Şimdi Ara

Warıor ve Priest Satılıl (Bitirim ikili ) AKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warıor ve Priest Satılıl (Bitirim ikili )
    FİYAT İÇİN ULAŞIN

***********WARIOR******************

-80 Lwl exp kasılıyor hala
    -80 Skili açık
    -Platinıum Premium var 400 saat kadar (güncel olarak 06.02.2017)
    -Old Takılar ,oto loot, bahamut,yedek çanta vs, full pus
    -Cz exp görevleri duruyor,chat görevleri duruyor(şimdilik yapıp 2 güne 81 yapabiliriz),Eslant görevleri duruyor (bazıları yapıldı ) onlarda duruma göre yapılıp lwl kasılımış olabilir.
    -Full Genie ile kasıldı kaç gece uykusuz kaldık biz biliriz :D
    -Trinası duruyor.
    -Ring ile yada direk ID olarak satılabilir tercihim ID olarak satmak
    -ID olarak alınırsa PUS da 500 cash var
    -Itemler tercihe bağlı olarak satılık şu anda elinde +1 reb toto ve +1 reb impact var (Nakde çevirebilirim piyasası şu anda 1,5 gb kadar yapıyor)
    -10 Gb kadar nakit var anlaşırsak Gb güncel fiyatı üzerinden temin edebilirim.
    İletişim:535 897 8237(Tugay) yada 532 509 5342 (Burak) Whatsapp’dan ulaşırsanız geri dönüş sağlarız.

****************PRİEST*******************
    -81 lwl exp kasılıyor Titanda
    -Exp Premium var aynı şekilde 390 Saat (06.02.2017 )
    -Full pus, bahamut,yedek çanta
    -300 cash var üzerinde ama exp kasılırken genie vs. için kullandığım için kalır mı bilmiyorum.
    -Quest kalkan +4 olarak duruyor (artı basmaya korkuyorum)
    -Cz exp görevlerinin hepsi duruyor,chat görevleri duruyor,eslant tc,tb,booro görevleri duruyor
    -7 Fabric seti var (gerek olmadığı için +8 yapmadım )
    -Old takılar var
    -Bp olarak kullanıyorum charı lwl kasarken rahat olayım diye zaten inte dönücem ama (alan arkadaş war pre alırsa skill stat sıfırlama ücretisiz olacak)
    -Elinde +1 reb ms var piyasası yaklaşık 1 gb (
    -Ring olarak yada direk ID olarak satabilirim tercihim ID olarak satmak sebebi de Premium vs. nin boşa gitmesini istememem
    -Karakterler boş olarak verilecek itemler gb ye çevirilip o şekilde satılacak.Eğer olduğu gibi isterseniz birkaç ufak tefek şey de var.Onları da hediye ederiz.

NOT:Karakterleri satış amacımız oyundan sıkılmamız, serverı sevmemiz vs. gibi olumsuz sebepler değil tersine oyuna çok fazla zaman harcayıp düzgün bir uyku bile uyuyamayışımızdır  Tabi ki satınca verdiğimiz emeği geri alamıyıcaz ama sattık artık bizim değil diyerek kendi işimize yapmamız gerekenlere daha fazla zaman ayırabilicez.
    Uzun bir süre ara verdikten sonra harika zaman geçirdik ve dahasını her ne kadar istesek de daha fazla eğlenecek ve zamanı olan arkadaşlara karakterlerimizi teslim edip güzel bir sekans olarak hayatımıza devam edicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwoodo -- 6 Şubat 2017; 13:53:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.