Şimdi Ara

Warlock PvE DPS rotasyon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes kendi rotasyonunu ve en bilinen rotasyonu yazarsa birbirimiz arasında bir bilgi paylaşımı olur diye düşünüyorum.

Benim destro için

COE + Immolate + CB + Conf + Inc. + Inc. + Inc. + Inc. + CB+ Conf. + Immolate

Şeklinde devam ediyor. Daha değişik bir rotasyonla daha yüksek dps yapabilir miyim ? Ya da başka bir spec mi uygulamalıyım ?

• COE+COD+İmm+CB+conf+inc+inc+inc sonra başa (40 saniyede bir life tap.Glyph +sp vermesini sağlıyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 10 Haziran 2010; 21:36:48 >
  • destruction çok kötü şu sıralar en iyisi affliction bende denedim destructiondan daha iyi dps yapıyor destructionda 7 k dps yi zor görürken afflictionda rahat 9 k yapıyosun bu arada 4/5 dark coven seti var bende.
  • unholy dk yada moonkin varsa coe atmana gerek yok aynı şeyi sağlar zaten. curse of doom atıcaksın onlar varsa. başlangıcı da böyle yap lifetap > Immolate > CoD > Conflagrate > CB
    conf u CB den sonra atmışın hep hata. önce conf atcan ki chaos boltu hasteli halde atabilesin. 2si de aynanda açıksa öncelik conf olur. eğer immolate bitmişse mobda immolateden sonra hemen conf atamıyosun delayden dolayı orda bi 0.2,3 sn beklemen gerekiyor o yüzden ilk başlarken immolate atıp doomu at sonra o sırada conf açılcak zaten.
    lifetapi sürekli kullanma mananı hep max tutmaya çalışma en ideali boss öldüğünde mananın da 0lanması olur ona göre ayarlaman lazım. gereksiz lifetap atarsan 1 tane gcd kaybedersin her seferinde. lifetap glpyhi sürekli açık olacak tabi yanlş anlaşılmasın o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 10 Haziran 2010; 23:05:00 >
  • SB + SB + COE + COR + UNST + HAUNT sonra spam SP zamanı gelince yine UNS + HAUNT ve COR zaten kendini yenilio SB vurunca ha birde sürekli life tap kullan bittikce glyph olarak ta quick decay, haunt , lifetap kullanıyorum.

başta 2 tane sb atmamın nedeni eradiction mu ne halt işte onu açmak için valla baya iyi dps yapıyorum gerçi mage leri geçemiorum :D oda ayrı bi konu ya neyse işte benim affiliction rotasyon bu.
  • O ne biçim rotasyondur öyle ya

Ben direk CoE>haunt>unstable affliction>corruption atıyorum sonrasında SB spamlayıp dotları yeniliyorum life tap glyph ını da kullanıyorum

ki 9 k dan aşağı düşmüyorum bu yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Death...

O ne biçim rotasyondur öyle ya

Ben direk CoE>haunt>unstable affliction>corruption atıyorum sonrasında SB spamlayıp dotları yeniliyorum life tap glyph ını da kullanıyorum

Armory alabilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlışsınız hepiniz beyler oyunun en iyi dps talenti demonology'dir. ICC heroic yapan bir guildin lideriyim main charım 80 lock.

Oynayabilirsen "wowwiki"deki "Deep Demonology" talentini kullan...Ordaki glyph leri de bas...şahsen overallda 15k dpsim var ICC'de...Bossta da min 9k altını görmem. Ayrıntılı bilgi istersen pm at yardımcı olurum...
  • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor'gall&cn=Eltar bu da char...destruction Deathbringer saurfangdeki addleri alan stunlamak ve confglarate slow için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 11 Haziran 2010; 19:47:47 >
  • valla bilmem sizleri ama ben her türlü icc 25te 1. oluyorum....AOE'lerde de sakın rain of fire kulanma aklında bulunsun. "tab" ile sürekli target değiştirerek "Seed of Corruption" saydır süper dps yaparsın...
  • Peki hocam rotasyonun ne ? demonda (deneyebilirim)
  • @great_cnta

SoC AOE DPS inanılmaz oluyor ayrıca yapması bana zevkli geliyor. AFF denicem olmazsa demon için sana dönerim. Teşekkürler
  • @great_cnta
    posta bak laflara bak senin GM olduğun guild bi pok yapamaz. wowda en iyi diye bişey yok en iyi talent budur ötekiler yanlştır diye bişey yok. 25 hc yapıyorum demişin üstün 251 dolu. daha normali bile temizleyememişsin bişeyden çaktığın yok valla kusura bakma senin en kötü dediğin 2 talenttan biriyle seni her türlü dpsde geçerim. 15k dps yapıyomuş, yavaş yap. hem gearın dandik hem oyundan anlamıyosun sen 15k yı anca thrashde soc spamlayarak yaparsın. adamın attığı ilk cümle daha fail yazık millet de içine düşmüş bişey biliyor sanıp saf olmayın bu kdr ya. herifin noob olduğu bebe olduğu o kadar aşikarki bunu ilk postundan anlayamamak imkansız, direk kendince hava atmaya çalışmış, yaş max 15. he 9 kişiyle de güzel GMlik yapıyosundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 11 Haziran 2010; 22:42:02 >
  • Hocam ilk lockum o yüzden pek bi bilgim yok o nedenle sordum.Bende yeni kastım locku (horde olmaya karar verdim) dpste biraz kötüyüm önerileriniz neler?

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&cn=Lockinroll
  • Adam öyle bir konuştu ki bende ciddi diye düşündüm daha armory e yeni baktım

Özet : FAIL
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Death...

O ne biçim rotasyondur öyle ya

Armory alabilir miyim ?

cidden armory verebilirmisiniz merak ettim 9 k ve benim rotasyona laf söylemişsiniz eğer quel thalas ta oslaydınız dumy de kapışmak isterdim

benim talent bu affiliction
    vallaşuan 10 man LK deiz ben orda en fazla 10 k yaptım sen sürekli 9 k dan aşağı düşmüyormuşsun helal olsun ..

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

@great_cnta
    posta bak laflara bak senin GM olduğun guild bi pok yapamaz. wowda en iyi diye bişey yok en iyi talent budur ötekiler yanlştır diye bişey yok. 25 hc yapıyorum demişin üstün 251 dolu. daha normali bile temizleyememişsin bişeyden çaktığın yok valla kusura bakma senin en kötü dediğin 2 talenttan biriyle seni her türlü dpsde geçerim. 15k dps yapıyomuş, yavaş yap. hem gearın dandik hem oyundan anlamıyosun sen 15k yı anca thrashde soc spamlayarak yaparsın. adamın attığı ilk cümle daha fail yazık millet de içine düşmüş bişey biliyor sanıp saf olmayın bu kdr ya. herifin noob olduğu bebe olduğu o kadar aşikarki bunu ilk postundan anlayamamak imkansız, direk kendince hava atmaya çalışmış, yaş max 15. he 9 kişiyle de güzel GMlik yapıyosundur.

Hak verememezlik edemeyeceğim. AoEde demon çok iyidir ama ICCde önemli olan boss fightlar. Yani Recounttaki overall sadece raidde slack yapmadığını gösterir. 20% buffla 10-11k sustained dpsin altına düşmemek lazım. Bu da sanırım ancak affli ile olabiliyor (bizim guildtaki locklarda öyle) Tabi raid setup da önemli. Aynı gearlı bir demon ve bir affli locku karşılaştırırsan serden 1-1.5k dps farkı oluyor single targetta.

• 1 Senenin konusunu biraz hortlatmak istedim arkadaşlar.

Şimdi 3 talent'ide denedim şu an için en uygun olanı Affli gibime geldi fakat çok sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Human Affly WL oynuyorum.

Armory linki aşağıda.

DPS im FL raid'inde max 20k üzeri olmuyor zaten 20k da da kalmıyor 15 16k da sabitleniyor.

Rotasyonu yazsam yardımcı olursanız çok sevinirim ne kadar yapmam gerekiyor normal de ve neden kaynaklanıyor bu DPS düşüklüğü.

WL ye yeni başladığım için pek bilmiyorum o yüzden bilginize sığınıyorum...

Affly Rotasyonu : CoE, Curraption, Bane of Doom ( Boss harici Agony ), Unstople Affliction, Hount, Shadow ( 2 ) kere , Fel Flame Tekrar hount %25 altına geldiği zaman full CD ve Doomguard ı çağırıp Drain soul yapıyorum ama DPS çıkmıyor delirtecek beni.

Ne önerirsiniz acaba?

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Psikolog/simple

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

1 Senenin konusunu biraz hortlatmak istedim arkadaşlar.

Şimdi 3 talent'ide denedim şu an için en uygun olanı Affli gibime geldi fakat çok sıkıntı çekiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Armory linki aşağıda.

DPS im FL raid'inde max 20k üzeri olmuyor zaten 20k da da kalmıyor 15 16k da sabitleniyor.

Rotasyonu yazsam yardımcı olursanız çok sevinirim ne kadar yapmam gerekiyor normal de ve neden kaynaklanıyor bu DPS düşüklüğü.

Affly Rotasyonu : CoE, Curraption, Bane of Doom ( Boss harici Agony ), Unstople Affliction, Hount, Shadow ( 2 ) kere , Fel Flame Tekrar hount %25 altına geldiği zaman full CD ve Doomguard ı çağırıp Drain soul yapıyorum ama DPS çıkmıyor delirtecek beni.

Ne önerirsiniz acaba?

Öncelikle en büyük hatan, rotasyon bilmeden affliction'un mantıklı gelmiş olması... Yok öyle bir mantık. Ben 5 senedir Lock oynuyorum, ben bile üşeniyorum zorlama affliction dps yapmaya.

Benim sana tavsiyem, yeni patch geldikçe veya lock speclerinde değişiklik oldukça bunları ingilizceden türkçeye tercüme ederek olayı kavramandır. Tüm değişiklikleri ve temel kombinasyonları kafana oturttuktan sonra zaten "Yahu bu spec tam bana göreymiş" diyeceğin bir talent ağacı denk gelir sana. Rotasyonu bir yerden öğrenirsin, o kolay. Kafanda birşeyler oluşsun diye bazı speclerin birtakım özelliklerini yazacağım.

Destro:

En garanti specdir. "Kaos olmasın, neye vurduğum belli olsun. Dps'im stabil olsun..." diyorsan, bu spec son derece idealdir. Şahsen benim oynamayı en sevdiğim specdir. Örneğin bethilac'da "Spinnerları sen indireceksin" dediler mi, 20 saniyede canlı spinner kalmaz, hepsini tek başına alırsın. "Verilen görevi yapmakta zorlanıyorum" veya "DPS'im çok değişken, fazla spell var takip edemiyorum" diyorsan bunu seç.

Demonology:

Gelmiş geçmiş en farklı specdir. Buradaki temel mantık şu: 3 dk'da bir açılan ve belli süreliğine seni "Metamorphosis" spelli ile demon formuna sokan bir özelliğin var. Amaç, demon'a dönüştüğün süre zarfında maksimum damage'ı yapmak. Bu nedenle bu spec için en önemli stat "mastery" dir (Her bir mastery puanı, demon formunda yapılan damage'ı arttırır). Takip edecek dot sayısı en azından affliction kadar fazladır, fakat rotasyon bozulması, dpsini afflictiondaki kadar etkilemez. Aynen devam edersin.

Alayına gider, sağa sola saldıran, ona buna uçup konan bir spec istiyorsan, bu speci seçebilirsin. (Not: Çok pis burst AOE dps yapar)

Affliction:

Gerek spell improve, gerekse solo target damage buffları talent açısından en bol spec olma özelliğini taşır. Aslında 5v5 dışında işe yaramayan bir pvp speci olmasına rağmen herkesçe asıl amacı "pvp" olduğuna inanılmıştır. Bu speci profesyoneller oynar, çok ince eleyip sık dokumak gerekir. İşin inceliklerine hakim değilseniz bulaşmamak en iyisidir. Zira bu spec ile oynarken, fightlarda son derece elastik ve duruma göre davranmak gerekebilir. Kendi içinde de "filler" açısından ayrılan bir specdir. Drain life / Drain Soul daha çok damage vurur fakat shadow bolt gibi spelli kullandıktan sonra kaçmanız gereken yere kaçıp tekrar spell cast ederken global cooldown yararı sağlanamadığı için değişkenlik gösterir. Dummy'de dps çok düşüktür. Bosslarda %25'den sonra dps yükselir, ama harbi yükselir. Eskiden demonology'deki Soul Fire buffı yüzünden %30'dan sonra demo çok dps yapardı, artık affli yapıyor.

Raidlerde görevleri yapmanızı zorlaştırabilir. Örneğin Ryolith'de en işe yaramaz adam olursunuz. Ayağa dps yaparsınız, değişmeniz gerektiğinde dotları silemezsiniz, zaten AOE'de de çok iyi değilsinizdir. Sonuç olarak her bossta yüksek dps beklemeyin. Eğer affli oynayacaksanız alışmak ve nasıl bir stilin daha iyi olduğuna karar vermek bir hayli zamanınızı alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 8 Kasım 2011; 22:01:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

1 Senenin konusunu biraz hortlatmak istedim arkadaşlar.

Armory linki aşağıda.

Ne önerirsiniz acaba?

Bu arada senin soruya cevap yazmamışım. O gear'a o dps fazla bile. Boss fightına göre de değişir tabii ama 16k dps, örneğin bir shannox için idealdir. Not: Healer trinketı takmışın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.