Şimdi Ara

*Warlack Buildi ile pvp yapma Rehberi*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
16.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda warlock rehberi var. Ben skilleri tanıtmadan çok Warlock la Pvp taktikleri vericem.

Uzun süredir Silkroad oyuncusuydum bundan yaklaşık 1 yıl önce. Sonra ünv sınavı felan derken bıraktım oyunu ve iyikide bırakmışım diyorum.
    Ben 6 yıllık silkroad geçmişimde tüm buildleri oynadım ve tüm buildlerinde deişik taktiklerini keşvettim. Aynı buildde takılı kalan tüm charlar ile pvp yi doğru dürüst yapamaz. 1 charda kraldır ama arkadaşının başka bir builddeki charına girdiğinde hem kendini hemde charını rezil eder. Ben bu duruma düşmemek için tüm buildleri oynadım ve çeşitli serverlerde Krallığımı ilan ettim her seferinde. Dh sro bölümü eskileri beni çok iyi tanır zaten..

Önce oyunda Pvp yapma amacını açıklıyim;

Pvp Silkroad'ın en eğlenceli aktivitesidir. Bu aktivitede önemli olan karşısındakini öldürmek gibi görünsede profesyonel bir oyuncu için oyundan zevk almanın başka bir yoludur. Bu yönden bakarsak Pvplerin zevk vermesi gerekir ve oyunda en zevkli Pvp charı Warlock'tur..

Warlock ile pvp yapmayı bıraz anlatmak gerekirse ;

Warlock buildi tam anlamıyla eğlence ve pvp buildidir. Kesinlikle plv veya unique buildi değildir. Bu buildin amacı karşısındakini etkisiz hale getirip defansını olduğunca düşürmektir. Warlock ile pvp ne kadar uzun sürerse warlock kullanan için okadar eğlence , pvp yapılan kişi içinde okadar sıkıntılı bir durum demektir..

--WARLOCK PVP TAKTİKLERİ--

#Chinese ile pvp yaparken.

- Chinese buildleri warlock buildine karşı %90 etkisizdir. Herhangi bir chinese buildi warlock karşısında 1 dakikadan fazla duramaz..

=TAKTİKLER=

pvp ilk önce final shield
    açarak başlanır. Bunun amacı karşsındakinin Mg atağının %80 in tekrar karşı tarafa iletilmesidir.
    örnek vermek gerekirse bir nuker ile pvp yapıyorsunuz ve snow + wall açtı. Sadece bu skilli açarak karşıdakinin kendi atağı ile öldürmesini sağlayabilirsiniz..

Sonrasında sırasıyla ;

-Vampire touch ( disease tutmazsa vampire kiss
    denenir. Disease tutana kadar bu ikisi arasnda git gel yapılır ama ilkinde %80 tutar)
    * Kendine hp çekme skili gibi görünsede bu warlock buildinin asıl skillidir ve dbufların tutma oranını %80 lere kadar cıkarır.. Bunu kullanmadan pvp yapan bir warlock gerçek bir oyundu değildir.

-Daze ( Stun skili. Holy spell'e de işlediğinden hem Ch Hem hemde Eu buildlerine karşı üstünlük sağlamada önemli bir builddir.)

-Courge raze ( % 80 ihtimalle Division veren skilldir. Bu karşıdakinin defansını hem phy hemde mg %70 lerekadar düşürür. - karşısınızdakilere daha çok vurusunuz-)

-Physcal raze ( Karşısındakinin phy defansını % 60 lara kadar düşürür - karşısınızdakilere phy daha çok vurusunuz- Eğer statlarınız İnt ağırlıklı ise bu skili açmayın bile )

-Combat raze ( karşısındakinin Hem mg hemde phy attağını % 70 lere kadar düşürür -yani size daha az vurur-)

-Medical raze ( karşınızdakinin mg defansını düşürür. - mg atackk ile karşınızdakine daha çok vurusunuz- Statlarınız Str ağırlıklıysa bu skili açmayın.)

-Decayed ( karşınızdakine bleed verir. Yani hem phy hemde mg atağını düşürür. courge razenin birazdaha etkisiz versiyonu )

-wheel bind ( Karşısınızdakinin hp içmesini engeller. Warlock un en etkili skillerindendir. - Vurduğunuz kişi hp içmez-)

-Blood trap ( karşınızdakine her seferinde eşit damage vurdurur önemli bir skill oldğunu kulandıkça anlıcaksınız)

-Slumber ( karşınızdakini 20 sn felan uyutur)

> Oyunda blood trap+Slumper bugu kaltığından o bugu anlatmıcam. Çok önemli birşeydi warlock için ama artık işe yaramıyor diye biliyorum..

-Bu skilleri vurduktan sonra elinize dier buildinizin weaponunu alıp karşınızdakine atackk yapmalısınız.

Öneri :Pill kullanıp bug ile en fazla 3 tane silebilir. Atackk yapmadan önce wrath daze vurulmasını tercih ediyorum. Bu skill daze gibi stun skilidir. Karşınızdaki ayılmadan ölücektir

#European ile pvp taktikleri:

Karşınızdaki Holy spell açtıysa yapıcak çokta birşeyniz yok. Bunu oynadıkça geliştirebilirniz..

-Vampire touch
    -Daze
    -Curse breath
    -decayed

-Bu sıradan sonra wrath daze vurup yan buildiniz ile attack yapın.
    -Karşınızdaki ölmez ise Stun+atack şeklinde devam edin

ÖNEMLİ BİLGİLER:
    --Hp sorunu : 'Grain hp' Bu warlock 'u kurtaran bir pottur. Bu build kesinlikle normal hp kullanmamlı. Bunu oyunda bilen az.
    Yapılası gereken. Npcden bolca %20 grain vigor alıyoruz. Bu vigoru Auto potion kısmında hp potunuzun slotuna koyuyoruz. Additional Quick Slotumuzada Grain hp mizi koyuoruz. Hpmiz azaldığında elimizle gran hp ye basıoruz. Bu sayede 2 saniye de bir hp içmiş oluyoruz.

Elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalıştım. Biraz uğraştım umarım değmiştir

• Eyvallllaaaaaaaaaaahh!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Eyvallllaaaaaaaaaaahh!!

Faydalı olduysa ne mutlu
  • eyvallah hocam ben bir pvp serverda rogue warlock char kullaniyorum. açikçasi debufflara hic bulasmiyotum stun ve hp emme yeterli oluyor.nasil olsa dagger yatiriyor.senin bana verebileceğin farkli taktikler var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

eyvallah hocam ben bir pvp serverda rogue warlock char kullaniyorum. açikçasi debufflara hic bulasmiyotum stun ve hp emme yeterli oluyor.nasil olsa dagger yatiriyor.senin bana verebileceğin farkli taktikler var mi?

Artık debuffun pek önemi kalmadı zaten. *bot sağolsun
  • İnt warlock bunları yapamadan ölür ki.
    Rogue warlock akar
    Bir bard olarak söylüyorum az warlocka yem olmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korefakiri

quote:

eyvallah hocam ben bir pvp serverda rogue warlock char kullaniyorum. açikçasi debufflara hic bulasmiyotum stun ve hp emme yeterli oluyor.nasil olsa dagger yatiriyor.senin bana verebileceğin farkli taktikler var mi?

hocam anlayamadim o nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arena ve Monk
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bir illegal programı üreticisi firma pilli buga sokarak debuffu ekarte edebiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

15 saniye olan pill cooldown u kaldırabiliyor mbot.
    Bundan dolayıda warlocklar ve force kullanan karakterler bir nevi işe yaramaz olabiliyorlar.

• @papy0n

Charımı bırakmamın ana sebebi.

Not:720 p izlenilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korefakiri -- 24 Mart 2012; 13:46:34 >
  • quote:

@papy0n

Kendisinde plus var + pvp yaptıklarının hiçbirinde prem+ yok.
    - Buildi kullanamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

@papy0n

- Buildi kullanamıyor

Pvp attıgı charların sadece 1 tanesi 117 lvl ondada plus + ha set var. Diğer charlar 120 level. Buda plusu dengeleyecektir.

Ayrıca bleed veren skille ilgili pek bir bilginiz yok sanırım. Skill sık ve düşük damageler verdiğinden warlockun stununu bozabiliyor. Buda holy si olan charlara karşı yapılması gereken en son şeydir.

-120 lvl reflecti %150
    -Gaiada warlock charı 11 dg de kesemicek eleman yoksa o serverda oynamanın bi anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korefakiri -- 24 Mart 2012; 15:06:57 >

• quote:

quote:

quote:

@papy0n

- Buildi kullanamıyor

Pvp attıgı charların sadece 1 tanesi 117 lvl ondada plus + ha set var. Diğer charlar 120 level. Buda plusu dengeleyecektir.

Ayrıca bleed veren skille ilgili pek bir bilginiz yok sanırım. Skill sık ve düşük damageler verdiğinden warlockun stununu bozabiliyor. Buda holy si olan charlara karşı yapılması gereken en son şeydir.

-120 lvl reflecti %150
    -Gaiada warlock charı 11 dg de kesemicek eleman yoksa o serverda oynamanın bi anlamı yok.

warlock buildi oynamadığın veya oynayamdığın belli.

Bu videodaki kişi warlock u kullanmasını bilmiyor bu açık savunmasını boşuna yapmayın. He charları kesiyordur tamam ama hakkını vermiyor charının.

Holy spell i olan birine en son değil stundan başka hiçbirşey yapılmaz zaten bleed de 3 snde bir + 2k hp alır. Bu yüzden o skilli önerdim.

Oyunda sayılı kişi buildler hakkında benim kadar bilgiye sahiptir ve birçok kişi sırf benim pvp izlemek için serverlere başlmıştır.

Gaia nerden çıktı anlamadım ama beni gaia da warlockla değil blader,bower,nuker,warior la görmüşsünüzdür. Warlock oynamadım gaia da

• quote:

Warlocktan anlamadıgımı öne sürmüşsün fakat 1 gıdım skill bilgin yok. Decayed skilli sık ve düşük damageler vurdugu için senin attıgın daze in bozulmasına sebep olur. Billabong diye bi charın vardı sanırım gaiada onunla mı kraldın ?

Eski nickin ne senin

Daze ( stun) Hiçbir skill ile bozulmaz. Yahu bilmeden neden konuşuosn ?

Slumber bozulur onda da slumber+tab bugu oyundan kaldırıldı ondan bozulmasıının bir amacı yok. Yani slumber artık çokta işe yaramıyor. Decayed skilinden birkaç sn sonra basılmasının amacı karşındakini uyutmak değil durdurmak her attackta slumber bozulur zaten..

Sadece billa değil gaia nın yarısı benim eski char. Billayı da dier charları da kesen yoktu serverde.

Polemğe girmeye gerek yok bilen koşunsun sadece

• dogı buralardasın gene :)) hatıladın mı benı bılmıyorumda kolay gelsin oyunu ozledım sankı bırazcık guzel bır rehber olmus ellerıne sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

dogı buralardasın gene :)) hatıladın mı benı bılmıyorumda kolay gelsin oyunu ozledım sankı bırazcık guzel bır rehber olmus ellerıne sağlık...

Hatırladım kardeşim Eyvallah
  • quote:

quote:

dogı buralardasın gene :)) hatıladın mı benı bılmıyorumda kolay gelsin oyunu ozledım sankı bırazcık guzel bır rehber olmus ellerıne sağlık...

nasıl hala devam ediyor musun ?
  • quote:

quote:

Warlocktan anlamadıgımı öne sürmüşsün fakat 1 gıdım skill bilgin yok. Decayed skilli sık ve düşük damageler vurdugu için senin attıgın daze in bozulmasına sebep olur. Billabong diye bi charın vardı sanırım gaiada onunla mı kraldın ?

Eski nickin ne senin

Daze ( stun) Hiçbir skill ile bozulmaz. Yahu bilmeden neden konuşuosn ?

Slumber bozulur onda da slumber+tab bugu oyundan kaldırıldı ondan bozulmasıının bir amacı yok. Yani slumber artık çokta işe yaramıyor. Decayed skilinden birkaç sn sonra basılmasının amacı karşındakini uyutmak değil durdurmak her attackta slumber bozulur zaten..

Sadece billa değil gaia nın yarısı benim eski char. Billayı da dier charları da kesen yoktu serverde.

Polemğe girmeye gerek yok bilen koşunsun sadece

:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 24 Mart 2012; 16:29:12 >

• quote:

quote:

quote:

nasıl hala devam ediyor musun ?

Hayır. uzun süre önce bıraktım

• PvP videom yakinda , geliyor az kaldi.

Bu arada , oyunda stun bugu var. Decayed veya Dark Breath skilleri ile Daze skillini kullanirsaniz , stununuzun bozulma ihtimali var.

120 Rogue-Warlock oyuncusuyum. Arkadaslarim Warrior-Rogue yap diyor ama bakicaz yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.