Şimdi Ara

Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 1 haftadır dizmeye çalışıyorum bu desteyi dr. boom lazım (clockwork giant yerine geçicek)

Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz
  • yarı yarı olarak ekledım deckımı.Cok işim var gıbı gozukuyor ama duzeltecegım yerlerı soylermısınız.
     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz837 -- 15 Şubat 2015; 20:41:10 >

• Beyler sizce iki Shadowflame bir hellfire mı yoksa tam tersi iki hellfire bir shadowflame mi?

MechLock/Baron Deathrattle tarzı bir destem var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart warlock zoo destesi üzerine egg+void terror kombosu kullanıyorum oynaması çok zevkli denenmesini tavsiye ediyorum
  • Yeni başlayanlar için düşük maliyetli deck tavsiyesi var mı?Naxxramax kartlarının hepsi açık 5 wing.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borusän

Yeni başlayanlar için düşük maliyetli deck tavsiyesi var mı?Naxxramax kartlarının hepsi açık 5 wing.

Mech Warlock deathrattle decki var. hearthpnw de vardı sanırım, redrumeric mi neydi kullanıcı. Naxramax leglerini kullanarak o decki yapabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hearthpwn.com/decks/199989-silentstorms-esl-demonlock

Arkadaşlar bu decki yaptım ama jaraxxus yerine 2.healbot var.oynanışı çok hoşuma gitti güçlü de deck fakat jaraxxusun eksikliği inanılmaz hissediliyor ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunter harici tüm destelere karşı etkilidir.

• selam arkadaşlar.1haftadır oynuyorum henüz yeniyim.hızlı gold kazanmam lazım.dedilerki bir warlock destesi yap 6-7 manada bitir oyunu.

http://www.icy-veins.com/hearthstone/low-budget-warlock-aggro-rush-deck

bu deck ne kadar işimi görür? hızlı oyundan hoşlanıyorum.casual mod için varsa düşük bütçeli öneriniz yazarsanız sevinirim.
  • BurnInMyFire B kullanıcısına yanıt
    Bu bayağı eski bi Zoo. Zoo decki yapacaksanız Naxxramas olması şart.
  • forseni izledikten sonra warlock 20 macta 2 kez kaybettim
  • hızlı rank kasmak istiyosan ZooLock
  • ExtraJudical kullanıcısına yanıt
    sd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraJudical -- 5 Mayıs 2015; 0:22:46 >
  • Demon destesi için Mal'Ganis şart gibi ve bu destenin püf noktaları filan varmı, nasıl oynanması gerektigi konusunda.

Baron Gelsin eksiğim var, craft edeyim diyordum, sanırim önce Mal'Ganis i yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 15 Mayıs 2015; 10:07:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    Demon icin Mal'Ganis olmadanda yapılabilir. Hatta Mal'Ganis olmayan daha kolay rank yukselmeye müsait ama tercih meselesi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lockonme

Demon icin Mal'Ganis olmadanda yapılabilir. Hatta Mal'Ganis olmayan daha kolay rank yukselmeye müsait ama tercih meselesi tabi

Teşekkürler, izlediğim kadarıyla Malganis deathcaller veya mana ile sahaya düştüğünde pek çok varyasyona olanak tanıyor, board kontrol, lethal, immune gibi.
    Gerekli tozu elde edene kadar pack teb çıkarsa çıkacak, yoksa oluşturacağım sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Handlockuma 2x doomsayer koydum. Gayet iş yapıyor.
  • Merhaba arkadaşlar oyunda yeniyim sayılır gayet şansıma şimdiye kadar hep warlock ve warrior oynucak kartlar cıktı adam akıllı.

http://www.hearthpwn.com/decks/246729-s14-demonology-warlock

Şu decki kullanıyorum ama tam verim alamadım.Sizce dead infernal yerine lord jaraxxus koymalımıyım craftlayıp ?
  • Erron Black kullanıcısına yanıt
    Bu deste, mevcut tüm kartlarıyla standart ve efektif bir deste. Çalışma mekanizması gereğince Lord Jaraxxus kilit önem taşımıyor, craftlamaya gerek yok. Verim alamamanızın sebebi, doğru Trade'leri öngörememeniz ve destenin çalışma prensiplerine mevcut tecrübeniz gereği vakıf olamamanız olabilir. Twitch üzerinden ilgili destenin kullanıldığı yayınları takip ederek, destenin mekaniklerinin detaylarına hakim olmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bu deste, mevcut tüm kartlarıyla standart ve efektif bir deste. Çalışma mekanizması gereğince Lord Jaraxxus kilit önem taşımıyor, craftlamaya gerek yok. Verim alamamanızın sebebi, doğru Trade'leri öngörememeniz ve destenin çalışma prensiplerine mevcut tecrübeniz gereği vakıf olamamanız olabilir. Twitch üzerinden ilgili destenin kullanıldığı yayınları takip ederek, destenin mekaniklerinin detaylarına hakim olmanızı tavsiye ederim.

Anlıyorum dikkate alıcam dediklerinizi,teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.