde dmg lerde değişme yaşatmaz farkedemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Güzel paylaşım tebrik ederim ayrıca teşekkür ederim güzel bilgiler
    Eklemek istediğim birşey var Platinium Earring WE kadar hatta WE den daha iyi bir takıdır unutmamanı öneririm. Bunun yanında Giga nın 1h veya 2h olanı farketmez atağa bakılmaksızın en ideal silahlardır neden derseniz atak düşük görünsede elemental dmg bakımından çok yüksek olduğu için bu açığı kapatır, yani 1h giga impact den 2h giga da raptordan çok daha iyidir. Bu yüzden str ye ağırlık vermeye pek gerek yok çünkü aynı + değerinde giga atak düşük olsada elemental dmg sayesinde dmg lerde değişme yaşatmaz farkedemezsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

giga konusunda haklı olabilirsin pe konusundada ama benim burda yaptığım bir kıyaslama yani hangi durumda fazla str yada hangi durumnlarda fazla defans weren takıları kulancağmız bakımında bir öneride bulundum ama bence we daha iyi 2side 5 str weriyor pe 20 def we 15 def weriyor we 80 hp bonus pe 5 healt bonus weriyor bu açıdan bakarsak pe biraz daha iyi görünebilir fakat we 40 mp 10 posion 10 flame 10 glasier 10 lightning resistans weriyor bunları küçümsememek lazımsonuçta paramun brahman gibi yaratıklar lightning ister

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

giga konusunda haklı olabilirsin pe konusundada ama benim burda yaptığım bir kıyaslama yani hangi durumda fazla str yada hangi durumnlarda fazla defans weren takıları kulancağmız bakımında bir öneride bulundum ama bence we daha iyi 2side 5 str weriyor pe 20 def we 15 def weriyor we 80 hp bonus pe 5 healt bonus weriyor bu açıdan bakarsak pe biraz daha iyi görünebilir fakat we 40 mp 10 posion 10 flame 10 glasier 10 lightning resistans weriyor bunları küçümsememek lazımsonuçta paramun brahman gibi yaratıklar lightning ister

Alıntıları Göster
    bencede tek el silahlar daha ii olur..tabii o silahalrı nasıl kullanabildiğinede bağlı ellerien sağlık güzel bir bilgi olmuşş bu arda olyde charın simi neydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinkaya24

bencede tek el silahlar daha ii olur..tabii o silahalrı nasıl kullanabildiğinede bağlı ellerien sağlık güzel bir bilgi olmuşş bu arda olyde charın simi neydi ?

Alıntıları Göster
    takı konusunda yanılıosun warriorda hp ve defans atack tan çok daha önemlidir toto impact takınca str si fazla olan takı takmanın alakası yok ozaman da kullanacağınız en iyi takılar aynıdır +8 raptor taktığınızda da , toto impact yada benzeri silahlar zaten seriliği ve ikisinin içerdiği damage açısından raptordan daha etkilidir. giga ise pk da kullanılacak en iyi silahtır ayrıca giga +8 2 tane raptor +8 değerinde demişsin buda yanlış , 2 tane raptor +8 le al bakaım giga +8 ben vercem raptorları :)
    p.e , w.e den daha pahalı çünkü arasında yaklaşık 40 healt ve 6 defans fark olur (yüksek lvlda ve warriorda)
    eşit lvl charlarda birine toto impact dierine raptor alarak vs yapmıştık, toto impact olan kazanmıştı her seferinde , toto - impact, raptordan çok daha iyi sonuç verir. raptorun en büyük avantajı ise daha fazla damage verdiği için cz de ks ile daha iyi adam alırsınız :) ii+8 de raptordan iyi dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_river -- 16 Nisan 2007; 22:36:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.