Bildirim
Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Arkadaşlar zoolock hala iş yapıyor mu acaba şu bane of doom olan deste?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kperson35
Arkadaşlar zoolock hala iş yapıyor mu acaba şu bane of doom olan deste?
Aynen şu an onu yapmaya başladım 4 tane card craftladım. Acaba mech mage e mi yönelmeyim ?
-
Yahu anlamıyorum 15'te kaldım handlock ile.Paso facehunter gelip duruyor birde şansa bala yeniyor hepsi.Herkes facehuntermı oynuyor anlamadım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Seered
Yahu anlamıyorum 15'te kaldım handlock ile.Paso facehunter gelip duruyor birde şansa bala yeniyor hepsi.Herkes facehuntermı oynuyor anlamadım.
O seviyede Handlock oynanmaz dostum, hızlı yükselebileceğin sınıfları denemelisin, handlock ilk 5' den sonra filan oynanbilir belki.. -
Hemen üstte arkadaşın paylaştığı demon zoo deck iş yapar, şimdide yapar, sonrada.
Mech Mage artık popülaritesini yitirdi, zoo daha iyi bir tercih. -
Zoo var hazırda zaten Ama malganis üzerine kurulu olan değil.Tempo Mage'de var.Malygoslock'da var.FaceHunter'da var ancak bu rakip Facehunterlar sürekli gelip duruyor birşey yapamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Seered
Zoo var hazırda zaten Ama malganis üzerine kurulu olan değil.Tempo Mage'de var.Malygoslock'da var.FaceHunter'da var ancak bu rakip Facehunterlar sürekli gelip duruyor birşey yapamıyorum.
Demon Zoo vs early game' i güzel olan deckler Face Hunter'a kafa tutar her türlü, özellikle bu sınıfa karşı sıkıntın varsa stream izleyerek fikir edinebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 24 Haziran 2015; 22:40:51 > -
-
Jaraxxus ve Emperor Thaurissian kilit kartlardır onlar yok.
Bana bi doomguard verin oyunu feth edeyim -
Arkadaşlar malygos warlock iş yapıyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: kperson35
Arkadaşlar malygos warlock iş yapıyor mu
Yapıyor ve çok güzel bir deck. -
En güçlü class kaç sayfa geriye düşmüş, :)
Malygos destesinde hangisi daha iyidir.
2x imp-gang boss
2x Blackwing Technician
2x Soulfire
1x Soulfire (+1 ironbeak owl)
Toplamda 2 owl oluyor.
Yada zombie chow da ikilenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 11 Ağustos 2015; 8:45:10 >
Blackwing bence çünkü demon sinerjisinden çok dragon sinerjisine sahip bir deck.
quote:
Orijinalden alıntı: KraLmaNia10
Blackwing bence çünkü demon sinerjisinden çok dragon sinerjisine sahip bir deck.
Bende öyle düşünüyorum ama yabancı forumlarda imp-gang deyince dedim acaba bir bildiklerimi var.
Bu destede zombie chow un 2x olmasına gerek yok sanırım, yerden ooze daha doğru gibi.
Deck
http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/malygos-warlock-deck-list/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 11 Ağustos 2015; 8:54:14 >
Hocam evde olmadığım için yazarak deckimi paylaşayım. Ben bu deckten verim aldım baya da yüksek win ratiosu var. Normalde 1 tane Soulfire ve 1 tane A.Sergeant vardı ama Lethal olacak yerde elime gelmeyen Soulfire den bıktığım için 2x yapıp şansı biraz daha arttırdım ayrıca bazı durumlarda 2x soulfire ile 18 dmg attığımda oldu.
Deck:
2xMortal Coil
2xSoulfire
2xDark Bomb
1xAcidic Swamp Ooze
*Bloodmage Thalnos
2xİronbeak Owl
2xBig Game Hunter
2xBlackwing Tecnichian
1xHellfire
2xImp-Losion
1xDefender of Argus
2xTwilight Drake
2xAntique Healbot
2xAzure Drake
2xBlackwing Corruption
1xSludge Belcher
*Emperor Tharussian
*Dr.Boom
*Malygos
Teşekkürler hocam deneyim. Aslında zor bir deck, thaurissian, speller, malygos, hepsini toplamak zor.
Sizin destede abusive eksik gibi, 2 bgh varsa abusive lazım bence, bgh 1 olursa abusive kaldırılabilir.
Thalnos güzel kart gerçekten, x2 owl olunca deste çok zayıflıyor gibi sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 11 Ağustos 2015; 10:58:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X