Şimdi Ara

Warlock vs Mage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu lock denen sınıf bana mage oynamayı bıraktırdı kardeş,boşver sen kesmekle falan uğraşma...
    Şimdi burdan da bir kaç sivri zekalı ''yok efendim neden olmasın yok efendim skill e bakar'' falan diyecekler,e bir sürüde videolar izledik gördük,buradada ben mage ile çok güzel lock kesiyorum diyen kişilerden videoda istedik ama nedense hiç bir icraaat göremedik,ha şu noone gibi oyuncular vardır ona lafım yok,ama tüm mage oyuncuları içinde %2-3 kadarı lock kesebiliyorsa e ben buna ''EVT MAGE LEDE LOCK KESİLİYOR'' demem,blizzard mage i maymun etti olay budur.
  • @cluberrr

Tüm yazıları okudu isen blizzard en azından warlocka karşı ciddi bir şans vericek WoLK ile birlikte. Hatta tam tersine warlockların "frost mage gördünmü kaçacaksın arkadaş" dediğine bile tanık olabiliriz. Çünkü basit bir buff gibi görüncede yeni mage armor buffı öyle böyle bir buff değil.
  • Dediğim gibi o iş çok zor ve random olaylara bağlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

@cluberrr

Tüm yazıları okudu isen blizzard en azından warlocka karşı ciddi bir şans vericek WoLK ile birlikte. Hatta tam tersine warlockların "frost mage gördünmü kaçacaksın arkadaş" dediğine bile tanık olabiliriz. Çünkü basit bir buff gibi görüncede yeni mage armor buffı öyle böyle bir buff değil.

Şu an iş yerindeyim dostum yukardaki yorumları pek okuyamadım,az önce bir baktımda şayet anlattığın mage armor olayı gerçekse,evt gerçekten güzel olur,zaten tek sıkıntımız fear ve dc biliyosun.Ama dediğim gibi ben bıraktım mage yi,sende aç bi druid bak keyfine tavsiye ederim,meğer ne zevkliymiş 3 kişi bg de nuke lerken ölmemek ve hadi byeee yapıp uzayıp gitmek...

• benim üzerimde deneyenler oluyor onu..beni sheep yap peti nuke down ama işte iyi bir warlock onu yaptırmıyor kendine..adam tam poly atarken sana spelllock atıcaksın veya adamın seni sheep yapmasına izin verip tam felhunter a frostbolt spamlarken spelllock u basıp trinket kullandığın anda mage in işi bitmiş demektir..counterspell ini genelde iceblock dan hemen sonra,warlock mage in petini banishlemeye çalışırken atarlar başkada bişeyleri kalmaz ondan sonra..tamamen class,anticlass olayı..nasılki warlock rog u alamıyorsa mage de aynen öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannevond -- 7 Temmuz 2008; 15:22:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Şu an iş yerindeyim dostum yukardaki yorumları pek okuyamadım,az önce bir baktımda şayet anlattığın mage armor olayı gerçekse,evt gerçekten güzel olur,zaten tek sıkıntımız fear ve dc biliyosun.Ama dediğim gibi ben bıraktım mage yi,sende aç bi druid bak keyfine tavsiye ederim,meğer ne zevkliymiş 3 kişi bg de nuke lerken ölmemek ve hadi byeee yapıp uzayıp gitmek...

Mage'i bıraktım zaten, shaman kastım, hatta T4 item seviyesinide geçti bile. Arada mage konusu açılınca içim cız ediyor ama, yok malesef bu haldeki mage'i daha fazla kaldıramıyacam. Hem PvE'de hem PvP de istediğim yerde olmaması sinirimi fazlası ile bozdu. En azından birinde iyi bir yerde olmalı idi. PvP'de yanında rogue olmadan olmuyor. Adam seni koruyacakta sen adam kesiceksin oooooo ölme eşeğim ölme.

• aslında deathcoilden bir şekilde kurtulabilirsiniz tabi buda zamanlama işi..bildiğiniz gibi roglar deathcoil i vanishleyerek atlatabiliyor eğer sizde iceblock u güzel bir zamanlama ile yaparsanız yırtarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannevond -- 7 Temmuz 2008; 16:01:14 >
  • iceblock'u deadcoile atarsan hiç sağlıklı olmuyor.

Baya denedim ben onu ama magelerin tek savunması ice block onu en güzel bütün dotlar atılmış üstüne pet silence kullanmışken atmak daha mantıklı oluyor. o zaman ice blocku aç-kapa yapıp pet summon edince, işini çok iyi bilmeyen warlockları paniğe sevk edip pet banish attırıp o banishede CS sokunca alabiliyorsun.

Yoksa deathcoile ice block açınca üstüne gelen 4x buff + searing pain spamlayan warlocka yapacak bişeyin kalmıyor. O searinglere cs sokmak zorunda kalıyorsun bu seferde göstere göstere banish + fear atıyor yamuluyorsun.
  • quote:

@cluberrr

Magelere verilen bu şanslı talentler yada skiller locka karşı eşit bir durum sağlarken diğer claslara karşı ölümcül fazlalıklar yapabilir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swordspecftw

quote:

@cluberrr

Magelere verilen bu şanslı talentler yada skiller locka karşı eşit bir durum sağlarken diğer claslara karşı ölümcül fazlalıklar yapabilir!

Bahsi geçen mage armor sadece priest için bir tehdit oluşturabilir,zaten dot atan ve fear çakan başka class ta yok(warrior fear dışında)...

• Magic effectin süresini %50 kısaltma kimleri etkiler bir bakalım?

Warlock - Hemde öyle böyle değil acayip etkilenir ibre tersine döner direk.
    Warrior - hiçbir etkisi olmaz
    Rogue - hiçbir etkisi olmaz
    Hunter - Biraz etkilenir en azından molten-ice armoru artık arcane shot ile dispel edemez onun dışında bişey fark etmez.
    Shaman üstündeki armoru purgeleyemez ama %50 süre kısalması bir fark yaratmaz.
    Druid - az bir etkilenme olur ama genel combatın seyri gene değişmez.
    Death knight - hemen hemen hiç etkilenmez çünkü magic değil Disease debuffı koyuyor.
    Paladin - stun süresi direk kısalır, biraz ağlar ama zaten mage stun yemediği için çokta önemli değil (blink wtf)
    Priest - baya baya etkilenir ama zaten mage'in büyük düşmanlarından biri kendisi, warlockla beraber magein birazda olsa şansı olmasını istediğimiz diğer bir class.

Yani genel olarak güzel bir fikir, mage'in ana sorunlarına güzel bir çözüm ve kesinlikle overpower değil.

@cluberrr

Warrior fearı magic effect değil, süresi kısalmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 7 Temmuz 2008; 16:29:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KraL71

quote:

Orjinalden alıntı: XeNoMoRpH

SL built lolhunter lı bi locku alman imkansız gibi diyebiliriz.Dotlar için ek çözümün 400 civarı ressilince olması.Ozaman çok ta fazla dot lar hasar vermiyicek.Lock u kesmek içinde gear ına göre yol çizebilirsin.Eğer sağlam bir lock ise s3/4 falan varsa tavsiyem locku bir şekilde cc leyip (sheep/silence/grenade vs) lolhunter a dalmandır.Lock pet olmadan hiçbirşey yapamaz mage e karşı.Eğer petini kesipte armor unuda spellsteal edersen zaten gidip bıçaklayarak bile öldürebilirsin.Baktınki gear ı çok iyi değil trinklet i death coile sakla çünkü ardından muhtemelen fear gelicektir ve sen o sırada cs çekiceğin için mal gibi kalıcaktır.Iceblock u ise senin yiyiceğin silence zamanına sakla.Onun dışında gerisi senin yeteneklerine kalmış.Mage için lock en zor class tır ama alınamıyıcak kadar da zor değil.S3 sahibi bi mage S3 sahibi bir locku rahat alabilir iş tamamen resiilince ve skill işi

felhuntersız lock u "bıçakla kesecek mage" ..hmm nesinki sen ?

sırf lock lara gıcık gittiğim için çok sık yaptığım bişeydir bu.Eğer karşı taraftaki lock pro değil ise felhunter ı kestirir ve sonra mage e karşı napıcak sb mı atıcak ?? fear chainleyip dotluyacak mı ?? Tek yapabiliceği şey Fel Dom açarak tekrar felhunter summonlaması zaten dediğim gibi peti kestirebilen bi lock un da onu yapmasına ben izin vermem gerisi benim pet hallederken(banishde değilse ) gider bende bi güzel lock u buçaklarım

ama lock pro ise zaten imkansızı zorlamak olur.Lock u da pro olarak kullanabilen adam sayısı çok da fazla değil bu arada.Zaten char pvp ve pve de over bir char olduğu için genellikle kişiler zorluğu görmeden kendini geliştiremiyor.Ama ben sırf bir lock u kesicem diye lvl70 e kadar bir lock yapıp neyi nezaman kullanıcağımı öğrenmiş oldum.

Ben burada lock ları çok kolay keserim, beni zorlamaz falan demiyorum.Sadece imkansıza yakın olsa bile olay daha çok skill de bitiyor.Arena da 2000+ üstü 2v2 mage lerin lock ları kesebildğini görürsünüz.Nedeni basit.Genelde lock/priest kombinasyo nunu geçemeden zaten 1800+ rating alamazsınız.Eğer bu ratingi aşıyorsanız mage lock a karşı ne yapıcağını bilir.Gerisi zaten boş.Rog ile mage ise tamamen cooldown savaşı.Rog ların hala frost mage e karşı şansı yok.Ama bir rog 1 dk ara ile 2mage keserken 1 mage ancak 8dk ara ile 2 rog kesebiliyor.Demem şudurki mage ler hala pvp için en iyi char.5v5 de olay farklı ama 1v1 de mage bence tek.

• quote:

Demem şudurki mage ler hala pvp için en iyi char.

Yani diyorsunki sen warlockla oynarken bir mage görünce tırsıyorsun, bu en iyi char sen warlockla oynarken seni rahatça kesiyor?

Eğer bunu demiyorsan, eşit skill-gear-yetenek durumundan bahsetmiyorsundur ve bizim konuştuğumuz konu ile alakalı bir durum değildir bu.
  • quote:

quote:

Demem şudurki mage ler hala pvp için en iyi char.

Yani diyorsunki sen warlockla oynarken bir mage görünce tırsıyorsun, bu en iyi char sen warlockla oynarken seni rahatça kesiyor?

Eğer bunu demiyorsan, eşit skill-gear-yetenek durumundan bahsetmiyorsundur ve bizim konuştuğumuz konu ile alakalı bir durum değildir bu.

Hocam beni nasıl bu şekilde yanlış anlamayı becerdin bilmiyorum.Benim anlatmam mı kıt anlamadım.Benim oynadığım char mage dir.Dedimki de sırf mage le lock lara karşı avantaj sağlamak için warlock kastım ki oynanabiliş lerini öğrenebiliyim.Çok ta faydasını gördüm.
    1e1 de zora kalmadığım sürece lock a dalmam çünkü sonucun ne olucağını kestirmek zor.Kısaca tırsarım ama lock ların da kesilmesi imkansız değildir söylemek istediğim bu.Ayrıca lock ları daha fazla class zorlarken mage leri ise sadece lock lar (belki bm hunter) zorlar.

• şuanda druidler hariç diğer classlar bence olması gerektiği gibi class vs other class dengesi druid hariç sağlanmış durumda bence..warlock u alamayan mage rogue ve warrior u rahat alabiliyor,rogue u alamayan warlock mage i ve warrior u rahat alıyor , oynamasını bilen bir warrior rogue u alıyor..ama mage e gelen bi buff neyin nesi anlamadım?bi warlockları kesemiyorlardı onlarıda kessinler tam olsun mantığımı yani bu mudur..bu gene direkman warlock a gelen bir nerfdir diye düşünüyorum warrior,rogue,hunter gibi classların yüksek burst dmg inden biraz olsun rahatlamanın tek yolu feardır sen bunu 5 saniyeye indirirsen ne olur hiç düşündünmü?zaten ilk fear ı trinketler 2. fear 3 saniye ( ha atmışsın ha atmamışsın) ne oluyor yani şimdi bu zaten bktan olan class ı iyice bktanlaştırma çabaları mı ?
  • ben genel bir yorum yapmak istiyorum izninizle

warlock vs mage olsun, rogue vs warrior olsun, priest vs paladin olsun hangi duel olursa olsun kesinlikle classına daha çok hakim olan ve daha çok inanan karşısındakini alır.

tüm videolarda şöyle bişiy var, NEVER EVER GIVE UP! kuralı

şöyle ki asla ama asla pes etme,

bunu en çok vurtne'de görüyorum ben, adam frost nova kullanıyor, cd nin bitmesine çok az kalmış, o an frost novaya ihtiyacı var, direk cold snap basıyor, benim arkadaşlarm da "aa frost nova yok neyse öliym bari" düşüncesindeler :D
  • @Anilsey yok ya eşit gear skill dendiğinde o dediğin olmuyor :)
    Frost mage > Warrior
    Warlock > Frost Mage
    Rogue > Warlock

Yukardaki örneklerde hepsinin skillini/gearini bir sayarsak tablonun değişme ihtimali yok.

Arkadaşın (oyunu bırakan) s3 locku ile bi ay oynama şansı buldum. Warlocku öğrenip Full s3 gladiatör mageleri almam 10 günümü belki almıştır.(macrolar/keybindings alıştırmasından sonra)
    O kadar rahat alınıyoki gladiator filan olmuş kimbilir kaç senedir mage oynuyo ben sadece 10-15 gün alıştırma ile alıyorum.

Bazı arkadaşlar sheep pet kes filan demişte akıllı lock devour magici autoda bırakmaz. Sheep yediği anda rahat rahat kendisini dispeller. Sadece sheep için değil, gerektiğinde fear dispell/Dot dispell.
    4 dotumu atıp searinge başlıyorum mecbur cs kullanıyor ve bende 4snlik Imp counterspell kısmını petle silip rahat rahat drain life yapıyorum.
    Mageye karşı trinketi tek kullandığım yer shatter combosuna karşı olur. Düşünün ii bir lock mageden shatter combosu bile yemez, Silence,Devour magic,Trinket, Deathcoil 2 si kısa cd li olmak üzere 4 şekilde kurtarabilir.
    Kısaca lockun mage alması için fear bile kullanmasına gerek yok şu anda.

Ha aynı lock(s3) s2 roglarda bile çok zorlandı hele hele voidwalker yoksa..
    Rogue almanın tek yolu lock için ya felguard build yada 2x voidwalkerdir gerisi yalan.

Mage> Warriora gelirsek.
    Kaç senedir warrior oynuyorum ama skilled mageyi bırak az skilled mageyi alman bile çok zor.
    Nowa yı yiyince 70 rageyi çöpe atıp reflect atarsın, mage casti kesip 2xicelance yapar, Whirl atarsın frostbite proclar, harmstring vurursun frostbite proclar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 7 Temmuz 2008; 17:46:58 >

• quote:

Hocam beni nasıl bu şekilde yanlış anlamayı becerdin bilmiyorum.Benim anlatmam mı kıt anlamadım.Benim oynadığım char mage dir.Dedimki de sırf mage le lock lara karşı avantaj sağlamak için warlock kastım ki oynanabiliş lerini öğrenebiliyim.Çok ta faydasını gördüm.
    1e1 de zora kalmadığım sürece lock a dalmam çünkü sonucun ne olucağını kestirmek zor.Kısaca tırsarım ama lock ların da kesilmesi imkansız değildir söylemek istediğim bu.Ayrıca lock ları daha fazla class zorlarken mage leri ise sadece lock lar (belki bm hunter) zorlar.

Yok yanlış anlamadım, ama sen yazımın tarzı sebebiyle beni yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim kıyaslama yaparken herzaman karşında en az senin kadar bilen biri olduğunu, ve seninle aynı item seviyesinde olan biri olduğunu düşünmeni ve ona göre yorum yapmanı istiyorum. Çünkü öbür türlü gerçekten yazılanlar çok havada kalıyor.

Bende mage'im (en azından öyle idim, 3 ay önce shaman kastım ağırlık onda). Arka arkaya 5-6 tane warlock kestiğimi bilirim ama öyle salakça hatalar yapıyorlardıki benim herhangi bir mage-warlock tartışmasında bu 6 warlocku dikkate alarak bir fikir belirtmem çok yanlış. İşte anlatmak istediğim sadece bu.

Not= Ben genel olarak Rogue-hunter-warlock-priest'e karşı ciddi zorlanıyorum, benimle eş yetenekteki bu klasları bir şekilde şans benden yana iken kesebiliyorum. Druidi ise asla kesemiyorum en iyi ihtimalle kaçıyor. Ama bu demek değilki hiç druid kesmedim. Ama bakıyorum adama nasıl oynuyor, benim kadar yada benden iyi oynuyorsa yalan o druidi kesmek diye düşünüyorum.

• deadzone olayından sonra warlocklarda hunter keserken zorlanıyor artık baya bi imbalaştı..hele adam mm ise ben direk bırakıyorum oynamayı falan,shadow bolt procladığı anda siliyor falan çok iyiler yani şuanda

mage in druid i kesememesinden daha doğal birşey yok zaten şuanda hiçbişey yapamasa kaçar ama gerek kalmıyor çünkü her build de çok yönlü ve OP bir class
  • @sınıryok

devilbozzonun videosunda da gördük adam full s3 warrior aldı palad,n ile, roguelar çıplak kesiyor mageler çıplak kesiyor milleti :D yani her ne kadar gear üstüne kurulu gibi görünse de classını çok iyi bilen kişi gayet rahat oynar :P
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.