Şimdi Ara

*Warlack Buildi ile pvp yapma Rehberi* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
16.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok geç olmuş ama epey uzun süreden beri faydalı bir konu.Yazmadan kapamayayım dedim bilgisayarı.
    1-Rehberin başında sayılan skilleri kullanacak kadar hiç bir pvpde fırsat olamıyor.(hele intseniz)
    2-Stun benim bildiğim ne kadar çok skill kullanılırsa o kadar çabuk silinme şansı var.Bu yeni bir bilgi değil.Eskidende biliniyordu.Stunu bozan bir şey yok ama ne kadar çok atack alırsa kapanma şansı artıyor.Decayed buna neden oluyor olabilir.Denk gelmemiştir bilmiyorumdur.
    Ama PvP taktiği olarak;
    CHN için;
    Stun-Debuff-Atack-Stun
    Eu için
    Stun-Atack-Stun-Atack
    Chnların holy spellleri yok.Tekte ölmezsiniz kolay kolay.(SPEAR ve GLAVİE nin havada uçan mızarağını dikkat)Stunu atacak fırsatınız olacak.Daha rahat hareket etme şansınız var.Ama EU için hızlı olmadıkça şansınız az.STUN her seferinde tutacak diye bir şeyde yok.Bu yüzden her şeye hazırlıklı olun.
    Warlcokun yanında cleric olduğunuzu varsaydım.Warlcok rugede asıl build rugedir.Warlcok sadece rugeye rakibi yalamadan yutması için zemin hazırlar.Ruge keser.
    Warlcok clericde WARLCOK keser.Cleric warlockun ayakta kalamasına yardım eder.Dilerseniz arada fırsat varsa -ki olur-cleir atağı yapmanız mümkün elbette...
    Ayrıca leveliniz yüksekse debufların yüksek olması rakibin (EU) holysinin düşük olması sizin için bir avantaj.Bu yüzden önce rakibinizi tanıyın .Ne açabiliyor neyi açamıyor görün.PvP akıl işi.Elbette güç gerekiyor fakat, akıl en büyük güç kaynağıdır.Kullanın onu:]

• Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler. Yorumlarım silinmiş arkadaş nasıl öğrenicek şimdi warlock buildini
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

quote:

Orijinalden alıntı: Korefakiri

quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

eyvallah hocam ben bir pvp serverda rogue warlock char kullaniyorum. açikçasi debufflara hic bulasmiyotum stun ve hp emme yeterli oluyor.nasil olsa dagger yatiriyor.senin bana verebileceğin farkli taktikler var mi?

Artık debuffun pek önemi kalmadı zaten. *bot sağolsun

hocam anlayamadim o nedir

15 saniye olan pill cooldown u kaldırabiliyor mbot.
    Bundan dolayıda warlocklar ve force kullanan karakterler bir nevi işe yaramaz olabiliyorlar.

warlocka donmeme sebebim

• aksama size bi video koyayim 120warrior ile 120 dagger warlocku pvpsini 5-3 yenmiştim adami karşimdaki 12setli beni se 6 set
  • Bende 2 Tane Char 120 Lvl FF Full Legend + 12 Warior Clericle Xbow Dager Warlock Her Ikısıde Baska Hıc Bır Player Kesemesıne Ragmen Warlock Charım Warioru Daima Kesıyor Kullanmayı Bılen Bı Arkadaşıma Verdıgımde Pvp Charı Kesinlikle Warlocktur Stun Atması Yeter Ustune Crit Attımı Dayanabılecek Char Yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheChef

Bende 2 Tane Char 120 Lvl FF Full Legend + 12 Warior Clericle Xbow Dager Warlock Her Ikısıde Baska Hıc Bır Player Kesemesıne Ragmen Warlock Charım Warioru Daima Kesıyor Kullanmayı Bılen Bı Arkadaşıma Verdıgımde Pvp Charı Kesinlikle Warlocktur Stun Atması Yeter Ustune Crit Attımı Dayanabılecek Char Yoktur

Aç vitali çek 2h i bırak kendi kendini öldürsün warlock
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsL

quote:

Orijinalden alıntı: TheChef

Bende 2 Tane Char 120 Lvl FF Full Legend + 12 Warior Clericle Xbow Dager Warlock Her Ikısıde Baska Hıc Bır Player Kesemesıne Ragmen Warlock Charım Warioru Daima Kesıyor Kullanmayı Bılen Bı Arkadaşıma Verdıgımde Pvp Charı Kesinlikle Warlocktur Stun Atması Yeter Ustune Crit Attımı Dayanabılecek Char Yoktur

Aç vitali çek 2h i bırak kendi kendini öldürsün warlock

sana pm attım mesajlarına bakarsan sevinirim ...
  • Şimdi gördüm cevapladım
  • güzel rehber aldım bi köşeye
  • bi konu açtım senden yardım bekliorum :D
  • emeğine sağlık yaralı bir konu olmuş
  • Curse breath bu skill ne işe yarıor ?
  • Warlock tamamiyle rakibin aciklarini yakalamak ile ilgili bir builddir. Rakibi oyalamak ve ofansif konuma gecmesini beklemelisiniz. El cabuklugu da cabasi. Stunlariniz resist olursa , x-bowunuz var. Ister yere yatirirsiniz ister geri itersiniz her sekilde rakibi cok rahat oyalayabilirsiniz. Bos anini gordugunuzde Stun + Prick olmesse Screw , stun gelirse o Screw , Mortal Wounds , gelmesse Warlock Rod - Kalkan alip tekrar stun deneyebilirsiniz. Ve bu donguyu her seferinde tekrarlamalisiniz. Yere yattigi zaman Mortal Wounds ustune Screw sonra Prick vurmaniz gerekir. Nedeni ise , rakibiniz yerden kalktigi zaman her hangi bir skill ile sizin Prick'inizi engelleyebilir , ondan dolayi Screw ustune Prick vurmak cok daha iyi ve mantiklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

quote:

dogı buralardasın gene :)) hatıladın mı benı bılmıyorumda kolay gelsin oyunu ozledım sankı bırazcık guzel bır rehber olmus ellerıne sağlık...

Hatırladım kardeşim Eyvallah

nasıl hala devam ediyor musun ?

Hayır. uzun süre önce bıraktım

chine çar fire wall açtığı zaman ben warrockda hangi skillerile hemen kaapıtam o walı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorGuarD

quote:

quote:

quote:

quote:

dogı buralardasın gene :)) hatıladın mı benı bılmıyorumda kolay gelsin oyunu ozledım sankı bırazcık guzel bır rehber olmus ellerıne sağlık...

Hatırladım kardeşim Eyvallah

nasıl hala devam ediyor musun ?

Hayır. uzun süre önce bıraktım

chine çar fire wall açtığı zaman ben warrockda hangi skillerile hemen kaapıtam o walı ?

Death Flower ve Blood Flower.

• beyler rogue/warlock char söyle böyle diyorsunuzda stunladın prick+dd ölmez adam.40k max atarsın criti 80k yapar o süreye kadar zaten baska vurus yapmamıs olucaksın warlockda duruyorsun stun attın dd+prick criti gelir 80k.crit vuramazsan 40k atarsın sonra karşı taraf saldırır dd yi bozarsın sonra defansa gecersin bence cok mükemmel bi build deil.
  • warlock cleric te pvp yapma taktikler:cok fazla bi taktik yok seri oynamak..

ilk can çalma skillerini atıyoruz attıgımız gibi direk stun stundan sonra trap+sleep garantiye almak için division ve magical raze atıyoruz bleed ide atıp seri bir şekilde offeringi indiriyoruz rakip felç tabi bu ch carlar için geçerlidir eu carlarda defansif oynamak gerekir kar sı taraf cleric degilse chye uyguladıgımızı euyada uyuglarız karsı taraf clericse ve holy si varsa stun atıyoruz stun tutmazsa hemen can calıp trap + sleep atıyoruz bunlar tuttuysa işimiz kolay debuffları atıp offering atabilirsiniz ama trap tutup sleep tutmadıysa hemen dotları atıp warlockla diger stunu atıyoruz stun tutarsa iş koaly tutmazsa warlockun 2 nukesini atıyoruz bunlardan önce division atın belki tutabilir divis tutmazsa can calıp nukelemeye devam stun geldiginde stun atıp offering deniyoruz yada trap + sleep offering te olabilir koaly gele.
  • Bu bazı skillerin özelliği çok işime yaradı saolasın
  • sayfayı guncelleyelım ne oldu bıraktınızmı oyunları ne yaptınız kimseler kalmamıs sene 2013 gunaydın millet bakın buraya :d
  • elimde Fornax'ta 100 Level int warlock çar var. Ama hangi skilleri açayım, 2.skill ne açayım bilmiyorum.Belki ikinci skile bile gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.