Şimdi Ara

''Warlock-Cleric'' Gelin Tartışalım Bilgilenelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlık belli böyle bir heves geldi yapmak istiyorum Şöyle itemlerimi nova+10+9 yaparım çok havalı olurum diyorum

Ayrıca değişik bir build ve bence gerçekten havalı..
    İstedimki burda tecrubesi olanlar paylaşsın..
    - Yada + yönlerini masaya yatıralım..

Hem bana hem açıkçaklara ışık olsun

Şimdiden bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler

• eğlenceli bir build. warrior clericden ve rogue cleric den uzak durman gerekir onun dışında sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
    eğlenceli bir build. warrior clericden ve rogue cleric den uzak durman gerekir onun dışında sorun yok.

rogue/cleric o kadar da sıkıntı olmuyor aslinda iyice alisinca kolay alt edebilirsin rogue/clericleri warrior/clericler gerçekten de sikinti cleric+shield ve phy buffla durman gerekiyor cogu zaman. Ben warrior charlardan da ziyade cold bowlardan kork derim. ice walla karsi pek etkileri yok hele kbleri ve critleri varken. eline 1h alip kaparsin ama bir str eunun firewalli kapatmasina benzemez str de hp var heal ile de pek zorlanmazsin ama ice walla karsi bir int phy silah takip kapatana kadar hele ki kb olup yine yanina gidicek+ hp si az + bow critleri her an gelebilir. En cok zorlanacagin build cold-fire-pacheondur. tabi diger cold chlar da baya zorlayacaktir ama en tehlikelisi range i kb si ve criti bol olan pacheondur. tabi cold walli kapamayi becersen bile hic hata yapmadan oynamak yoksa karsidaki bir daha acarsa bir sansi kalmaz. blessin bitene kadar herseyi yapabilmen gerek. tavsiyem ice wall kapanmadan bless varken vampire skilleri ile disease verilmesi ve icewalla disease verilmeden 1h ile hasar verilmesi sonra diseaee sonra tekrar 1h ile 1-2 vurusta kapama ve devami. yoksa disease etkisi gecebilir eger disease vermem diyorsan risk alabilirsin belki tutar. ya da sadece atak skilleriyle kapamadan da oldurebilirsin ama debuff veya stun veremezsin bunun icin de guzel bir roda ihtiyacin olacak. ya da curse breath ve decayed verebilirsin dull ve bleed sonra da flower skilleri. bless bitene kadar kesme sansin olabilir. tabi kbleri vesaire bu sure icerisinde hesaba da katmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 22 Mayıs 2011; 5:11:56 >

• bota bırakıp mobları oldurme nasıl acaba ?
  • Sevigli Smuzy

Anladıgım kadarıyla bu konuda tecrüben var..Ben kendi severım da bir adam görmüştü..Üstü nova +9 elinde Nova +10 Vardı Benımde olucak kısmetse..

Bu build sizce o kadar risklimi ?
    İlk Kez int charım olucak str charalara karsı çokmu savunmasız ( wizzardla çok oynadım )
    İtemlerinin iyi oldugunda MP açıgını kapatabılırmıyım ?
    Ch charlar Holy yok.. açıkçası en kolay onlar diyorum .. Stun ettikten sonra kolay diye düşünüyorum.
    Benım Endişelendiğim xbow ve warriorlar.. Bunarı yenmek için taktikleriniz neler
    Warrock için Dark Rod un iyi olması atacklarımızı etkiliyormu ?
    Offering yapmadan tarsımdakini öldürebilirmiyim ( taviki debufflarda tekte offering le ölmeyen azdır.. O yuzden Warrock atack skilleri var )

Merak ettiklerim bunlar

Şimdiden Teşekkürler

• Up yokmu cevap ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu söylediğin setle bu build bana alakasız geldi.Böyle bi setle wizard bile yapsan daha çok işini görür.Warlock cleric karakterin çünkü bukadar abartı bi sete ihtiyacı yok.Çünkü rakibini hemen öldürmen gerekir süre uzarsa o derece işin zorlaşır.Cleric yan buildlere karşı şansın az sadece pvp olarakta bakma bunun arenası var meslek savaşı vs çok yerde holly spell olur.
    Yani bu karakterle partyye daha çok yardımcı olursun ama yanlız ve sağlam bi karakterle oynamak istiyosan bence bi glavier eu da ise bi warrior daha çok işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk
    Bu söylediğin setle bu build bana alakasız geldi.Böyle bi setle wizard bile yapsan daha çok işini görür.Warlock cleric karakterin çünkü bukadar abartı bi sete ihtiyacı yok.Çünkü rakibini hemen öldürmen gerekir süre uzarsa o derece işin zorlaşır.Cleric yan buildlere karşı şansın az sadece pvp olarakta bakma bunun arenası var meslek savaşı vs çok yerde holly spell olur.
    Yani bu karakterle partyye daha çok yardımcı olursun ama yanlız ve sağlam bi karakterle oynamak istiyosan bence bi glavier eu da ise bi warrior daha çok işine yarar

build tavsiyesi istedigini sanmiyorum arkadasimizin warlock-clericle ilgili taktik istiyor. sure ne kadar uzarsa kesmen o kadar zorlasir lafi da cok yanlis bir laf. oyle bir sey yok. yan build cleric olanlara karsi zorlanirsin ama hem dot skilleriyle(2. sira warlockta) hem stunlarla ve flower skilleriyle ve rakibini indirebilirsin ancak cok pro bir eu str ise ozellikle warriorsa offering disinda pek kesme sansin olmaz.rogue clericler warriorlar kadar seri degil onlari stun halinde tutma olasiligin cok daha fazla.ancak blessi yokken kd yediginde klavyeyi birakabilirsin. ancak rogue kd atana kadar 4 tane stun vurabilirsin. heal yapmaktan crossbowa gecmeye vakti olmaz.reflect acmayi da unutma tabi ki. dusk armor+reflect surekli bufflarin olsun.

• sana tavsiye full str rogue warlock aç daha kullanışlı olur

xbow ile kasarsın , unique kesersin.

dagger+warlock ile pvp

Dezavantaj: solo kasılmaya mahkumdur party e almazlar.
  • quote:

sana tavsiye full str rogue warlock aç daha kullanışlı olur

dagger+warlock ile pvp

Öyle ama warlock buildiyle partiye faydası olabilir pt giantlar pt moblar giantlar warlock'un verdiği debufflarla daha hızlı kesilebilir ve ekstra wizard etkisi yaratabilir. Warlock kısmıyla bir şansı olabilir diyorum ben.
  • Sana tavsiyem warlock işine girme hiç holy spell ve ice wall yüzünden pvpde hiçbişey yapamazsın nova +9 +10 set yapabileceksen warrior-cleric yap keyif alırsın hemde kolay kolay ölmezsin.Str warlock ve int warlock oynamış birisi olarak söylüyorum bunu
  • quote:

sana tavsiye full str rogue warlock aç daha kullanışlı olur

dagger+warlock ile pvp

bardla kasar 110 da degisir sorun olmaz o. ya da warlock arayan pt ler oluyor.
  • oyunda Holy Spell bu derece kuvvetli olduğu sürece bu buildi pvp için düşünme, sadece 8li avrupa partilerinin aranan charı olarak kalırsın.
  • youtube den videolar izliyorum severdada
    tanidiklarim var bu buildde.evet eulara karsi dada zor ama taktik ve item isi.herseyi nova arti 9 bir arkadasim var yine bu buildde.eu yuda yeniyor tabiki ch daha kolay ama holy e karsi 0 degilki..
  • benim kendi 8 li eu partim var partide 4 wiz 2 warrior 1 cleric 1 bard var 7 gün içinde alexe geçiş yapcam charlar 87 88 lvl arası wizlerden bir tanesini warlock clericmi yapsam acaba yeşil M anlayan anladı tüm moblara sırayla dot çakıyor not:tek bard bana yeterli geliyor tüm partinin sürekli manası var hiç sıkıntı yaşamıyorum o konuda

3 wiz 1 warlock mu daha iyi olur yoksa 4 wiz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

benim kendi 8 li eu partim var partide 4 wiz 2 warrior 1 cleric 1 bard var 7 gün içinde alexe geçiş yapcam charlar 87 88 lvl arası wizlerden bir tanesini warlock clericmi yapsam acaba yeşil M anlayan anladı tüm moblara sırayla dot çakıyor not:tek bard bana yeterli geliyor tüm partinin sürekli manası var hiç sıkıntı yaşamıyorum o konuda

Partide warlockun olmasının çok fazla avantajı var, hem vuruşlarınız artar hemde moblarda daha az darbe alırsınız, warlockun partide olmasının en büyük güzelliği ortada warlockun metreye kısarsanız eğer moblar dotlarına toplanır ortada bir arada durur, wizardlarınız 1-2 moba birden vurmaktansa aynı anda 5 moba birden vurur çok daha seri mob kesersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

benim kendi 8 li eu partim var partide 4 wiz 2 warrior 1 cleric 1 bard var 7 gün içinde alexe geçiş yapcam charlar 87 88 lvl arası wizlerden bir tanesini warlock clericmi yapsam acaba yeşil M anlayan anladı tüm moblara sırayla dot çakıyor not:tek bard bana yeterli geliyor tüm partinin sürekli manası var hiç sıkıntı yaşamıyorum o konuda

Partide warlockun olmasının çok fazla avantajı var, hem vuruşlarınız artar hemde moblarda daha az darbe alırsınız, warlockun partide olmasının en büyük güzelliği ortada warlockun metreye kısarsanız eğer moblar dotlarına toplanır ortada bir arada durur, wizardlarınız 1-2 moba birden vurmaktansa aynı anda 5 moba birden vurur çok daha seri mob kesersiniz.

o zaman ilhan hocam gece wizlerden 1 tanesini warlocka cevirmeye başlayım alexe geçmeden warlock skilleri max olur zaten 90 lvl de alexe gitsem(partiyi yigenim alexe çekicek) parti 101 lvl unegde kasabilirmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 25 Mayıs 2011; 12:13:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace
    Sevigli Smuzy

Anladıgım kadarıyla bu konuda tecrüben var..Ben kendi severım da bir adam görmüştü..Üstü nova +9 elinde Nova +10 Vardı Benımde olucak kısmetse..

Bu build sizce o kadar risklimi ?
    İlk Kez int charım olucak str charalara karsı çokmu savunmasız ( wizzardla çok oynadım )
    İtemlerinin iyi oldugunda MP açıgını kapatabılırmıyım ?
    Ch charlar Holy yok.. açıkçası en kolay onlar diyorum .. Stun ettikten sonra kolay diye düşünüyorum.
    Benım Endişelendiğim xbow ve warriorlar.. Bunarı yenmek için taktikleriniz neler
    Warrock için Dark Rod un iyi olması atacklarımızı etkiliyormu ?
    Offering yapmadan tarsımdakini öldürebilirmiyim ( taviki debufflarda tekte offering le ölmeyen azdır.. O yuzden Warrock atack skilleri var )

Merak ettiklerim bunlar

Şimdiden Teşekkürler

bunlara cevap yokmu

• Eğerki pvp çarı istiyosan bu çar riskli değil
    ne strlere karşı ne intlere karşı dayanıksız değil
    mp sorunu olmaz full int gitceksin sonuçta
    chinalar zaten senle pvp yapmaya pek yanaşmıcaklar
    xbow ve warriorların yan skili cleric olursa zorlanabilirsin ama şu gerçek warlock cleric daha iyi build
    elindeki silahı kast ediyosan tabiki eder çünkü warlockta da mag atacklı skilleri var onları kullanırken silahının iyi olması gerekicek
    offering yapmadan tabiki karşındakini öldürebilirsin warlockun çok iyi atack skilleri var, offering anca sıkıldığın zaman pvpde falan yeter dediğin zaman kullanabiliceğin bi skill

bu çarın tek kötü yanı kasılması, eğer ki sorun değil ben kasarım diyosan tamam ama solo çok zor kasılır. mutlaka yüksek bi çarla ya da parti halinde kasılması gerekli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.