Şimdi Ara

Wariordan anlayan biri warsa lütfen yardım etsin:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başladım lütfen biri bana yardım edebilirmi? gerçekten wariordan anlayan biri warsa hitman_b13@hotmail.com eklermi acaba lütfen sonra isterse silebilir? Forumda arattım ama istediğim bilgiler yoktu üstü kapalı geçmişler:( eğer eklerseniz süper olur oyunu çok sevdim lütfen yardım edin...Eğer hunterdan anlayan varsa oda ekleyebilir lütfen yardımlarınızı bekliorum !

• quote:

Orjinalden alıntı: nexal555

Arkadaşlar yeni başladım lütfen biri bana yardım edebilirmi? gerçekten wariordan anlayan biri warsa hitman_b13@hotmail.com eklermi acaba lütfen sonra isterse silebilir? Forumda arattım ama istediğim bilgiler yoktu üstü kapalı geçmişler:( eğer eklerseniz süper olur oyunu çok sevdim lütfen yardım edin...Eğer hunterdan anlayan varsa oda ekleyebilir lütfen yardımlarınızı bekliorum !

ben dağa başlamadım oyuna ama baya bi araştırıyorum edindiğim bilgiler üzerine genel olarak en çok asas. ve wari. güzel deniliyor
  • Ben warrior olduğum için sana özelliklerini anlatayım pasif skill Hp artırır aktif skill dafans ve attack rate verir 2.meslekte de musa olursan defans veren özellik var champion olursan attack veren özellik var Ama bi arama yaparsan zaten hepsini ayrıntılı bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.