Şimdi Ara

Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
8.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam zaten dediğiniz gibi olması lazım ama ben Soulfire kartının gelmeyişine sinirlendiğim için 2 ekledim siz kafanıza yatan şekilde ayarlarınız. Thalnos çoğu zamab çok iş yapıyor. Mortal Coil ile 2 vurması hellfire ile Flamestrike etkisi en önemlisi de Imp-Losion kartıyla sinerjisi çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

Hocam zaten dediğiniz gibi olması lazım ama ben Soulfire kartının gelmeyişine sinirlendiğim için 2 ekledim siz kafanıza yatan şekilde ayarlarınız. Thalnos çoğu zamab çok iş yapıyor. Mortal Coil ile 2 vurması hellfire ile Flamestrike etkisi en önemlisi de Imp-Losion kartıyla sinerjisi çok iyi.

Anladım hocam, thalnos + implosion güzel haklısınız, şu thalnos A zamanında 100 toz bile vermem diyordum ama hem spell Power, hem card draw gerçekten çok iyi.
    Malygos destesi güzel ama iş yapacak kart ve büyuleri toplayıp, emperor atmak baya zor, buna göre eldeki diğer kartlarla kazanacak kadar oynamak lazım, malygos gelsin diye beklenirse kaybetmek olası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir demon zoo destesi alabilir miyim, aşağıdaki destede abusive, boom, sea giant vs olmamasına rağmen büyük beğeni almış ve yüksek başarı oranı olduğu söyleniyor.

Siz ne dersiniz?
    http://www.hearthpwn.com/decks/285575-legend-6-demon-zoo

• http://www.hearthpwn.com/decks/234494-s14-update-2eu-grim-patron-warrior-guide-video

şu decki yapıcamda harrison yerine ne koyabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

http://www.hearthpwn.com/decks/234494-s14-update-2eu-grim-patron-warrior-guide-video

Hocam burası warlock konusu.

Bu decki yapmayın bence. s14 yani 3 ay önceki deck bu. Tam verim alamayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

http://www.hearthpwn.com/decks/234494-s14-update-2eu-grim-patron-warrior-guide-video

Hocam burası warlock konusu.

Bu decki yapmayın bence. s14 yani 3 ay önceki deck bu. Tam verim alamayabilirsiniz.

Pardon hocam telefondan Warlock u Warrior diye okumuşum

•  Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz

Düzgün bir Warlock decki oluşturamadığım için böyle bir Mech-Lock düzen kurdum. Şimdilik warlock dominance görevini yapabiliyorum rankedda denerim bakalım 20'den nereye kadar taşıyabilecek.

Streak ile 17 oldum devamı gelir 16 15 civarı takılırım kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DokuzKuyrukluTilki -- 20 Ağustos 2015; 2:57:38 >
  • buda benim oldschool handlock deckim daha dün craftladım hepsini,siphon soul açamadım o nedenle sylvanass ekledim.demon handlock oynamayı düşünmüyorum.
     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

buda benim oldschool handlock deckim daha dün craftladım hepsini,siphon soul açamadım o nedenle sylvanass ekledim.demon handlock oynamayı düşünmüyorum.

Handlock iş yapıyor mu kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

quote:

buda benim oldschool handlock deckim daha dün craftladım hepsini,siphon soul açamadım o nedenle sylvanass ekledim.demon handlock oynamayı düşünmüyorum.

pek fazla ranked oynayamadım ama 6 - 7 e kadar çıkabilirim diye düşünüyorum bu desteyle.aggro decklere karşı kilit kartlar gelmedimi sıkıntı oluyor onun dışında hala favori bana kalırsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

quote:

pek fazla ranked oynayamadım ama 6 - 7 e kadar çıkabilirim diye düşünüyorum bu desteyle.aggro decklere karşı kilit kartlar gelmedimi sıkıntı oluyor onun dışında hala favori bana kalırsa.

Tamamdır teşekkürler bende deneyeceğim

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    BRM varsa Black Knight yerine Emperor Thaurissan öneririm.
    Ragnaros yerine Dr. Boom da düşünebilirsin eğer varsa. Bence daha kararlı, Ragnaros'un sağı solu belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 29 Eylül 2015; 7:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgec

BRM varsa Black Knight yerine Emperor Thaurissan öneririm.
    Ragnaros yerine Dr. Boom da düşünebilirsin eğer varsa. Bence daha kararlı, Ragnaros'un sağı solu belli olmuyor.

emperoru denedim ama verim alamadim o yuzden cikardim. boom yok

• tavsiyelere her zaman açık olmakla birlikte şanslı bir paladine karşı şöyle bir oyunum var. biraz şanssız bir yenilgi almış oldum tabi ki:

• Handlock için tavsiye verebilecek var mı ya, erkenden bitiriyorlar beni ya da 15 can da sabitleyip lethal bekliyorlar bir şey yapamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer destende yeterli heal kartı varsa sıkıntı muhtemelen oyun stilinde rakibe göre çeşitli oyun tarzları var örneğin hunter a karşı minumum hasar için hero power i az atıp early de watcher lara tauntlayıp starting hand de ve oyun başında molten çekmeye çalışmak önemli yada mage rogue druid gibi ani hasar destelerine karşı hp yi 20 altına tauntsuz veya hp yenileyebilecek kartsız indirmek ölümüne yol açar loatheb yardımcı olabilir mage rogue a bire bir druid de combo yu kilitlersin doğru anda kullanırsan bunun dışında hala bir sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DragonHunter* -- 22 Ekim 2015; 23:06:44 >
  • *DragonHunter* kullanıcısına yanıt
    Handlocktan şu anda iyi verim alabiliyor musun ? Secret paladin ve combo druid match upları nasıl geçiyor ? Rank kaça kadar geldin ? Decki craftlayıp craftlamamak konusunda aşırı kararsızım. Bir değerlendirme alırsam iyi olacağını düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Handlocktan şu anda iyi verim alabiliyor musun ? Secret paladin ve combo druid match upları nasıl geçiyor ? Rank kaça kadar geldin ? Decki craftlayıp craftlamamak konusunda aşırı kararsızım. Bir değerlendirme alırsam iyi olacağını düşündüm.

Öncelikle ranked fazla oynamıyorum çünkü zamanım olmuyor öğrencilik hali rank 10 a kadar iner bırakırım en fazla şu anda iki haftadan fazladır 13 te duruyor eğer rank ım senin için sıkıntı değilse handlock tan az bişey anlarım 8 aydır hs oynuyorum son 4 aydır handlock craftladım ve oynuyorum hem casual da hem de rank 13 e kadar bol bol combo druid ve secret paladin le karşılaştım combo ile 15 civarı maçta 4 lose secretta ise 20 küsürde 6 lose var aşağı yukarı kaybettiğim maçlarda da sıkıntı berbat başlangıç elleri veya anlık dikkat dağınıklığı ile yapılan bir hata onun dışında çok slow bi deck kullanmama rağmen meta da ki deckler ile kapışabiliyorum oyun stilini seversen craftlayabilirsin stratejiler ise her iki match up da da hellfire shadow flame gibi kartları yerinde kullanmak ve mutlaka comboya karşı loatheb le zaman kazanıp taunt dizmek (sludge belcher deathrattle i sebebi ile komboyu baya zorlar silencelarını yemleyip atarsan rakibi sıkıntıya sokar) secret ta fast start yapmak şart turn 4 e kadar tap atip drake ya da giant çakarım dersen bi anda dolu board a mysterious yer ölürsün
    Watchler a silence atıp early de board tutmak boarda her attığını speller in de yardımı ile indirmek epey yardımcı olur onun dışında demon hand de kullanılabilir bendekinden çok daha hızlı ve bol taunt lu bir deste secret a sıkıntı çıkaracaktır ( ve naparsan yap jaraxxus u repentance a kaptırma bu basit gibi gözüken hata maç kaybettirir ve çok sık yapılır)
    Kusra bakma çok uzun ve düzensiz bir yazı oldu aceleye geldi biraz.

• *DragonHunter* kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim. Zamanında dustımı o kadar çok saçma harcadım ki tekrardan aynı hataları yapmak istemiyorum. O nedenle handlock oynayan birinden ladderdaki durumu hakkında bilgi almak istedim. Demon handlock oynamak isterdim ama malganis lazım ona ki ben de daha jaraxxus bile yok. Jaraxxus hariç handlock ı tamamlayabiliyorum. Jaraxxus u da birkaç hafta gibi bir sürede craftlarım diye düşünüyorum.

Ladderda kullandığım tek deck midrange druid olunca bir süre sonra sıkıyor. Ben de hem rank kasabileceğim hem de değişiklik katacak bir deste craftlayım dedim baktım 2 giant var handlock nasıl olur diye düşündüm. Secret paladin, aggro druid gibi gelip geçici decklere de dust harcamak da istemediğimden bizzat oynayan birinden tavsiye alırsam iyi olur diye düşündüm. Zaten ya handlock yapacam ya da secret ın midrange halini yapacam. İnsan biraz yükselmek de istiyor tabiki. Rank olayına pek fazla takılmam her zaman tavsiyeye açığım. Şu an rank 6 yım en azından 5 olup şu golden epic kartını alayım istiyorum. Yardım için tekrar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim. Zamanında dustımı o kadar çok saçma harcadım ki tekrardan aynı hataları yapmak istemiyorum. O nedenle handlock oynayan birinden ladderdaki durumu hakkında bilgi almak istedim. Demon handlock oynamak isterdim ama malganis lazım ona ki ben de daha jaraxxus bile yok. Jaraxxus hariç handlock ı tamamlayabiliyorum. Jaraxxus u da birkaç hafta gibi bir sürede craftlarım diye düşünüyorum.

Ladderda kullandığım tek deck midrange druid olunca bir süre sonra sıkıyor. Ben de hem rank kasabileceğim hem de değişiklik katacak bir deste craftlayım dedim baktım 2 giant var handlock nasıl olur diye düşündüm. Secret paladin, aggro druid gibi gelip geçici decklere de dust harcamak da istemediğimden bizzat oynayan birinden tavsiye alırsam iyi olur diye düşündüm. Zaten ya handlock yapacam ya da secret ın midrange halini yapacam. İnsan biraz yükselmek de istiyor tabiki. Rank olayına pek fazla takılmam her zaman tavsiyeye açığım. Şu an rank 6 yım en azından 5 olup şu golden epic kartını alayım istiyorum. Yardım için tekrar teşekkürler.

Ben ara ara handlock oynuyorum sana onerim su anda tek mountain giant alman olur. 2.si cok yavas kaliyor genelde hizli bir meta oldugundan. 2 hellfire 1 shadow flame kullaniyorum. Mortal coil 1 ya da hic. Jaraxxus kilit kart degil cogu oyun atmadan bitiyor zaten. Yani bi win conditioni degil. Handlock zor destedir ama her turn yapacak birkac secenegin olur cok iyi kafa yormak gerek. Mesela baktin cok iyi basladi alan removali olmadan yapamayacaksin, senin elinde sunfury var diyelim. Yapistir sunfuryi gitsin value olmaz ama 2 3 body iste trade icin kullanabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.