Şimdi Ara

### Warlock Rehberi (Ayrıntılı 60-80 Lv skilleri dahil)### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
56.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superbi Konu hazrılamıssın abi eline saglık
  • Ellerine Sağlık Kardeşim Çok Yardımcı OLdu Bana Başkalarınada Yardımcı OLacağına Eminim.
  • Rehber çok güzel olmuş..
    Benim öğrenmek istediğim Bir Warriorun yan mastery olarak warlockta kullanabileceği skiller hangileridir?Deneme yanılmayla bulacaz çok sp gidicek. bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: sphex

Rehber çok güzel olmuş..
    Benim öğrenmek istediğim Bir Warriorun yan mastery olarak warlockta kullanabileceği skiller hangileridir?Deneme yanılmayla bulacaz çok sp gidicek. bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Warrior Zaten Hp si Yuksek Olan Bir Char

Yan Mastery Olarak Warlock Değilde Sen Buna Cleric Acsana

Bazı Skilleri Var Normal Herkese Yarayan Yani Yan Mastery Olarak Kullananlara 3 Skill Yetiyor :)

Ondan Dolayı Clerici İncelemeni Tavsiye Ederim Warlock Ve Wizard İkiside Buyucu Ne Gerek var

• quote:

Orjinalden alıntı: sphex

Rehber çok güzel olmuş..

Warlocktan,

Physical Raze, Courage Raze, Sleep işe yarayabilir.1 Handed / Warlock kasan bir arkadaşım var.Ona sorabilirim, çünkü tam bilmiyorum...

Bu arada adamın mantığını tamamen yanlış, rehberde 8 1 Hybrid olun yazıyor.Halbuki Warlock Dotlarında %80 Silahin etkisi vardır.Silahin etkisini göstermesi statlar etkiler..

Rehberde çok yanlışlar var..

quote:

6-Magical Ravage : Magical Raze in üst versiyonu. Maxlayın. (Bu skile verdikten sonra magical razei geri çekin, ona ihtiyacınız kalmayacak sp lerinizi geri alın)

Denemeden sallamak kolay, halbuki bir skilli geri çekmek için Mastery lv düşürmeniz lazım buda çok masraf demek.. Bu maddenin silinmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 16 Şubat 2008; 23:35:42 >

• Tamamdır Kardes Sildim

Bilgi İçin Teşekkürler
  • Birşey sorıcam bir vuruş var onda vurduğun kadar can mı alırsın akrşıdan yoksa skilin üstünde yazdığı kadar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CaPTaiN

Birşey sorıcam bir vuruş var onda vurduğun kadar can mı alırsın akrşıdan yoksa skilin üstünde yazdığı kadar mı?

Hangi skill o ?
  • Koluna, eline, parmaklarına sağlık

• quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli
    3-Warlock yan mastery olmaz çünkü bütün skilleri kullanımında warlock rod ister ve bütün buffları silahı değiştirdiğiniz anda üzerinden kaybolur.

Hayır yanlış, wizarda geçtiğinde kaybolmaz, wizard ve warlock Caster sayfasının skilleridir bu ikisi arasındaki silah değişmlerinde herhangi bir buf kaybolmaz.
  • Çok güzel bir rehber ellerine sağlık
    Lakin eu charlarda cleric veya warlock kasmak çok sıkıcı bana göre
    En güzeli roque ve warrior
    Ve izlemlerime görede en çok bu 2 build tercih ediliyor
    Bundan dolayı kaynaklansaki warlock veya cleric rehberi bulmak biraz zor
  • eline saglık^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: surtunme1

helal olsun yaşasın warlock thief super olyo mkurtulması mumkın deıl super bır warlock thıef ten bıde elındekı sılah kesın +3 den fazla olsun wınzardda belkı gerek gormuyolar ama warlock ta sart

warlock thief olmaz bnce tek başına hiç bi kervanı yatıramaz kervandaki görnmez wizard weya rogue hunterlar nolcak? thieflikte görnmezlk şart
  • zaten warlock bide görünmez olsaydı o zaman diğer char ların vay haline
  • çok güzel olmuş ellerine sağlık warlock str mi int mi olur?
  • yoq böle bişi warlockum:D
  • I love you Warlock
  • youtubede warlock pvplerini izleyebilirsiniz süper ötesi adam donup kalıyor sonra stafı giyiyor 1 meteor adam yerde :D debufflar manyak ise yarıor
  • eyv.hocam bide şu Degger'ı ayrıntılı güzel bir şekilde ekleseniz...diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 6 Mayıs 2008; 11:22:38 >
  • çok guzel mıs elıne saglık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.