ölü bir konuyu dirilttim ama cok faydalı buldum teşekkürler
kasma konusunda sıkılmassın demıssın ya :)
warlock sadece kalkan kaldırıyor :D cok sacma ve sıkıcı
Kasma konusunda 50 levelden sonra 2 nukeyle mobları öldürebiliyorum demiş arkadaş, Eğer gerçekten böyle ise çok sıkıcı olmasa gerek, ne de olsa bu oyunda tek atan bir tane char var o da wizard :D (tabi nuker de tek atar bazı durumlarda ama kendi leveline en yakın moba sadece wizard tek atıyor)
Warlock/Bard nasıl olur acaba?
Bard ile taxi yapılabilir
Bard çok geniş bir skill yelpazesine sahip ve partylerde iş görür.Vuruş skillerinin çok seri olduğunu biliyorum ama kullanmadım. Warlock kasan biri olarak pek fazla bir sorunum yok.Pvp yapmadım ama eventlarda pek çok kişi benim durdurduğum adamları kestiler.İyi bir ekip elemanı.Siz hazırlıyorsunuz başkaları kesiyor.Pek o kadarda önemli değil benim açımdan...
Warlock/Bard yerine bence Bard/Cleric daha güzel olur.
Legend 4'ten sonra kasmayı düşünüyorum ama Warlock/Cleric'de olabilir.
Fakat pill bugu ve holy word/spell işi tamamen bozuyor. Debufflar tutmuyor.
Bu trap skili sadece playerlar için mi yoksa moblara da atılabiliyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD
Bu trap skili sadece playerlar için mi yoksa moblara da atılabiliyor mu?
Atılıyor
Bn de bard warlockum tabi warlock yan skillim deil su an 46 lvlim Vampire kissle death flowerı accam cok heyecanlıyım :P her neyse yukarıda holy spel durduruyo demissin ama nedense bn holy spelliler bile hidden panic stun ve disease yiyo sanıodm yanlıyo muyum acaba bi de bn skill sıralamamı solim fare tekerleginde vampire touch var 6da stun 7de sleep 8 weaken 9 impotent 10 division ilk once vampire touch sonra stun 890 sıra sıra basıyorum yukarıdaki quick slotlarda da trapla wheel bind var onlardan sonra hemen sleepe basıyorum harpı takıorum alanla mırt yerde lolzzzzzzzzzzz + offering tamam ii oluo blki ama 1 dk icinde karsındaki durcak mı hayır durmucak ee justice cross ve glut healingle de oldurecek deilsin bnce en iisi bard ve wizard oulrdu ama wizardlardan nefret ediorum + bardlar favorim neyse bi de basta bi se soylemissin warlock profesyonellk ister diye KESINLIKLE KATILIYORUM + bn shadow armoru actm bazen ezik wizler life acıp dalıo yanına gidiorum hic attack yapmadan oldurunce komik oluo + damage over timeların yanında can goturmesi de ii bi islevi bence :P
skillerin kaç lvlde açıldıgı eksik..
Bende sp farmını bitirdikten sonra warlock yapmayı düşünüyorum.Bazıları çok sıkıcı demiş ama bana öyle gelmiyor.Toplam kaç tane atack skilli var
İlk bu topiği okuduğumda Hybrid olabileceği yazılmıştı.Bir süre str verdim.Fakat kendi gözlemim bunu pek iyi olmadığı şeklinde olduğu için str vermeyi bıraktım.Çok büük bir kaybın yok diyebilirim.8 level ama açığımı itemler ile kapadım. Cleric değilim bard iyi bir build ama ben sadece yürüme ve noisi kullanıyorum.Bardın vuruşlarını açmak ise bayağı bir sp yiyecek.Bakalım ne olacak ileriki levellerde.Kararım nasıl şekillenecek. Warlock pvpde sadece full intleri tekte alabiliyor.Yani warlock vuruşları ile.
Peki warlock - clerick bir char bota koyulablirmi??
92lvl warlock cleric charım var tabi koyulur niye koyulmasın bladerden glaiverden hızlı kastığı apaçık.Nuker gibi kasıyor
Ben şuan farmdayım, niyetim wizard/bard kasmaktı ama bugün birden warlock kasma isteği doğdu içime Gerekli olan sp'ye baktım wizard/bard'dan daha fazla sp lazım, sorun değil, kasmaya karar verirsem yaparım o kadar sp ama bana biraz party adamı gibi geldi. Herkesin bota bağlayıp kastığı şuan ki sro ortamında warlock/cleric charla belli bi levelden sonra takılıp kalmayalım
güzel olmuş yazanında paylaşanında eline sağlık warlock gördüğüm kadarıyla hem geliştirmesi hemde pvpde oynaması el hızı isteyen bir build aynı anda bir çok skili düşünmek insanları sıkıyor wiz warlock bence kullanılması çok saçma olur wiz zaten kendi lvsini tekte alan bir durumda warloğun hangi skillerini kullanabilirki zaten yan skillerin bence daha çok bufır olan buildlerden seçilmelidir bufırlar arasındaysa farmınız varsa kesinlikle clerik olmalı
bota koyularbilirmi diyenler için: str EU charlardan daha dayanıklı botta warlock. eğer dotaları kullanabiliryorsa çok daha iyi. kendinden 2 lvl üstünde bile bota koyarsın dota sorun olmuyorsa. 50 den sonra rahat kasmaya başlarsın. ks yerken zor oluyor elinden alıyorlar mobları bir o kötülük var.
bota kurcağınız zaman ilk combat raze kullanın moblar size ezik vuruyor sonra dota atak skilleri mobu rahat alırsınız. partyde çok işe yarıyor, sizin daldığınız moblar kimseye zarar veremiyor hemde hemen ölüyorlar. yan build bardda olabilir ama eubufflarını basarken bot çok sorun oluyor.
Rehberi okurken bir şey farkettim. Bugların arasında çok hızlı berserk mod doluyor denmiş. Maalesef yanlış.
Warlock mastery'de en üstteki 2 pasiften ikincisi (strap) Berserk gelme oranını arttırıyor ve berserk açıldığında süresini uzatıyor.
Warlock / Bard gidiyorum, Lv.73 ama emin değilim nedense. Wizard'a dönesim var bu seferde ortalık bit gibi wizard kaynıyor.